Office 2007 na informatici

poruka: 18
|
čitano: 2.495
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
protjeran

Kada dolazi MS Office 2007 na informatiku? Točnije, (ako netko zna) u OŠ Augusta Šenoe.

Posjetite moj forum: hidenentertainmentforums.freeforums.org Ulogirajte se kako biste mogli dl-ati.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Nisam siguran da škole mogu financirati bolji software. (Prokleti Primorac!Viče.) Ionako, dobar je i MS office 2003.Smijeh

Ozbiljno...
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
protjeran

Da, ali XP ili 2000 i nije tako dobar

Posjetite moj forum: hidenentertainmentforums.freeforums.org Ulogirajte se kako biste mogli dl-ati.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Pa...

Ozbiljno...
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Office 2007 na informatici

Office 2007 i Vista (oba paketa u HR i EN verzijama) su već 3-4 mjeseca u školama. Bar sam siguran za srednje škole, jer sam osobno vidio, a za osnovne ne znam. Ne vidim zašto ne bi i osnovne dobile. Kad si zadnji put provjerio?

Postoje samo dva pravila za uspjeh: (1) Nikad nemoj reći sve što znaš, (2) ...
17 godina
neaktivan

U OŠ August Šenoe nema Office-a 2007. Znam iz povjerljivih izvora Smijeh

Ozbiljno...
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
protjeran

Ja idem u OŠ Augusta Šenoe. Rekao bih da sam ja dosta dobar izvor Smijeh.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

nauči office 2003 i neće biti problema ni s 2007 ...

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Ma sasvim je u redu naučiti prvo Office XP(2000), pa onda lako nadograđuješ. Sve osnovne komande su ti iste, samo su drugačije raspoređene po sučelju.

Intel Core2 Duo E8400 6MB, 4GB OCZ Gold 800Mhz, Gainward GF8800GTS 640MB, Gigabyte X38-DS4 Ultra Durable 2
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
protjeran

Tako sam i radio. Od pretprošlog računala sam počeo ozbiljnije raditi na Officeu, tada sam koristio 2000, pa kad sam dobio XP onda i sa njim 2003, pa sad nedavno sam dobio i Office 2007. Problem je što sam već navikao na lijep izgled simulacija OS-a koje radim pa kada to napravim u Officeu 2000 izgleda kao da uspoređujemo Windowse 98 i Vistu.

0 0 hvala 0
17 godina

U mojoj školi se koristi Windows Server i Office 2003 + svaki predmet ima svoj HP laptop i projektor na kojem je Windows Vista sa Officeom 2007.

Inače riječ je o Srednjoj školi Sesvete (gimnazija i tehnička).

Kublach
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Mi imamo u skoli vistu i office 2007 ali koristimo xp i u officu vise ne radimo trenutno smo na visual basicu, ali to je srednja skola.

Kevin Mitnick RULZZZZ

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Maximus kaže...

Iako je MS office 2007 punoo bolji od MS office 2003, nije tako velika razlika. Nisam siguran da će bilo tko imati problema sa bilo kakvim MS Office-omOsmijeh 
Ozbiljno...
17 godina
neaktivan

Kod nas su profesori upoznati s torrentima :D

I'm writing my will, on a three dollar bill
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
SOS kaže...
Maximus kaže...

Iako je MS office 2007 punoo bolji od MS office 2003, nije tako velika razlika. Nisam siguran da će bilo tko imati problema sa bilo kakvim MS Office-omOsmijeh 
MS office 2007 punoo bolji od MS office 2003... hm... ovisi.. sta radis.... vecini je ista stvar.... jedino 2007 bolje izgleda
17 godina
neaktivan
sasa kaže...
SOS kaže...
Maximus kaže...

MS office 2007 punoo bolji od MS office 2003... hm... ovisi.. sta radis.... vecini je ista stvar.... jedino 2007 bolje izgleda
 MS office ima dosta promjena koje olakšavaju rad na računalu. Osim toga dodano je i kombiniranje Visual Basic-a i office-a, no iako se to moglo i prije olakšano je sučelje (ne samo sa Visual Basic-om nego svime ostalim). Dodani su i korisni efekti, itd, itd...Osmijeh
Ozbiljno...
17 godina
protjeran

Sa Officeom 2007 se mogu napraviti mnogo ljepše i sofisticiranije prezentacije i dokumenti, a na kraju krajeva, i simulacije OS-ova!

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
HappyD kaže...

Sa Officeom 2007 se mogu napraviti mnogo ljepše i sofisticiranije prezentacije i dokumenti, a na kraju krajeva, i simulacije OS-ova!

Pogledajte mi temu vezanu uz simulacije OS-ova u PP-u.Smijeh
Ozbiljno...
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice