Opera 15

poruka: 44
|
čitano: 8.359
|
moderatori: XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
12 godina
protjeran
Opera 15

Neka kaže što šta hoće . Nkea izbacuju reklamne članke .Ovaj browser je najkorišteniji .Ovaj je najboji . 
Za mene je Opera daleko ispred svih browsera.  

1 1 hvala 0
17 godina
Re: Opera 15

jel postoji (ja nisam vidio ili dovoljno pažljivo tražio) opcija za transfer STASH-a iz jedne verzije opere u drugu? točnije, radi se o transferu iz Opere Next u Operu 15 (stable)

Demokracija je, također, kada dva vuka i jedna ovca glasuju što će biti za večeru.
14 godina
Opera 15

Gdje se nalaze bookmarksi i kako namjestim home page? Ovako mi stalno otvara zadnju otvorenu stranicu.

0 0 hvala 0
17 godina
Apachy kaže...

Gdje se nalaze bookmarksi i kako namjestim home page? Ovako mi stalno otvara zadnju otvorenu stranicu.

Bookmarksi ne postoje. Netko pametan je mislio da nisu potrebni. A za homepage nisam siguran, ali mislim da ni to ne možeš mjenjati.

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. R.I.P. Munjovoz 20.3.2012.
14 godina
Opera 15

Šteta, dobar je to preglednik bio... 

5 0 hvala 0
17 godina

nema homepage.  prije gašenja opere ugasi sve tabove i na idućem startupu će ti otvoriti speed dial

Demokracija je, također, kada dva vuka i jedna ovca glasuju što će biti za večeru.
17 godina
Apachy kaže...

12.16 je i dalje odličan. Nitko te ne tjera da upgradeaš na 15.

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. R.I.P. Munjovoz 20.3.2012.
15 godina
neaktivan
Apachy kaže...

Umjesto bookmarksa se sada koristi Stash, što je meni lično nezgodno za koristiti.

'I od vlastite sjenke, on poćeo je bježati' Mel
15 godina
neaktivan
mind_challenge kaže...
Apachy kaže...

Bookmarksi ne postoje. Netko pametan je mislio da nisu potrebni. A za homepage nisam siguran, ali mislim da ni to ne možeš mjenjati.

Apachy kaže...

Bookmarksi postoje ako skinete verziju 17,omogućite ih u opera:flags...i radite to na vlastitu odgovornost.

Ja sam Plavi zmaj.Form the future!Masa,društvo većina,''normalni'' su ništa bez onih pojedinaca koji ih čine.Moj blog:http://thebluedrag.blogspot.com/
16 godina

Skinuo sam operu 17, i ušao u flags, ali ne znam kako da aktiviram Bookmarks, može pomoć.

17 godina
mind_challenge kaže...
Apachy kaže...

12.16 je i dalje odličan. Nitko te ne tjera da upgradeaš na 15.

Ja to i činim, za sada, no web tehnologije napreduju i to nije dugoročno rešenje, treba gledati kuda dalje. U Operi se u velikoj meri, svakodnevno, oslanjam na gomilu "perifernih" stvari, kao što su direktno dostupan Closed Tabs, ugrađeni mail klijent, nestandardno Open in IE dugme, pa čak i Notes. Browser bez svega toga mi je polufunkcionalan, a to nije primedba koja se odnosi samo na novu Operu.

Poruka je uređivana zadnji put sri 28.8.2013 17:32 (Ivan(4)).
15 godina
neaktivan
kran kaže...

Skinuo sam operu 17, i ušao u flags, ali ne znam kako da aktiviram Bookmarks, može pomoć.

Ovo bi ti moglo pomoći:

http://my.opera.com/desktopteam/blog/2013/08/14/opera-developer-update

'I od vlastite sjenke, on počeo je bježati' Mel
13 godina
neaktivan
kran kaže...

U opera:flags aktiviraj "Quick Access Bar", onda udji u settings i oznaci kvadratic pored "Show Quick Access Bar". Mislim da ces morati restartovati browser da se ukljuci. Mislim da za svaku promjenu u opera:flags treba restartovati.

Po meni je svakako glupo imati ikakav dodatni bar. Zauzima puno prostora.

15 godina
neaktivan
Bilal kaže...
kran kaže...

U opera:flags aktiviraj "Quick Access Bar", onda udji u settings i oznaci kvadratic pored "Show Quick Access Bar". Mislim da ces morati restartovati browser da se ukljuci. Mislim da za svaku promjenu u opera:flags treba restartovati.

Po meni je svakako glupo imati ikakav dodatni bar. Zauzima puno prostora.

Ni oni nisu zadovoljni sa tim i rekli su da će to pokušati promijeniti.

Ja sam Plavi zmaj.Form the future!Masa,društvo većina,''normalni'' su ništa bez onih pojedinaca koji ih čine.Moj blog:http://thebluedrag.blogspot.com/
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice