Adobe Acrobat problem

poruka: 4
|
čitano: 1.246
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
Adobe Acrobat problem

Ovako u zadnjih par dana Adobe Acrobat mi se ponaša čudno.

Naime, kvaliteta znakova je drastično pala (slikica), a drugo da cijelo vrijeme prilikom listanja on pokazuje da nešto radi (poput rotacije stranice koje se ne događa, barem ju ja ne mogu vidjeti) - yubitubi filmić.

Every hole is a goal!
Poruka je uređivana zadnji put sri 5.8.2009 15:50 (Bukva).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Adobe Acrobat problem
Bukva kaže...

Ovako u zadnjih par dana Adobe Acrobat mi se ponaša čudno.

Naime, kvaliteta znakova je drastično pala (slikica), a drugo da cijelo vrijeme prilikom listanja on pokazuje da nešto radi (poput rotacije stranice koje se ne događa, barem ju ja ne mogu vidjeti) - yubitubi filmić.

Sto se tice kvalitete ovde (najverojatno) je doslo do svade izmedu Windows i Adobe clear type renderiranja. Koji Windows imas?

Kako si stelao clear type na Windowsu a kako na Acrobatu? Koji Acrobat imas?

A sto se tice rotacije..dali si stavljao mozda jpeg slike koje imaju "zeznuti" EXIF? Mozda ih Acrobat pokusava ispraviti (rotacija) prema EXIF podacima unutra?

Postelaj dobro Page Display i 3D & Multimedia stavke u Properties

A poet who reads his verse in public may have other nasty habits. Lazarus Long
Poruka je uređivana zadnji put sri 5.8.2009 16:18 (Lazarus Long).
16 godina

Što se tiče jpega, nemogu ništa si pomoći jer je to zaštićeni .pdf (faks).

Ovako, uspio doznati gdje je greška...

Učitavanja prilikom listanja - to je zapravo page by page procesiranje dokumenta. Postoji i opcija za procesiranje cjelokupnog dokumenta prije nego se on otvori. Razlika? To što se page by page .pdf otvara gotovo instant bez obzira na veličinu, dok potonje omogućuje "ljepše" prelaze preko listova.

Kod fonta nije greška u Acrobatu, već u 7ici. Nemam font kojim je pisan dotični .pdf.

Ugl, zahvaljujem se, Lazaruse, na pomoći :]

Every hole is a goal!
Poruka je uređivana zadnji put sri 5.8.2009 16:43 (Bukva).
17 godina
neaktivan
Bukva kaže...

Što se tiče jpega, nemogu ništa si pomoći jer je to zaštićeni .pdf (faks).

Ovako, uspio doznati gdje je greška...

Učitavanja prilikom listanja - to je zapravo page by page procesiranje dokumenta. Postoji i opcija za procesiranje cjelokupnog dokumenta prije nego se on otvori. Razlika? To što se page by page .pdf otvara gotovo instant bez obzira na veličinu, dok potonje omogućuje "ljepše" prelaze preko listova.

Kod fonta nije greška u Acrobatu, već u 7ici. Nemam font kojim je pisan dotični .pdf.

Ugl, zahvaljujem se, Lazaruse, na pomoći :]

Ako je dokument zasticen samo od izmene a ne od otvoranja (kao sto znas) lako se kreka. Potrazi

A to sto nemas font to nije tvoja krivica vec nekog "naucnika" koji nije odabrao da se fontovi koji nisu sistemski embedaju unutar dokumenta pa sada Acrobat stavlja substitute i to radi (kao i svaki drugi program) pogresno

A poet who reads his verse in public may have other nasty habits. Lazarus Long
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice