Seagate 60 TB

poruka: 3
|
čitano: 1.011
|
moderatori: XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan
Seagate 60 TB

Nisam siguran da su BUG-ovci popratili ovu vijest pa je svejedno objavljujem ovim putem .... za sve on koji se bore sa nedostatkom prostora na svojim diskovima ... sretne vijesti ;) ;) ;)

http://news.cnet.com/8301-21546_3-57400009-10253464/seagate-reaches-1tb-per-square-inch-hard-drive-to-reach-60tb-capacity/

I would love to change the world, but they won't give me the source code

2 0 hvala 2
14 godina
neaktivan
Seagate 60 TB

isto je čudno vidit dvoznamenksatu brojku koja označava prostor na HDD-u {#}

Som la gent blaugrana

1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Re: Seagate 60 TB
allenbug kaže...

Nisam siguran da su BUG-ovci popratili ovu vijest pa je svejedno objavljujem ovim putem .... za sve on koji se bore sa nedostatkom prostora na svojim diskovima ... sretne vijesti ;) ;) ;)

http://news.cnet.com/8301-21546_3-57400009-10253464/seagate-reaches-1tb-per-square-inch-hard-drive-to-reach-60tb-capacity/

Duboko se nadam da su predviđanja i obećavanja točna naravno po razumnoj cijeni.Jel po jednostavnoj računici inozemne cijene+hrvatska marža+plus pohlepnost lihvara+truciranja graničara da se moraš na granicu po proizvod voziti= bankrot ili slom živaca(što god dođe prvo)

No ako ovo što oni tvrde je istina to znači da 10 terabita(oko 1200 gigabyta) po 6.4 četvorna centimetra bi značilo da je jedan bit po nanometru.Po tome već smo duboko zaglibili u qbit eru kvantnog računanja.

Uglavnom taj HAMR koncept se čini dosta zanimljiv.

EDIT:Sad znam zašto mi je ovo poznato ovo je iz sredine 2012,zato mi je bilo čudno kad sam vidio vijest.

Već je više od godine prošlo od najave čini se.

Seageate je nedavno najavio da će vjerojatno biti dostupni 2014,a SMR krajem 2013.

A true man is not how much liquor he can drink,nor how much asses he can whip,a true man is how he takes care of his family and handles himself in crisis.
Poruka je uređivana zadnji put pon 8.4.2013 15:19 (Ikarus01).
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice