IPhone 4 napokon u Hrvatskoj

poruka: 46
|
čitano: 6.789
|
moderatori: XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Ipak smo ga dočekali, iPhone 4 ipak kreće u prodaju u Hrvatskoj i čini se da će biti i dalje u ekskluzivnoj ponudi T-Mobila usprkos svim glasinama koje smo slušali u zadnje vrijeme. Jutros je u inbox svih onih koji su se predbilježili na newsletter o novom iPhone 4 stigao i mail sa teaser najavom kao što možete vidjeti na slici. Na Twitteru i kod nas na forumu smo imali priliku i vidjeti opetovane glasine da će prodaja iPhonea 4 u prodaju krenuti 25.9 što se slaže sa najavama koje je sam Apple dao u nekoliko navrata.

Vijest je preuzeta sa : http://www.mackorisnik.com/ te više o istoj pročitajte na Mackorisnik.
http://graffiti-jam.blogspot.com/

2 0 hvala 2
15 godina
protjeran

eto....!!! napokon ejplaši na svome...!!!...enđojajte..Namigiva

0 0 hvala 0
16 godina

Već u petak pripreme za cjelonoćno kampiranje ispred lokalnog T-Mobile centra...XD

5 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Wohoo! Koliko para treba?

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: IPhone 4 napokon u Hrvatskoj
guB kaže...

Vjerujem previše s obzirom na što dobiješ...

3D Designer
16 godina
guB kaže...

Na pretplatu bi trebao biti oko 800-1000 kn, valjda...

15 godina
neaktivan
Minoza kaže...
guB kaže...

Vjerujem previše s obzirom na što dobiješ...

Pa ako ides na pretplatu i nije tako skup.

Nisam se pokajao sa 3GS-om koji je i dalje odlican smartphone, tako da vjerujem da ce i ovo cudo biti odlicno.

Dobija se li ona navlaka sa njime?

15 godina
neaktivan
Fak, ja sam bas htio bit onaj koji ima ajfon 4 prije nego je u prodaji, sad vise necu bit kul :)
15 godina
neaktivan

Mobitel je super....dopada mi se izbornik, surfanje netom i gledanje i snimanje videa u 720p hd rezoluciji....jedino kaj mi se ne dopada je to kaj nema stereo zvučnika....ali nebum si ga kupil jer mi ne treba takav mobitel...xD

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
iron_guitar kaže...

Mobitel je super....dopada mi se izbornik, surfanje netom i gledanje i snimanje videa u 720p hd rezoluciji....jedino kaj mi se ne dopada je to kaj nema stereo zvučnika....ali nebum si ga kupil jer mi ne treba takav mobitel...xD

Ke? Pa, onda nebuš kul i to ti je to.

15 godina
neaktivan
MatkoBB kaže...
iron_guitar kaže...

Ke? Pa, onda nebuš kul i to ti je to.

Ma znam....xD

17 godina
neaktivan

Al još uvijek ti ostaje mogućnost da držiš iPod touch na uhu... :)

Tko ce znat da nije iPhone...

everybody lies

4 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

NevinašceI meni je stigo mail.. dolazi uskoro .. odlično.. ja neču kampirat pred t-mobilom.. ali ču ga za koji par dana da strpam u džep... cool... jedva čekam... "sad ču da napokon budem faca" ..xD :D ono dođem u šk.. i na stol .. metnem iphon 4 .. mislim da profu iz mjerenja koji ima 3g če otpast vilica..xD " :D :D ljepo ljepo .. Smijeh

Budući Microsoftov Bill Gates...ili Applov Steve Jobs!
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

oče li mi ga netko kupit? Izlanuo se

http://gtabalkan.com
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Ide li obuka za drzanje telefona uz telefon? ;)

Ili kondom pardon silicon case ;)

:)
16 godina
logic kaže...

ta gumena navlaka mislim da više ne ide, ili još traje do kraja mjeseca, nešto se pričalo o tome da Apple više neće djeliti đaba te kurtoneBelji se Ajde jedva čekam da se na faksu neko nađe sa iphonom 4 pa da napravimo okršaj iOS vs froyoCool 

Stoja
17 godina
neaktivan

A sta ces porediti?

:)
16 godina

Nemam pojma, ovaj sa iphonom će vjerojatno prvi napad raditi sa super cool grafičkim lijepim fart appovima, a onda ću ja staviti live wallpaper super maria. Onda će pokazati kako super safari radi i pinch to zoom, a ja ću otiči na dnevnik.hr(ili bilo koji drugi portal) i otvoriti video u flashuSmijeh.

Stoja
Moj PC  
6 0 hvala 0
17 godina
Stoja kaže...

Nemam pojma, ovaj sa iphonom će vjerojatno prvi napad raditi sa super cool grafičkim lijepim fart appovima, a onda ću ja staviti live wallpaper super maria. Onda će pokazati kako super safari radi i pinch to zoom, a ja ću otiči na dnevnik.hr(ili bilo koji drugi portal) i otvoriti video u flashuSmijeh.

Ako bude prihvatljiv cijenom u pretplati onda i ja ciljam na njega. Dosta mi je HTC-a

I'm going woo woo
17 godina
neaktivan

dali znate okvirno koje će bit cijena i dali li će bit u paketu?

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
protjeran

Ja to mogu isto sa iPhonom. Nešto si mi slabog znanja o iPhone.

GLuposti o flashu si mogao pisati prije ljeta ali više ne jer sada prikazuje flash. Reci mi sa koje stranice da ti skinem ekran da te uvjeriim. Može i sa neke od igrica. :)

15 godina
neaktivan
Simbamef kaže...

GLuposti o flashu si mogao pisati prije ljeta ali više ne jer sada prikazuje flash. Reci mi sa koje stranice da ti skinem ekran da te uvjeriim. Može i sa neke od igrica. :)

Kaj iPhone ima flash? Od kad to? 

gub enilno murof
16 godina
guB kaže...
Simbamef kaže...

Koliko ja znam ima onaj frash za ipad ali on za sada vrti samo igre i reklame, a video ne vrti, barem koliko ja znam. Ali evo ako radi ajde mi please stavi link na neki video gdje se vidi kako pokreće video(ne igre i reklame) ili ti sam usnimi i biti ću jako zahvalanOsmijeh

Stoja
15 godina
neaktivan
Stoja kaže...

Koliko ja znam ima onaj frash za ipad ali on za sada vrti samo igre i reklame, a video ne vrti, barem koliko ja znam. Ali evo ako radi ajde mi please stavi link na neki video gdje se vidi kako pokreće video(ne igre i reklame) ili ti sam usnimi i biti ću jako zahvalanOsmijeh

Izguglao sam i sad vidim da je to neki port sa Androida kojeg je slozio neki lik. Pa to tesko da radi kako treba.

Ja mislim da bi za godinu dana mogli vidjeti pravi flash na iphoneu - kad konkurencija stisne webOS, W7, Android 3, MeeGo

gub enilno murof
15 godina
neaktivan
guB kaže...
Simbamef kaže...

Koliko znam sa novim TOS-om će bit omogućeno pokretanje aplikacija po third party alatima, jedan od njih je Flash air . Što se tiće pokretanja nativnih flash aplikacija, to mislim da stoji isto ograničenje .

http://www.basketballhoopjam.com
16 godina
guB kaže...

Izguglao sam i sad vidim da je to neki port sa Androida kojeg je slozio neki lik. Pa to tesko da radi kako treba.

Ja mislim da bi za godinu dana mogli vidjeti pravi flash na iphoneu - kad konkurencija stisne webOS, W7, Android 3, MeeGo

Ne vjerujem, kako je Jobs bio izjavio dok je on živi flash neće zaživiti na njegovim uređajima. Iako ima par stvari u kojima se snjim slažem, opet ne vidim zašto se ne bi ostavila mogućnost ljudima da koriste? Ja uvijek u svom browseru mogi isključiti uporabu plugina i nemam flasha. Ali Adobe bi se trebao potruditi da prilagodi flash za mobilne uređaje i touchscreenove jer izuzev videa više-manje ništa drugo nema smisla koristiti na mobu u flashu, osim idiotskih igri koje mogu sa marketa skinuti pa igrati, jer sve iole bolje igre traže barem tipkovnicu a neke i miš...

Stoja
15 godina
neaktivan
woodgamesfx kaže...
guB kaže...
Simbamef kaže...

Koliko znam sa novim TOS-om će bit omogućeno pokretanje aplikacija po third party alatima, jedan od njih je Flash air . Što se tiće pokretanja nativnih flash aplikacija, to mislim da stoji isto ograničenje .

Nece biti moguce pokretanje Flash AIR aplikacija. Samo ce se moci exportati iz flasha .ipa file. Daleko je AIR od toga.

BTW ovih dana bi trebao izaci AIR za Android

gub enilno murof
Poruka je uređivana zadnji put sri 22.9.2010 10:25 (guB).
15 godina
neaktivan
guB kaže...
woodgamesfx kaže...
guB kaže...
Simbamef kaže...

Nece biti moguce pokretanje Flash AIR aplikacija. Samo ce se moci exportati iz flasha .ipa file. Daleko je AIR od toga.

BTW ovih dana bi trebao izaci AIR za Android

Da u pravu si export iz Air-a, to nisam napomenuo. 

http://www.basketballhoopjam.com
15 godina

Moj frend ga ima nekoliko dana vec i koliko god se trudili nemozemo srusit signal za manje od jedne crtice! mob je odlican ali cekam kad masovno dode na njuskalo nov zapakiran sa garancijom za 2500-3000kn :-)

My Life Is A Very Serious Game...
16 godina
neaktivan
Stoja kaže...
logic kaže...

ta gumena navlaka mislim da više ne ide, ili još traje do kraja mjeseca, nešto se pričalo o tome da Apple više neće djeliti đaba te kurtoneBelji se Ajde jedva čekam da se na faksu neko nađe sa iphonom 4 pa da napravimo okršaj iOS vs froyoCool 

Inaće ne ulazim u rasprave i svađe Apple vs Win, ali nisam mogao odoliti;

- Ja na svome iPhone-u imam i iOS i tvoj hvaljeni froyo - probaj to nadmašiti, hihi Smijeh

Toliko od mene u ovoj temi! Svakome na volju, pa ko voli - nek izvoli!

Pozz.

Zdravac
Poruka je uređivana zadnji put sri 22.9.2010 13:00 (Zdravac).
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice