Microsoft Security Essentials 4

poruka: 7
|
čitano: 1.794
|
moderatori: XXX-Man
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
Uz nekoliko veoma dobrih besplatnih antivirusnih i antimalware alata namijenjenih kućnoj i privatnoj upotrebi (Avira, Avast, AVG i sl.), sve više se nameće i Microsoftovo besplatno rješenje za te sigurnosne probleme - Microsoft Security Essentials.
Nova, četvrtva verzija donosi pojednostavljen grafički interfejs za jednostavniju upotrebu, unaprijeđene performanse za pouzdanije izvršavanje softvera, novi engine za detekciju i čišćenje malicioznih nametnika, kao i automatsku sanaciju malware problema bez interakcije korisnika.
Svi noviteti su integrisani u beta verziji koja je dostupna za download.

Programming is understanding. – Kristen Nygaard

0 0 hvala 4
14 godina
protjeran

dalije dobar za kućnu upotrebu 

Android
Poruka je uređivana zadnji put pon 5.12.2011 18:17 (Android 123).
Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Re: Microsoft Security Essentials 4

Meni jeste, mada koristim Avast, na drugom Windows-u koristim MSE od prve verzije, nije loš, ali pored Antivirusa treba ti još jedan alat-zdrav razum, džaba ti svi antivirusi svijeta ako posjećuješ sve i svaša.

Programming is understanding. – Kristen Nygaard
18 godina
Android 123 kaže...

dalije dobar za kućnu upotrebu 

za kućne korisnike (95% korisnika) najbolji

Demokracija je, također, kada dva vuka i jedna ovca glasuju što će biti za večeru.
15 godina
neaktivan

MSE mi se licno nije nikada svidjao, izgledao mi je "cudno" i ponekad je znao zaredati puno prozorcica sa istim upozorenjem.

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
protjeran
royalhero kaže...

Meni jeste, mada koristim Avast, na drugom Windows-u koristim MSE od prve verzije, nije loš, ali pored Antivirusa treba ti još jedan alat-zdrav razum, džaba ti svi antivirusi svijeta ako posjećuješ sve i svaša.

to je floskula koja se stalno ponavlja a u stvarnosti uopće nema uporište. pa čemu služi internet ako ne smiješ posjećivati sve i svašta?

15 godina

Koristim MSE vec 2 godine, sve 5 za sad.... nema potrebe za dodatnim SWom slicnih osobina.

Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice