Neka kaže što šta hoće . Nkea izbacuju reklamne članke .Ovaj browser je najkorišteniji .Ovaj je najboji .
Za mene je Opera daleko ispred svih browsera.
jel postoji (ja nisam vidio ili dovoljno pažljivo tražio) opcija za transfer STASH-a iz jedne verzije opere u drugu? točnije, radi se o transferu iz Opere Next u Operu 15 (stable)
Gdje se nalaze bookmarksi i kako namjestim home page? Ovako mi stalno otvara zadnju otvorenu stranicu.
Gdje se nalaze bookmarksi i kako namjestim home page? Ovako mi stalno otvara zadnju otvorenu stranicu.
Bookmarksi ne postoje. Netko pametan je mislio da nisu potrebni. A za homepage nisam siguran, ali mislim da ni to ne možeš mjenjati.
Šteta, dobar je to preglednik bio...
nema homepage. prije gašenja opere ugasi sve tabove i na idućem startupu će ti otvoriti speed dial
12.16 je i dalje odličan. Nitko te ne tjera da upgradeaš na 15.
Umjesto bookmarksa se sada koristi Stash, što je meni lično nezgodno za koristiti.
Bookmarksi ne postoje. Netko pametan je mislio da nisu potrebni. A za homepage nisam siguran, ali mislim da ni to ne možeš mjenjati.
Bookmarksi postoje ako skinete verziju 17,omogućite ih u opera:flags...i radite to na vlastitu odgovornost.
Skinuo sam operu 17, i ušao u flags, ali ne znam kako da aktiviram Bookmarks, može pomoć.
12.16 je i dalje odličan. Nitko te ne tjera da upgradeaš na 15.
Ja to i činim, za sada, no web tehnologije napreduju i to nije dugoročno rešenje, treba gledati kuda dalje. U Operi se u velikoj meri, svakodnevno, oslanjam na gomilu "perifernih" stvari, kao što su direktno dostupan Closed Tabs, ugrađeni mail klijent, nestandardno Open in IE dugme, pa čak i Notes. Browser bez svega toga mi je polufunkcionalan, a to nije primedba koja se odnosi samo na novu Operu.
Skinuo sam operu 17, i ušao u flags, ali ne znam kako da aktiviram Bookmarks, može pomoć.
Ovo bi ti moglo pomoći:
http://my.opera.com/desktopteam/blog/2013/08/14/opera-developer-update
U opera:flags aktiviraj "Quick Access Bar", onda udji u settings i oznaci kvadratic pored "Show Quick Access Bar". Mislim da ces morati restartovati browser da se ukljuci. Mislim da za svaku promjenu u opera:flags treba restartovati.
Po meni je svakako glupo imati ikakav dodatni bar. Zauzima puno prostora.
U opera:flags aktiviraj "Quick Access Bar", onda udji u settings i oznaci kvadratic pored "Show Quick Access Bar". Mislim da ces morati restartovati browser da se ukljuci. Mislim da za svaku promjenu u opera:flags treba restartovati.
Po meni je svakako glupo imati ikakav dodatni bar. Zauzima puno prostora.
Ni oni nisu zadovoljni sa tim i rekli su da će to pokušati promijeniti.