ACTA je POBIJEDILA !? zaključana tema

poruka: 782
|
čitano: 173.624
|
moderatori: XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
Re: ACTA je POBIJEDILA !?
CODnubBFpro kaže...

nemogu zaustavit šeranje datoteka ako skinu sve servise tipa rapidshare megaupload... prebacit ćemo se na torrente ako to skinu e onda će se datoteke sherat putem usb,dvd,cd... btw. će bit prosvjeda (kod nas) ?

Ma kakvi dvd-ovi, cdovi i slicno, odkud ces skinut podatke? S drveta? Torrenti nikad nece izumrijet, kamoli javni servisi tipa rapid share, ili ce se oni do jaja ogradit pa cemo svi imat rarove i pass na njima a passwordi ce kruzit privatnim forumima i slicno ako netko zeli nesto. 100 puta je u temi receno da ovakvo nesto nece na snagu doc, pa nismo mi ljudi budalasti da nas guze kud stignu, pa kolika ce nam guzica bit? Vec nas guze godinama sa svih strana.

Nothing lasts forever
14 godina
neaktivan
ACTA je POBIJEDILA !?

Od kad se Megaupload ugasio, Fileserve promijenio nacin poslovanja uocio sam pojavu nekih 10 novih servisa. Smijesna situacija kao da se otvaraju za dispet. Jednog ubijes dva se pojave :)

3 0 hvala 0
17 godina
ACTA je POBIJEDILA !?

Prosvedi su bili u HRV prije par dana.

http://www.hrt.hr/index.php?id=48&tx_ttnews[tt_news]=151504&tx_ttnews[backPid]=23&cHash=4f5e480f65

Super Secret Secret Squirrel

2 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
ACTA je POBIJEDILA !?

:))

Samobor je lepa varoš :))
Poruka je uređivana zadnji put ned 5.2.2012 10:11 (geek_boy1).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
ACTA je POBIJEDILA !?

jel istina da su se anonymousi odvazili na ".jpeg" napad ?

Support the software developers. If you like their products buy them !
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
cecenac kaže...

jel istina da su se anonymousi odvazili na ".jpeg" napad ?

na šta?

If applications are created with vb.net, what created vb.net ?
17 godina
ACTA je POBIJEDILA !?

Kakav napad?

1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
ACTA je POBIJEDILA !?

BTJUNKIE R.I.P

2005 - 2012
This is the end of the line my friends. The decision does not come easy, but we've decided to voluntarily shut down. We've been fighting for years for your right to communicate, but it's time to move on. It's been an experience of a lifetime, we wish you all the best!

{#}

Ofc.
Poruka je uređivana zadnji put pon 6.2.2012 9:20 (mate960).

13 0 hvala 3
14 godina
neaktivan

@Exploder

A nemogu sad nac al bilo je index.hr ili ovako nesto da su anonymousi share-aju svugdi po internetu sliku na kojoj pise da se bojkotira u trecen misecu kupovanje filmova muzike i igara.. pa sam ja to prozva .jpg napad..

a ona prijetnja ostojicu od anonymous croatia..

pa smijesni su jos ce ih neko uhitit zbog prijetnji..

Support the software developers. If you like their products buy them !
18 godina
ACTA je POBIJEDILA !?

Da, ovo.

C provides a programmer with more than enough rope to hang himself. C++ provides a firing squad, blindfold and last cigarette.

11 0 hvala 5
14 godina
neaktivan

Auuuuuuu ovo me totalno šokiralo{#}

RIP btjunkie

Poruka je uređivana zadnji put pon 6.2.2012 16:44 (IfeCro).
17 godina
neaktivan
1domagoj1 kaže...

Da, ovo.

Sve je to super ali mi smo takvi da to nažalost neće proći,ja to gledam ovako:Ako imaš 100 ljudi,i pokrene se neki bojkot garantiram da će 30 ljudi taj bojkot podržati,50 ljudi će biti suzdržano,a ostalih 20 će reći "briga nas za to, ja gledam svoj život, meni je dobro a ostali su neradnici i zgubidani",

što se tiče osobno mene i moje žene ja ču to podržati bezobzira na rezultat...{#}

So say We All
17 godina
ACTA je POBIJEDILA !?

Ne mogu vjerovat za btjunkie.

Strašno.

citirat ću "Gazdu"

"Čin ovo završi iđen se ubit"

5 0 hvala 0
14 godina
ACTA je POBIJEDILA !?
Anonymousi ce srusit actu rekli su
LoL EUW- Pom4hn1t4ly, SeizonX
Moj PC  
0 2 hvala 0
15 godina
neaktivan
skyreeper kaže...
1domagoj1 kaže...

Da, ovo.

Sve je to super ali mi smo takvi da to nažalost neće proći,ja to gledam ovako:Ako imaš 100 ljudi,i pokrene se neki bojkot garantiram da će 30 ljudi taj bojkot podržati,50 ljudi će biti suzdržano,a ostalih 20 će reći "briga nas za to, ja gledam svoj život, meni je dobro a ostali su neradnici i zgubidani",

što se tiče osobno mene i moje žene ja ču to podržati bezobzira na rezultat...{#}

Your not alone {#}

If applications are created with vb.net, what created vb.net ?
14 godina
neaktivan
ACTA je POBIJEDILA !?

Češka također suspendirala ratifikaciju ACTE.

Budući da Slovenci izražavaju žaljenje što su potpisali, mislim da će uskoro i oni. Rumunjci također nezadovoljni, primjer je izjavio da on nema blage veze iz kojeg razloga su uopće ACTU potpisali. Slovaci često rade iste stvari ko česi, tak da pretpostavljam da bi uskoro mogli i oni.

Srušit ćemo to zlo. !!!

13 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
ACTA je POBIJEDILA !?
-------------------------------------
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

TO TO TO !!!!!

Nakon ovakvog prosvjeda u Subotu, ja mislim da je ACTA pokojna :D

Ajde nadajmo se :D

Poruka je uređivana zadnji put uto 7.2.2012 13:16 (Radament).
14 godina
neaktivan
ACTA je POBIJEDILA !?

Česi i Slovaci suspendirali ratifikaciju ACTA-e.

eppur si muove

0 0 hvala 0
17 godina
ACTA je POBIJEDILA !?

NIJE :)

Remember my friends, God is dead. Marx is also dead. But the market lives. The market must become your new God.
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
ACTA je POBIJEDILA !?
ma sta im to vrijedi svaka cast sta su suspendirali ugovor ali poslije onakvih napisa ja sam se iskreno prepao i ne zelim vise nista skidati s utorrenta jbg sta mi vrijedi ako se to opet pokrene sve i mene uhvate .Na kraju bi ispalo da sam placao ISP-u da me uhvate i posalje u zatvor jbg malo sam paranoican al tako je
Samobor je lepa varoš :))
Moj PC  
0 4 hvala 0
14 godina
neaktivan
ACTA je POBIJEDILA !?

nisi malo paranoican nego pretjerano i bezrazlozno. skidati mozes apsolutno sigurno sve dok Hrvatska ne potpise taj zakon. najmanje do tada.

5 0 hvala 1
17 godina
neaktivan
ACTA je POBIJEDILA !?
Evo ukratko sa raznih portala ako netko nije pratio zbivanja u zadnje vrijeme:
  • Poljska i Češka odustaju od ratifikacije ACTA-e
  • Hrvatska još bez stava o ACTA-i. Moguće da on na kraju neće biti po volji javnosti jer izdavački lobi u zemlji ima veliki utjecaj. Poznata je veza predsjednika Josipovića i ZAMP-a.
  • Slovenija: Tisuću prosvjednika protiv ACTA-e, Anonymous blokirao Ljubljansku banku
  • Bugarski premijer prosvjeduje protiv ACTA-e nošenjem maske
  • Slovenska veleposlanica žali što je potpisala ACTA-u
  • ACTA je opasna, može ugroziti mnoge živote jer izjednačava generičke i krivotvorene lijekove. ACTA generički lijek tretira kao falsifikat što znači da vlasnik patenta može zaustaviti isporuku lijeka u zemlju u razvoju, oduzeti teret, pa čak narediti uništavanje lijeka.
  • Slovenski glazbenici protiv ACTA-e - Zoran Predin izjavio je da bi se uvođenjem novih pravila koja predviđa ACTA kršila ljudska prava i da je takav način zaštite od piratstva zapravo u interesu velikih izdavača i diskografskih kuća, a ne samih autora
Is it weird that this gave me an orgasm?

9 0 hvala 10
18 godina
neaktivan
ACTA je POBIJEDILA !?

To isto sam ja bio govorio nedavno... :)

Anyway, ako neko ovdje to već nije rekao, zbog ustroja EU i klasifikacije ACTA-e (što se tiče tipa međunarodnog ugovora) dovoljno je da samo JEDNA članica EU odbije ratificirati ACTA-u (tj. da većina parlamenta glasa protiv nje) pa neće moći postati važeća bilo gdje u EU (pa ni ovdje).

Osim toga da bi postao važeći igdje na svijetu, mora ga ratificirati barem 6 zemalja, a dosad ga je potpisalo 8 (bez EU, sa US) a ratificirala još nijedna valjda. Nadajmo se da će se i oni povesti za primjerom EU.

Poruka je uređivana zadnji put uto 7.2.2012 21:15 (Enkidu).

0 0 hvala 0
18 godina
neaktivan
DragonShit kaže...
  • Slovenija: Tisuću prosvjednika protiv ACTA-e

U Poljskoj 20 000, u Sloveniji 1000, a u Zagrebu 12... Je nam na tragikomično jadnoj razini građanska svijest !
Istina, udrio je obilati snijeg baš u nezgodno vrime, al opet, shvatio bih da je to u Splitu grdno poremetilo planove, ali u Zagrebu to i nije tako neuobičajeno...

Poruka je uređivana zadnji put uto 7.2.2012 20:55 (Enkidu).
14 godina
protjeran
ACTA je POBIJEDILA !?

Mi u Zagrebu radimo. Splićani uvijek imaju nekakvu ispriku.

TD za ne kuženje sarkazma i ironije.

3 3 hvala 0
14 godina
neaktivan
ACTA je POBIJEDILA !?

Prosvjed se u subotu održava u Zagrebu, Rijeci i Osijeku u 15h:

- u Zagrebu ispred zgrade Ministarstva vanjskih poslova (RSVP)

- u Osijeku na Trgu Ante Starčevića (RSVP)

- u Rijeci na Jadranskom Trgu (RSVP)

Pozivamo sve koji se protive ACTA-i na mirno i nenaslino okupljanje ispred navedenih lokacija u cilju prosvjeda protiv ACTA-e.

-NEPOZELJNE su bilo kakve oznake/obilježja raznih političkih stranaka i/ili nevladinih udruga.
-Jedina poželjna obilježja su Anonymous-a obilježja iako naravno nisu obavezna.
-Unaprijed se ogradujemo od pojedinaca i/ili grupa koje ce željeti iskoristiti prosvjed za neke druge ciljeve osim borbe protiv ACTA-e, jer takvih ljudi ima na svakom prosvjedu.
-Pozeljno je da ponesete sa sobom mobitele, fotoaparate, video kamere etc. i snimajte prosvjed.

Svi koji žele mogu sami napraviti guy fawkes masku, poznatiju kao Anonymous maska po uputama sa ovog linka: http://www.metalurgija.org/guy-fawkes-mask.pdf

10 0 hvala 7
14 godina
neaktivan
nikolla99 kaže...

- u Zagrebu ispred zgrade Ministarstva vanjskih poslova (RSVP)

- u Osijeku na Trgu Ante Starčevića (RSVP)

- u Rijeci na Jadranskom Trgu (RSVP)

Pozivamo sve koji se protive ACTA-i na mirno i nenaslino okupljanje ispred navedenih lokacija u cilju prosvjeda protiv ACTA-e.

-NEPOZELJNE su bilo kakve oznake/obilježja raznih političkih stranaka i/ili nevladinih udruga.
-Jedina poželjna obilježja su Anonymous-a obilježja iako naravno nisu obavezna.
-Unaprijed se ogradujemo od pojedinaca i/ili grupa koje ce željeti iskoristiti prosvjed za neke druge ciljeve osim borbe protiv ACTA-e, jer takvih ljudi ima na svakom prosvjedu.
-Pozeljno je da ponesete sa sobom mobitele, fotoaparate, video kamere etc. i snimajte prosvjed.

Svi koji žele mogu sami napraviti guy fawkes masku, poznatiju kao Anonymous maska po uputama sa ovog linka: http://www.metalurgija.org/guy-fawkes-mask.pdf

Postam ovo na svoju stranicu

18 godina
neaktivan
Langsdorff kaže...

Mi u Zagrebu radimo. Splićani uvijek imaju nekakvu ispriku.

A Poljaci ne rade ? Slovenci ne rade ?
Purgeri uvijek imaju neku izliku...

nikolla99 kaže...

A ne piše ništa tu o Splitu ? A pretpostavljam da ako je svagdje u 15:00 da je onda i u Splitu u isto vrime, najvjerovatnije na Rivi...

I to je subota, jel ?

17 godina
ACTA je POBIJEDILA !?

Šta nije riva zaleđena?

Jao di je ta peticija protiv keruma da se i ja potpišem.

Taj je gori i od bandića.

1 1 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice