IPhone 4 napokon u Hrvatskoj

poruka: 46
|
čitano: 6.787
|
moderatori: XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
protjeran
RE: IPhone 4 napokon u Hrvatskoj
Stoja kaže...
guB kaže...

Izguglao sam i sad vidim da je to neki port sa Androida kojeg je slozio neki lik. Pa to tesko da radi kako treba.

Ja mislim da bi za godinu dana mogli vidjeti pravi flash na iphoneu - kad konkurencija stisne webOS, W7, Android 3, MeeGo

Ne vjerujem, kako je Jobs bio izjavio dok je on živi flash neće zaživiti na njegovim uređajima. Iako ima par stvari u kojima se snjim slažem, opet ne vidim zašto se ne bi ostavila mogućnost ljudima da koriste? Ja uvijek u svom browseru mogi isključiti uporabu plugina i nemam flasha. Ali Adobe bi se trebao potruditi da prilagodi flash za mobilne uređaje i touchscreenove jer izuzev videa više-manje ništa drugo nema smisla koristiti na mobu u flashu, osim idiotskih igri koje mogu sa marketa skinuti pa igrati, jer sve iole bolje igre traže barem tipkovnicu a neke i miš...

hehehehe..pa s obzirom da naš stivica jedva stoji na nogama,,to bi moglo biti prilično brzo...enivey,nikom ne želim zlo,pa tako niti stivici...LONG LIV END PROSPER..!!!

15 godina
neaktivan

taj iphone 4 kod nas u Srbiju nece doci sigurno do sledece godine u ovo vremeBelji se mislim realno, Srbija je raj tehnosloskog krsa i otpada, sve sto niko nece daju nama......eeee....

Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
protjeran
bokile kaže...

taj iphone 4 kod nas u Srbiju nece doci sigurno do sledece godine u ovo vremeBelji se mislim realno, Srbija je raj tehnosloskog krsa i otpada, sve sto niko nece daju nama......eeee....

uhhh u ovom slučaju,bog vas je poštedio tehnokrša...Namigiva

15 godina
neaktivan
linuxjuzer kaže...
bokile kaže...

uhhh u ovom slučaju,bog vas je poštedio tehnokrša...Namigiva

u ovom da, ali u nekima ne..... pricam generalno

15 godina
neaktivan

kako je nama u BiH...kod nas malo ko zna sta je iPhone kamo li da dolati 4 hahaha xD....

zna li itko da li ce se moci uzeti bez pretplate i cijena kolika bi bila ?

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

sta ce ti iOS ;)

:)
15 godina
neaktivan

A što bi volio da 32 gb.. 4 dođe nekih 1-400 kn... i da udare 50% seftiniju pretplatu 6 mjeseci... pa kampiro bi pred t-mobileom.. XD :D 

Budući Microsoftov Bill Gates...ili Applov Steve Jobs!
Moj PC  
2 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Tnakir, reci da se šališ... :S
[=XII=] (_.:BRUNO:._) /////// Don't argue with trolls - it means that they win.
15 godina
protjeran
_DuX_91 kaže...

kako je nama u BiH...kod nas malo ko zna sta je iPhone kamo li da dolati 4 hahaha xD....

zna li itko da li ce se moci uzeti bez pretplate i cijena kolika bi bila ?

za pretplatu ne znam,a cijena?...malo straha dok liku izvadiš iz džepa..Namigiva..zezam se malo... a sve zavisi...cijene se kreiraju od zemlje do zemlje,ovisno o davanjima i distributerima..

17 godina
Šef kaže...
Tnakir, reci da se šališ... :S

Ne salim se...

I'm going woo woo
15 godina
neaktivan
Hehe već vidim natpise u novinama : Ljudi čekali u redovima novi iPhone :)
http://www.basketballhoopjam.com
15 godina
neaktivan

Evo za on kojeto zanima, imao sam prilike isprobati iphone 4 još prije 2 mjeseca...

u usporedbi sa 3gs mogu reći da ima osjetljiviji i veći ekran, stabilnost je još uvijek tu, čak ima i xenon bljeskalicu i ono što je većinom sve živciralo kod prijašnjih, putem bluetootha moguće se upariti i sa ostalim uređajima koji nisu ixxx...

sve u svemu sam bio zadovoljan, ali će i cijena ovoga biti prek 8000kn, pa niš od toga za mene :)

17 godina

nemojte me sad kamenovat zato sto sam stavio ovu sliku, samo sala..

BF:BC2 ingame nick: steve385
Poruka je uređivana zadnji put čet 23.9.2010 11:05 (steve90).
Moj PC  
5 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
steve90 kaže...

nemojte me sad kamenovat zato sto sam stavio ovu sliku, samo sala..

HAHAHA SVAKA ČAST ! 

http://www.basketballhoopjam.com
15 godina
neaktivan
Stoja kaže...
logic kaže...

Ide li obuka za drzanje telefona uz telefon? ;)

Ili kondom pardon silicon case ;)

ta gumena navlaka mislim da više ne ide, ili još traje do kraja mjeseca, nešto se pričalo o tome da Apple više neće djeliti đaba te kurtoneBelji se Ajde jedva čekam da se na faksu neko nađe sa iphonom 4 pa da napravimo okršaj iOS vs froyoCool 

http://www.apple.com/iphone/case-program/

Imaš fore do kraja mjeseca, uvjet je da naravno kupiš uređaj i skineš app kojim naručiš besplatni "kondom" za iPhone.Skandal Izlanuo se

Dont bug me!
17 godina
neaktivan

zesci fail

kao sa su nikolina pisek i rene bitorajec mjerodavni :D

potpis :D
Moj PC  
0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka: