HTC "M7" novi flagship

poruka: 10
|
čitano: 2.568
|
moderatori: XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
HTC "M7" novi flagship

Hvala Bugu na brisanju teme. 

Kao, razlog je direktan copy paste vijesti s bloga. Ne vidim razlog zašto ne bi JA koji sam napisao tu vijest na blogu, isti tekst mogao zaljepiti ovdje?

A link na cijelu vijest ne smijem stavit jer se to već smatra reklamom.

A dok su se gomile vijesti ovdje direktno kopirale s raznih portala nikome ništa.

Pa ajmo onda da ne bude isto i da ne bude linka na izvor.

Na netu su se pojavile glasine da HTC namjerava predstaviti novi flagship za 2013. godinu koji bi bio nasljednik One X-a.

Specifikacije su jako dobre, a i ima nekih zanimljivih novosti.

Procesor je quadcore Snapdragon Pro od 1.7 GHz, 

ima 2Gb RAM-a,

32GB memorije,

13 MP stražnju kameru s f/2.0 i Cinesenzorom koji bi trebao omogućiti oštrije i kvalitetnije fotografije, opcijom Super slow-motion, te snimanjem HDR videa.

2MP prednju kameru s mogućnosti snimanja u HD kvaliteti,

Baterija je 2300mAh,

a OS je Android 4.2 ili 5.0, uz Sense 5.

hobi:moj-android.net
Poruka je uređivana zadnji put sub 22.12.2012 16:06 (nsoul).

6 0 hvala 4
15 godina
HTC "M7" novi flagship

Slažem se sa tvojim komentarom, ja sam pak pobrao žuti jar sam u roku od dvije minute objavio dva posta u jednoj temi, totalno različita obzirom se radilo o dva nova nadolazeća moba sa pet incha dijagonalom displaya, ali sadržajno usko vezana uz konkretno naslov teme u kojoj sam izabrao postati, nebitno, nedaj Bože većeg zla {#} {#} !!!!

Da se nadovežem na tvoj Uvodni, vrlo prvi članak sa jednim detaljem, kojeg možda nisi ti uočio ili ti se je učinio možda nevažnim, nebitnim!?

Naime, ovaj mob će konceptualno biti "navodno" Vrrlo sličan modelu DesireHD, konkretno, imati će "navodno" aluminijsko kućište, sa nekoliko otvora, vrlo vjerojatno za bakteriju ili SIM i SD kartice, po onome što sam ja uočio na nekim stranicama {#}, po meni obećavajuće, ALI, dok se ne skuliraju sa upgrade SW, tako skoro im se ne vraćam, trebati će puuuuuno vode Savom proći ispod Dravskog mosta dok naprave MUST HAVE mob, uz specifikacije i sveukupno izgled i dojam kao SGN II, a do tada, nešto će već biti, prije ili kasnije, u što ne sumnjam {#} !! 

ATJ Lučko
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Re: HTC "M7" novi flagship
nsoul kaže...

Kao, razlog je direktan copy paste vijesti s bloga. Ne vidim razlog zašto ne bi JA koji sam napisao tu vijest na blogu, isti tekst mogao zaljepiti ovdje?

A dok su se gomile vijesti ovdje direktno kopirale s raznih portala nikome ništa.

Na netu su se pojavile glasine da HTC namjerava predstaviti novi flagship za 2013. godinu koji bi bio nasljednik One X-a.

ima 2Gb RAM-a,

32GB memorije,

13 MP stražnju kameru s f/2.0 i Cinesenzorom koji bi trebao omogućiti oštrije i kvalitetnije fotografije, opcijom Super slow-motion, te snimanjem HDR videa.

Baterija je 2300mAh,

Vrlo zanimljive specifikaciej,imal' kakvih slika?

16 godina
ATJLučko kaže...

Slažem se sa tvojim komentarom, ja sam pak pobrao žuti jar sam u roku od dvije minute objavio dva posta u jednoj temi, totalno različita obzirom se radilo o dva nova nadolazeća moba sa pet incha dijagonalom displaya, ali sadržajno usko vezana uz konkretno naslov teme u kojoj sam izabrao postati, nebitno, nedaj Bože većeg zla {#} {#} !!!!

Da se nadovežem na tvoj Uvodni, vrlo prvi članak sa jednim detaljem, kojeg možda nisi ti uočio ili ti se je učinio možda nevažnim, nebitnim!?

Naime, ovaj mob će konceptualno biti "navodno" Vrrlo sličan modelu DesireHD, konkretno, imati će "navodno" aluminijsko kućište, sa nekoliko otvora, vrlo vjerojatno za bakteriju ili SIM i SD kartice, po onome što sam ja uočio na nekim stranicama {#}, po meni obećavajuće, ALI, dok se ne skuliraju sa upgrade SW, tako skoro im se ne vraćam, trebati će puuuuuno vode Savom proći ispod Dravskog mosta dok naprave MUST HAVE mob, uz specifikacije i sveukupno izgled i dojam kao SGN II, a do tada, nešto će već biti, prije ili kasnije, u što ne sumnjam {#} !! 

Ja sam jednom dobio žuti zbog objave duple teme, a to je bila greška foruma jer prvi put je javilo grešku, pa sam ponovio, a objavilo je dvaput.

Evo dodano na blog , i tamo sam zaboravio napisati :P

Meni je SW upgrade ok, popravilo se s One serijom, a popravit će se i ubuduće.

A htc mi je must have zbog sensa i dizajna,

nele'ba kaže...
nsoul kaže...

ima 2Gb RAM-a,

32GB memorije,

Baterija je 2300mAh,

Vrlo zanimljive specifikaciej,imal' kakvih slika?

Nisam našao nikakve slike. ali bude ih uskoro.

15 godina
neaktivan
HTC "M7" novi flagship

Kakva zvjer!

Jedino Android bode u oči. Vjerovarno će i na tom hardveru znati 'zapeti'.

I još me zanima kako će to prosječan korisnik koristiti osim ako bude vrtio benchmarke non stop da se pohvali ili ako bude igrao WoW, dok mu se u pozadini konvertiraju dva videa..

Sarcasm-ability to insult idiots without them realising it ;)
Moj PC  
0 3 hvala 0
16 godina
chutac kaže...

Kakva zvjer!

Jedino Android bode u oči. Vjerovarno će i na tom hardveru znati 'zapeti'.

I još me zanima kako će to prosječan korisnik koristiti osim ako bude vrtio benchmarke non stop da se pohvali ili ako bude igrao WoW, dok mu se u pozadini konvertiraju dva videa..

Android je takav da zna zapet, to nema veze s hardverom. Takav je.

Ali ne zapinje sam OS, nego aplikacije. Jer meni ne zapne nigdje, baš nigdje , nego u Facebook aplikaciji, i to službenoj.

Prosječan korisnik neće to kupit.

A benchmarke vrte samo maloumni koji se kur**e s rezultatima. Ovo se kupuje da se radi na tome, i da služi za posao i zabavu, a ne vrtenje benchmarka.

Ja ga osobno namjeravam kupit zbog kamere, jer da mi nije to bitno ostao bi na One X

Poruka je uređivana zadnji put ned 23.12.2012 13:44 (nsoul).
15 godina
neaktivan
HTC "M7" novi flagship
Ja sam bi sarkastican u svome postu, sto ti, cini mi se, nisi razumio.
A da ti ne stalo do kamere najvise, uzeo bi 808 pureview. Razumijem da ne symbian, ali da po kameri biras, njega bi uzeo.
I kako znas da ce kamera biti dobra? Rezolucija utjece na velicinu, ne kvalitetu.
Sarcasm-ability to insult idiots without them realising it ;)
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
HTC "M7" novi flagship

Evo sam pronašao za sada jedinu koliko toliko sliku, koliko je vjerna i točna, pokazati će vrijeme, a ja se držim one; ako ja lažem vas, oni su lagali mene {#} {#} !!!!

LINK; http://www.phonearena.com/news/The-M7-is-HTCs-rumored-flagship-for-Q1-2013_id37356

ATJ Lučko
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
chutac kaže...
Ja sam bi sarkastican u svome postu, sto ti, cini mi se, nisi razumio.
A da ti ne stalo do kamere najvise, uzeo bi 808 pureview. Razumijem da ne symbian, ali da po kameri biras, njega bi uzeo.
I kako znas da ce kamera biti dobra? Rezolucija utjece na velicinu, ne kvalitetu.

Ma dobro kako god shvatio, rekao sam misljenje.

Rekao sam da budem uzeo zbog kamere koja bude bolja od ostalih htca. A 808 neću, jer ja hoću htc i android.

Nije me briga za rezoluciju, ionako nemam potrebu slikat na više od 8MP.

Ako bude bolja od one x kamere onda bude dobra.

13 godina
neaktivan
HTC "M7" novi flagship

Pronašao sam koncept-slike od nekog tipa i izgleda vrlod dobro,teško da bude ovakav ali eto.

http://www.concept-phones.com/htc/htc-m7-2013-flagship-fresh-renders-specs/

1 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice