AMD neće poslati Nano karticu nekim recenzentima

poruka: 3
|
čitano: 1.224
|
moderatori: XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
12 godina
odjavljen

Nakon izlaska Nano kartice, AMD je javno i indirektno (Roy Taylor) izrazio nezadovoljstvo zbog "pristranih" rencenzija nekih tech-review stranica kao što su Hardocp i techreport te im je odbio poslati recenzentne primjerke. Navedeni potez je uzrokovao dosta oštrih reakcija u tech zajednici.

U najmanju ruku - neobičan potez AMD-a. Jesu li navedene stranice doista pristrane u recenzijama i naklonjene zelenim? Šta vi kažete?

Dont these talking monkeys know that Eden has enough to go around? Plenty in this holy garden, silly old monkeys, Where there is one you are bound to divide it Right in two!
Poruka je uređivana zadnji put uto 22.9.2015 8:57 (eywa33).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Nema baš potrebe za novu temu, spomenuto je već ovdje. Nije ni tech report dobio pa su im se na kraju ispričali, čudno.

EDIT: Nisam vidio da si editirao.. ugl. tko zna što im je i zašto za smetalo kod ovih troje, po meni su sasvim fer svi od reda a pogotovo techpowerup. 

Poruka je uređivana zadnji put uto 22.9.2015 9:13 (Penryn).
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
odjavljen
Re: AMD neće poslati Nano karticu nekim recenzenti
Penryn kaže...

Nema baš potrebe za novu temu, spomenuto je već ovdje. Nije ni tech report dobio pa su im se na kraju ispričali, čudno.

EDIT: Nisam vidio da si editirao.. ugl. tko zna što im je i zašto za smetalo kod ovih troje, po meni su sasvim fer svi od reda a pogotovo techpowerup. 

Nisam vidio da se već spomenulo na r9 3xx temi, j**ga... Ugl. pomalo glup potez amd-a. Da napravim dobru karticu, ne bih se bojao ni pristranih recenzija. 

Dont these talking monkeys know that Eden has enough to go around? Plenty in this holy garden, silly old monkeys, Where there is one you are bound to divide it Right in two!
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice