Problem s Ikariamom.

poruka: 4
|
čitano: 1.342
|
moderatori: DrNasty, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan
Problem s Ikariamom.

Ovako

Igram na Alpha serveru ,poceo sam se razvijat, i sad mi je potrebna kolonija na otoku s drugacijim resursima, ali kad stisnem "Svijet" nevidim nista osim mora, nemogu oznacit ni jedan grad na otoku da ga napadnem, provjeravao sam na drugim serverima i sve je ok al mi se neda pocinjat sve ispocetka, a vjerujte mi ni vama se nebi dalo... (cak sam probao s drugim browserima i opet nije htjelo)
Ako netko zna u cem je problem il ima neki prijedlog sto da ucinim nek se javi na temu, pomagajte ako boga znate ...
Hvala!!!

Poruka je uređivana zadnji put sri 28.12.2011 3:45 (Toxyc55).

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Re: Problem s Ikariamom.

Obrati se Gameforgevim game operatorima, bilo preko foruma ili IRC-a, to ti je najbolja sansa da nesto postignes. Inace, kako si rekao da si isprobao vise browsera i dobio isti rezultat, onda mi stvarno nista pametno ne pada na pamet.

My computer once beat me at chess, but we got even after a round of boxing.
13 godina
neaktivan
rustweaver kaže...

Obrati se Gameforgevim game operatorima, bilo preko foruma ili IRC-a, to ti je najbolja sansa da nesto postignes. Inace, kako si rekao da si isprobao vise browsera i dobio isti rezultat, onda mi stvarno nista pametno ne pada na pamet.

kako cu prek IRC ili moderatorima?

Poruka je uređivana zadnji put sri 28.12.2011 3:57 (Toxyc55).
15 godina
neaktivan

Ne moderatorima, nego Game Operatorima, to je bitna razlika. Mozes ih kontaktirati preko maila, otvorenog ticketa, ili ih loviti na IRC-u. Sve sto trebas znati o tome ti se nalazi na ikariamovom forumu.

My computer once beat me at chess, but we got even after a round of boxing.
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice