iOS 5 je od prije par sati dostupan za sve korisnike iPhone 3GS, 4 i 4S (ako ima vec takvih
).
Novosti su vec dobro poznate a sve informacije o novom iOS 5 i promjenama vidljive su na službenoj stranici.
iOS 5 je od prije par sati dostupan za sve korisnike iPhone 3GS, 4 i 4S (ako ima vec takvih
).
Novosti su vec dobro poznate a sve informacije o novom iOS 5 i promjenama vidljive su na službenoj stranici.
e to sam čekao :D
evo mislim da je ovo najiscrpniji opis sta san nasa na netu o ios5 LINK
Samo napomena za one koji planiraju otkljucavati mobitel da nije još dostupna JB verzija koja to omogucuje i da se ovom automatskom nadogradnjom diže baseband.
istina... iako bi JB bez unlocka trebao vrlo skoro izici ako ne cak i sutra jer su sve bete JB-ane te taj JB po prici dewteama ide i za ovo
evo ode ce prvo sve informacije izaci :P LINK
Evo i što vaš iphone 4 dobije ako se na njega instalira iOS5
btw. text je na engleskom, skratio bih ga ja ovdje (na hrvatski, ofc) al nemam vremena, mora se u školu 
http://www.pcworld.com/article/241774/cool_features_your_iphone_4_gets_after_downloading_apple_ios_5.html#tk.hp_new
trebao bi bez problema. Nema veze brzina, iOS5 je samo nadogradnja. Nema ti tu nekog krčenja proca ili memorije. A sam apdejt ti je ko i inače oko 700MB. Sam pazi, neki su se žalili da im je neki error znao ispast al je to zbog valjd opterećenja pošto su sad svi navalali. Meni radi bez problema. Doduše ja imam 4 ali opet...