Kada dolazi MS Office 2007 na informatiku? Točnije, (ako netko zna) u OŠ Augusta Šenoe.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Nisam siguran da škole mogu financirati bolji software. (Prokleti Primorac!.) Ionako, dobar je i MS office 2003.
Da, ali XP ili 2000 i nije tako dobar
Pa...
Office 2007 i Vista (oba paketa u HR i EN verzijama) su već 3-4 mjeseca u školama. Bar sam siguran za srednje škole, jer sam osobno vidio, a za osnovne ne znam. Ne vidim zašto ne bi i osnovne dobile. Kad si zadnji put provjerio?
U OŠ August Šenoe nema Office-a 2007. Znam iz povjerljivih izvora .
Ja idem u OŠ Augusta Šenoe. Rekao bih da sam ja dosta dobar izvor .
nauči office 2003 i neće biti problema ni s 2007 ...
Ma sasvim je u redu naučiti prvo Office XP(2000), pa onda lako nadograđuješ. Sve osnovne komande su ti iste, samo su drugačije raspoređene po sučelju.
Tako sam i radio. Od pretprošlog računala sam počeo ozbiljnije raditi na Officeu, tada sam koristio 2000, pa kad sam dobio XP onda i sa njim 2003, pa sad nedavno sam dobio i Office 2007. Problem je što sam već navikao na lijep izgled simulacija OS-a koje radim pa kada to napravim u Officeu 2000 izgleda kao da uspoređujemo Windowse 98 i Vistu.
U mojoj školi se koristi Windows Server i Office 2003 + svaki predmet ima svoj HP laptop i projektor na kojem je Windows Vista sa Officeom 2007.
Inače riječ je o Srednjoj školi Sesvete (gimnazija i tehnička).
Mi imamo u skoli vistu i office 2007 ali koristimo xp i u officu vise ne radimo trenutno smo na visual basicu, ali to je srednja skola.

Kod nas su profesori upoznati s torrentima :D

Sa Officeom 2007 se mogu napraviti mnogo ljepše i sofisticiranije prezentacije i dokumenti, a na kraju krajeva, i simulacije OS-ova!
Sa Officeom 2007 se mogu napraviti mnogo ljepše i sofisticiranije prezentacije i dokumenti, a na kraju krajeva, i simulacije OS-ova!