Marketglory

poruka: 11
|
čitano: 8.065
|
moderatori: DrNasty, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
11 godina
neaktivan
Marketglory

nema tema o ovoj igri pa evo da razmjenimo iskustva i mišljenja.

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Marketglory

Da dignem temu iz mrtvih, ako netko ne zna, Marketglory je igra u kojoj igrajuć dobivate novce

Uglavnom put do uspjeha (novaca) je težak, tek nakon 2 mjeseca normalnog igranja, al na početku imate xp paket, košta 20 eura i nakon toga dobijete 100xp bodova

Imate energiju, xp i znanje koje se zbraja i dijeli sa 3 i dobijete produktivnost

Produktivnost služi za rad, po formuli (plaća + produktivnost) / 1000 (1000 je max produktivnost)

Znači ako je plaća 250 hrk, produktivnost vam je na 1 - novac koji će te dobiti je 0,251 HRK, pri tom još morate oduzet porez i taksu

Porez plaćate državi, taksu plaćate igraču kojem ste refferal

Ako ne idete preko refferala, svejedno plaćate ISTU taksu, ali Adminu, zato preporučam idite preko nekog od igrača jer će te mu znatno pomoć, on će dobit možda 0,005 od vašeg rada, ali to je ogromna razlika u početku

Evo vam par natuknica za početak, u danima

1. dan - 10 refferal bitki, radite

2. dan - 10 refferal bitki, radite

3. dan - HQ kravlje mljeko, 10 refferal bitki, radite (ovdje dobivate bonus za treći radni dan uzastopno)

4. dan - HQ kravlje mljeko, 10 refferal bitki, radite

5. dan - HQ kravlje mljeko, 10 refferal bitki, radite

6. dan - HQ kravlje mljeko, RADITE, 10 refferal bitki

7. dan - HQ kravlje mljeko, HQ food(!!), 10 refferal bitki, radite

I tako idete iz tjedna u tjedan, nakon tog prvog tjedna, uzmite firmu s kravama (nikako s novinama jer nema profita nikakvog, a još morate plaćat i tintu i papir), morat će te uložiti prvo par zlatnika, odete pod izbornik FINANCES i uložite npr 5 golda

Onda morate otvoriti radna mjesta, zaposliti ljude (sebe zaposlit) i krenut sa produktivnosti kravljeg mljeka i prodavat ga na marketu

Uglavnom, biti Hrvat je teško jer vam nitko ne želi pomoć, igrao sam preko proxya neko vrijeme u Indoneziji, pa tamo vam daju 5 golda poticaja odma na početku igre (morate pitat, ali dobijete)

Pomogli biste meni i sami sebi (nebiste davali adminima svoje novce) ako kretene preko mene, da VI budete moj refferal, ja ću vam pomoći kako god mogu, davat vam instrukcije i kasnije preko mene možete isplatit novce (bez poreza)

Registriraj se preko mene

Moj PC  
0 1 hvala 0
15 godina
Re: Marketglory

B E Z V E Z E

http://www.neobux.com/?r=inoxzg,
13 godina
neaktivan
Marketglory

Koliko dugo si igrao?

Moj PC  
0 1 hvala 0
15 godina

Par sati još prije par mjeseci. Nema tu zarade. Nemoj ni pokušavati. Još ulagati novce u to je suludo.

13 godina
neaktivan
x18x05x kaže...

Par sati još prije par mjeseci. Nema tu zarade. Nemoj ni pokušavati. Još ulagati novce u to je suludo.

Sve si rekao ;)
Treba ti dva mjeseca minimalno bez ulaganja da dobiješ prvih 50 eura, sa ulaganjiam si za mjesec dana isplatio i zaradio još 100 eura

15 godina

Kao što sam na jednom stranom forumu napisao. Not so successfull game of annolabs, marketglory was just for admin to earn some extra dollars with newbies on the internet.

13 godina
neaktivan
Marketglory

Čekaj malo, igrao si PAR SATI(!!!!!) i ideš reć da je to način da Admin (SAMO ADMIN) zaradi novce?
Ja sam već podigao svojih 100 eura, tako da me boli ona stvar šta ti govoriš, ali nemoj bezveze komentirat ako nisi igrao i nisi zaradio

Druga stvar, e-Sim, eRepublik, Ogame, Gladiatus, pa dalje Battlefield, Call of Duty... itd itd itd..

Sve su to igre u kojima admin - vlasnik(ci) zarađuje(ju) novce

To što ti ovdje pišeš na ovom forumu, onaj tko je osnovao ovaj forum trenutačno dobiva novce na osnovu tvojih postova i tvojih pregleda, s obzirom da ti imaš prevelike probleme s tim, napusti forum, osnuj svoj pa i ti zarađuj

Samo se sjeti koliko je truda ovdje uloženo ;)

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

Pišeš gluposti. Nitko osim admina ne zarađuje. Vidim da ideš u krajnost da bi dobio refferale.

13 godina
neaktivan
Marketglory

Počni igrat pa budeš vidio ;)

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
x18x05x kaže...

Pišeš gluposti. Nitko osim admina ne zarađuje. Vidim da ideš u krajnost da bi dobio refferale.

Slažem se, žalosno je kad imas ovakve vrste prosjačenja po forumu.

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice