IPhone 16 Pro Max - garancija

poruka: 3
|
čitano: 423
|
moderatori: XXX-Man, DrNasty
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
IPhone 16 Pro Max - garancija

Pozdrav, nadao sam se da neću nikad morati koristiti usluge garancije na iPhone uređaj, ali što je tu je.

Ženin 16 Pro Max kom je istekla garancija od Applea u siječnju 2026. je počeo pokazivati crne mrtve piksele uz rub ekrana.

Nešto kao na slici ispod

Imam račun kad je kupljen u T-Comu 2024. međutim zanima me kolika je garancija na iPhone u Hrvatskoj i podliježe li to garanciji od dvije godine po zakonima EU?

Hvala unaprijed.

You know what that is? SIMPLY LOVELY!! Ill tell you that - Max Verstappen, BrazilGP 2024
Moj PC  
0 0 hvala 0
5 godina
Re: IPhone 16 Pro Max - garancija
sudy_freak kaže...

Pozdrav, nadao sam se da neću nikad morati koristiti usluge garancije na iPhone uređaj, ali što je tu je.

Ženin 16 Pro Max kom je istekla garancija od Applea u siječnju 2026. je počeo pokazivati crne mrtve piksele uz rub ekrana.

Nešto kao na slici ispod

Imam račun kad je kupljen u T-Comu 2024. međutim zanima me kolika je garancija na iPhone u Hrvatskoj i podliježe li to garanciji od dvije godine po zakonima EU?

Hvala unaprijed.

Da, kolega, imaš pravo na dvije godine

合気道 五段 ZLA BEBA ! Što te ne ojača, to te ubije !
15 godina
Re: IPhone 16 Pro Max - garancija
Zaporožac kaže...
sudy_freak kaže...

Nešto kao na slici ispod

Hvala unaprijed.

Da, kolega, imaš pravo na dvije godine

Hvala puno na odgovoru. U međuvremenu sam poslao mail prema Hrvatskom Telekomu gdje je uređaj kupljen pa ćemo vidjeti.

Pozvao sam se na EU direktive i Zakon o zaštiti potrošača, a i pronašao sam po netu slična iskustva. Doduše nešto teže kod T-Coma su ljudi ostavivali, ali navodno su uspjevali.

You know what that is? SIMPLY LOVELY!! Ill tell you that - Max Verstappen, BrazilGP 2024
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice