Google gasi Google Reader

poruka: 8
|
čitano: 1.795
|
moderatori: XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan

Google je danas objavio kako u "proljetnom čišćenju" gasi niz svojih servisa, od kojih je najpoznatiji Google Reader. Korisnici imaju rok 1.07.2013 za izvlačenje svojih pretplata i pronalaženje novog RSS servisa.

Kao višegodišnjem (svakodnevnom) korisniku Google Readera ovo je katastrofa, on mi je jedan od temelja produktivnosti i praćenja događanja na webu. Isprobao sam već prije niz drugih RSS servisa i ni jedan po jednostavnosti korištenja i "jednostavno radi" konceptu nije ni blizu. Imate li vi neki prijedlog, čime zamijeniti Google Reader?

Poruka je uređivana zadnji put čet 14.3.2013 1:33 (WiCkED).

2 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Re: Google gasi Google Reader
potpisujem, katastrofa, ravno kao da su ugasili gmail, znači alat kojeg svakodnevno koristim, te kao što reče kolega nema dostojne zamjene.
TD za glupost
16 godina

pogasit će oni još puno toga .. ostat će samo gmail, chrome i seo za stranice ostalo turn off

14 godina
odjavljen
Memphis kaže...

pogasit će oni još puno toga .. ostat će samo gmail, chrome i seo za stranice ostalo turn off

naravno samo zato kaj si ti to tak reko :)

A MS ce prosperirat i zivjet ce sretno i zadovoljno dok ne dođe smak svijeta 

http://revohd.blogspot.com/
16 godina
Arnold Layne kaže...
Memphis kaže...

naravno samo zato kaj si ti to tak reko :)

A MS ce prosperirat i zivjet ce sretno i zadovoljno dok ne dođe smak svijeta 

Da zato jer sam ja tako rekao ...

Kad si već spomenuo MS prosperira već preko 30 godina i to neuništivo stoji na vrhu sve te godine a tako će još biti koje desetljeće u najjačoj grani informatičke industije ...  

18 godina

Večeras ulazimo u EU, te btw na isti datum ostajemo službeno bez google readera.

Što ste poduzeli?

Feedly... nesto slicno? što mobilno, što na desktopu..

expert za istrazivanje ruda i gubljenje vremena na bol-u.
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Trenutno sam na Feedly-u ali me jako iritira. Nekad se cijeli zabloka, neresponzivan je, nekad moram 3 puta neke članke obilježit kao read, nema searcha itd itd.

0 0 hvala 0
15 godina

Također sam na Feedlyu iako nije dobar ko G reader. Ruši se ponekad i nema widget u kojem bih mogao listati članke kao što sam mogao s Readerom. 

Ak netko ima bolju preporuku za Android, pucajte.

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice