Lego font (koji mu je sličan?)

poruka: 6
|
čitano: 3.344
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
Lego font (koji mu je sličan?

Radim prezentaciju na temu lego mindstorms, pa me zanima da li postoji font koji je već u windowsima, a da je sličan ovom fontu koji je na ovoj slici?

Otvoren sam za prijedloge za neki drugi font koji bi se dobro uklopio u prezentaciju.

Lako bih mogao i skinuti lego font sa neta, ali su mi prijatelji rekli da onda neće raditi na drugom računalu koje ga nema instalirano.

0 0 hvala 0
16 godina
Re: Lego font (koji mu je sličan?
Ne.
AMD Ax2 6400+ 3.5GHz | 4GB 800MHz | Gainward 8800GT 1024MB | 250GB HDD | ASUS M2N32-SLI Deluxe Wireless | Samsung 203B
15 godina
neaktivan
Lego font (koji mu je sličan?

Imaš ga ovdje, ali ima samo velika slova. http://www.famousfonts.de/firmen/firmen-fonts-3.php

Moj PC  
0 0 hvala 1
16 godina
neaktivan
denix kaže...

Lako bih mogao i skinuti lego font sa neta, ali su mi prijatelji rekli da onda neće raditi na drugom računalu koje ga nema instalirano.

A jesi li probao "Embed fonts in the file"

Web tutoriali za početnike, Visual Basic, Autocad, Windows, Excel, Word, FrontPage, PowerPoint, Home Network
15 godina
neaktivan
IvanC kaže...
denix kaže...

Isprike autoru teme, uopće nisam primijetio drugi dio posta ispod slike. {#}

17 godina
IvanC kaže...
denix kaže...

Nisam, nije mi to uopće palo na pamet. Hvala svima :D

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice