Koji windows 7 za igre? zaključana tema

poruka: 14
|
čitano: 2.493
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
protjeran
Koji windows 7 za igre?

Pogledajte pod moj PC konf. koji windows predlažete, zasad imam Windows Ultimate 64 bit, ali mi nije nešto, često zastane i   nekad neće da se ugasi komp nakon sto stisnem shut down moram cekati par min i onda mi dosadi i restartam ga dolje na kucistu, preporucite mi windows 7 za igre da je dobar i net i to... ne kupujem org.... hvala!

0 0 hvala 0
14 godina
Re: Koji windows 7 za igre?
athloneR kaže...

Pogledajte pod moj PC konf. koji windows predlažete, zasad imam Windows Ultimate 64 bit, ali mi nije nešto, često zastane i   nekad neće da se ugasi komp nakon sto stisnem shut down moram cekati par min i onda mi dosadi i restartam ga dolje na kucistu, preporucite mi windows 7 za igre da je dobar i net i to... ne kupujem org.... hvala!

Napravi reinstall, potpuno je svejedno koju verziju staviš.

Valentin
13 godina
protjeran

A mogu li napraviti reinstall a da mi ostanu podatci koje imam na njemu? Jer imam puno podataka šteta bi bila da ih moram brisat..

16 godina
Koji windows 7 za igre?

Pa mozes uzeti onu obicnu verziju, ali mislim da neces osjetiti gotovo nikakvu razliku... sumnjam da je problem do Windowsa, frend mi ima slabije racunalo od tvojeg i uopce nema problema.

I nisam te dobro shvatio, kako mislis "zastane" ? zastane samo u igrama ili ovako opcenito (nevezano za igre) ?

BTW imas PM ako je mozda do "losih" windowsa.....

Ne stavljajte ruku u ventilator dok ventilator radi. Upozorenje na klimatizacijskom uređaju
Moj PC  
0 0 hvala 1
13 godina
protjeran

Pa npr. u operi recimo kad sam na netu, zastane pa ono not responding i to. ali ovako kad izadem nekad iz cod2 igre, idem shutdown i neće, čekam par min. i onda mi dosadi i restam ga i onda shutdown....

16 godina
Koji windows 7 za igre?

Ako je do browsera, vrlo lako moguce da ti Flash stvara probleme.... najbolje da ga izbrises i probas malo surfati bez Flasha i ako je dobro, probaj staviti najnoviju verziju. Imao sam iste probleme sa FF-om u zadnje vrijeme, i da, bas zbog Flasha jer mi se broser smrzavao, plugin mi se rusio itd....

Ne stavljajte ruku u ventilator dok ventilator radi. Upozorenje na klimatizacijskom uređaju
Moj PC  
0 0 hvala 1
13 godina
protjeran

Kako mogu izbrisati taj flash?

16 godina
neaktivan
athloneR kaže...

A mogu li napraviti reinstall a da mi ostanu podatci koje imam na njemu? Jer imam puno podataka šteta bi bila da ih moram brisat..

Napravi novu particiju na disku, ali neka ti na sistemskoj particiji bude 60-ak GB. Prebaci sve fileove koji ti trebaju na novu particiju, a na sistemskoj slobodno instaliraj winse...

13 godina
protjeran

Kako to mogu prebacivat, znam napravit particiju, vec imam dvije C i D, što treću treba radit?

16 godina
neaktivan
athloneR kaže...

Kako to mogu prebacivat, znam napravit particiju, vec imam dvije C i D, što treću treba radit?

Netrebaš pravit treću. Prebaci na D podatke (copy-paste), a na C instaliraj winse i to je to... Na D imaš sve sačuvano što ti treba :)

Poruka je uređivana zadnji put čet 19.7.2012 19:40 (flapo).
13 godina
protjeran

Eh, gle sad, ja imam C i D, na D je slobodno 39 od 39 gb, a na C su podatci. Da instaliram windows na D?

16 godina
neaktivan
athloneR kaže...

Eh, gle sad, ja imam C i D, na D je slobodno 39 od 39 gb, a na C su podatci. Da instaliram windows na D?

Ovako prije svega skini s neta neki od free programa i napravi resize hdd-a tako da ti na C bude 60GB, a na D ostatak. Onda prebaci sve što ti treba na D. Tek onda radi instalaciju winsa jer je uvijek bolje imati čistu instalaciju nego da ti se nešto "kolje" sa starom. I tako imaš sve lijepo posloženo. {#}

13 godina
protjeran

U redu, stisnem gumb 'Hvala'. :)

16 godina
moderator
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka: