Western Digital Caviar Black 1TB

poruka: 33
|
čitano: 7.299
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Western Digital Caviar Black 1TB-kupnja

citajuci novi broj buga odlucija san se za kupnju novog harda a odluka je pala na Western Digital Caviar Black 1 tb

i sad sam naisao na jedan problem: trazeci po internetu nigdije ga nemogu naci za kupiti

(mislim nadem Western Digital Caviar Black 1 tb koji drukcije izgleda malo drukcije preformanse i dode skuplje )

gledao sam u linksu ,vemilu ,chipoteki i neznan gdje sve ali bezuspijesno

rijec je o ovom hardu ( slika ):

http://img21.imageshack.us/img21/1108/48265470.png

pa evo zamolio da mi netko pomogne ako moze

hvala unaprijed

I can't remember anything Can't tell if this is true or dream

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

??

0 0 hvala 0
17 godina
protjeran
RE: Western Digital Caviar Black 1TB

traži pod WD1001FALS

piše ti na slici, to ti je taj model, a black što si naišao a skuplji je sigurno onaj iz R3 serije

evo i link

http://www.protis.hr/artikl.aspx?id=12923

Poruka je uređivana zadnji put sri 8.4.2009 12:49 (livadasb).
17 godina
neaktivan

je to je taj WD1001FALS

samo me jos muci kupnja

posto zivim  u zadru provjerija san sve ducane a nema taj model

probati cu otici u ducan pa viti dali ga oni mogu naruciti iz zagreba

svejedno fala vam

Poruka je uređivana zadnji put sri 8.4.2009 13:09 (labrovic).
17 godina
neaktivan
labrovic kaže...

je to je taj WD1001FALS

samo me jos muci kupnja

svejedno fala vam

odi naručit
I7 965 @5.1 , ASUS RAMPAGE II EXTREME , Dominator 12 gb DDR3 1600mhz , EVGA GTX295 & ASUS GTX 295 , HX1000W , WD1000BE X2 ,Coolermaster 932 HAF + monitor u boji .
17 godina
protjeran

ma naruči online, ja sam koligi dopeljao grafičku iz zg-a i platio dostavu 50 kn, na kraju ga je opet jeftinije izašlo (nekih dvjestotinjak kn) nego da je nabavio u Slavonskom Brodu

17 godina
neaktivan
labrovic kaže...

je to je taj WD1001FALS

samo me jos muci kupnja

svejedno fala vam

vidi na nabavi svoj disk i vidi je li raspoloživ,osim ako ga nema nigdje onda ga probaj naručit (pošalji e-mail nekoj firmi npr. ADM,diskont24,protis...
90% forumaša ovdje ima u potpisu neku foru sa 90% ovoga i 10% onoga,a ako si među 10% onih koji to nemaju stavi ovo u potpis. Bolje ispasti budala nego iz aviona.Ajde zuri u sunce ili tako nešto
17 godina
neaktivan

Ma samo nek se registrira u npr. Diskon24. Napuni on line košaricu i dobije predračun (fakturu), na osnovu kojeg izvrši plaćanje

u banci.  I robu mu ostave u razumom roku.

Intel Core i7 Procesor I7-920 2,66 GHz, ATI HD4870 X2 DDR5 2 GB, Kingmax Mars DIMM 2GB DDR-3 1333MHz x 3
17 godina
neaktivan

da bi narucio triba mi master card visa ili american exspres a ja nemam nista od toga

nikad nisam nista naruciva priko neta tako da sam za to n00b

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Kod ADM se moglo(ne znam trenutno) platiti uplatnicom.Platiš u Fini(najmanja naknada) i slijedeći dan stigne.Frend mi je tako naručio cijeli komp i sve super.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Idi na http://www.diskont24.com, registriraj se i naruči taj disk (imaju ga u ponudi).

Metodu plaćanja odabereš da plaćaš u gotovini (u što se računa i faktura, opća uplatnica)

i oni ti pošalju na tvoj mail predračun, a i on se automatizmom generira na samom site-u.

Njega isprintaš i odnoseš u banku, te isvršiš plaćanje.

Jednostavno, samo slijedi upute!

Intel Core i7 Procesor I7-920 2,66 GHz, ATI HD4870 X2 DDR5 2 GB, Kingmax Mars DIMM 2GB DDR-3 1333MHz x 3
17 godina
protjeran

samo platiš nalogom temeljem predračuna kojeg dobiješ, sutra im sjeda lova i oni ti šalju, a idući dan je kod tebe, dakle u roku 3 dana dobivaš robu, ja sam sebi plasmu panasonicovu uzeo u diskont 24, koštala me 20 milja i nakon 3 dana plasma stigla

16 godina
neaktivan

Ja sam si mislil uzeti WD Caviar Blue 500 Gb i isto ga nigdje nisam mogao naći.

17 godina
protjeran

sad znate gdje biše model u bug-u, pa tražite po tome

16 godina
neaktivan
livadasb kaže...

sad znate gdje biše model u bug-u, pa tražite po tome

Ali negde ima i možda još jeftinije.
17 godina
protjeran

pa nađeš si na netu preko tog modela, žiška?!

nisam rekao za trgovine koje je bug naveo, nego imaš koji je model odmah ispod količine cacha i u trgovinama su zavedeni pod tim modelom, a ne kao black green ili blue

17 godina
neaktivan
rossoneros kaže...

Ja sam si mislil uzeti WD Caviar Blue 500 Gb i isto ga nigdje nisam mogao naći.

zar je toliki problem naći,evo link
90% forumaša ovdje ima u potpisu neku foru sa 90% ovoga i 10% onoga,a ako si među 10% onih koji to nemaju stavi ovo u potpis. Bolje ispasti budala nego iz aviona.Ajde zuri u sunce ili tako nešto
17 godina
neaktivan

evo jos jedano pitanje da neotvaram novu temu

temperatura hdd-a mi je uvijek oko 45 c  sto je malo vise od normale pa me zanima ako zviznem pokraj njega jedan 120mm ventilator oce li biti ucinka

Poruka je uređivana zadnji put pon 18.5.2009 14:06 (labrovic).

0 0 hvala 0
17 godina
protjeran
RE: Western Digital Caviar Black 1TB-kupnja
labrovic kaže...

citajuci novi broj buga odlucija san se za kupnju novog harda a odluka je pala na Western Digital Caviar Black 1 tb

i sad sam naisao na jedan problem: trazeci po internetu nigdije ga nemogu naci za kupiti

(mislim nadem Western Digital Caviar Black 1 tb koji drukcije izgleda malo drukcije preformanse i dode skuplje )

gledao sam u linksu ,vemilu ,chipoteki i neznan gdje sve ali bezuspijesno

rijec je o ovom hardu ( slika ):

http://img21.imageshack.us/img21/1108/48265470.png

pa evo zamolio da mi netko pomogne ako moze

hvala unaprijed

Ja kupio u hg šrotu i super radi. nemam nikakvih primjedbi
17 godina
neaktivan
labrovic kaže...

evo jos jedano pitanje da neotvaram novu temu

temperatura hdd-a mi je uvijek oko 45 c  sto je malo vise od normale pa me zanima ako zviznem pokraj njega jedan 120mm ventilator oce li biti ucinka

oce sigurno samo stavi da puse u njega
C'est la vie
15 godina
neaktivan

može mala pomoć, također planiram kupiti taj hard, skoro pa već realizirani, ali nigdje nemogu doći do podatka o gustoći ploča, dali su to 2 od 500 gigi ili je u pitanju neka druga računica, kao kod primjerice samsunga f1 od 1tb

lp

evo našao sam nešta, piše da ima 3 od 333,3, može samo potvrda ako nije problem, također, dali je kompatibilan sa unazad prvom generacijom sata konektora, ili moram uzet novi komp?

rječ je o matičnoj baziranoj na Nvidia Nforce 4 SLI, konkretno radi se o MSI K8N SLI Platinum

pozdrav

Poruka je uređivana zadnji put uto 16.2.2010 23:32 (hd22sb).

0 0 hvala 0
17 godina
hd22sb kaže...

može mala pomoć, također planiram kupiti taj hard, skoro pa već realizirani, ali nigdje nemogu doći do podatka o gustoći ploča, dali su to 2 od 500 gigi ili je u pitanju neka druga računica, kao kod primjerice samsunga f1 od 1tb

lp

Kupi si Samsung Spinpoint F3 1TB (2x500GB) nećeš požalit.

F1 ima 3x333GB ploče i znatno je sporiji od F3.

MSN - drazen016@net.hr , e-mail novi - drazen018@email.t-com.hr
15 godina
neaktivan
Hyperion kaže...

Kupi si Samsung Spinpoint F3 1TB (2x500GB) nećeš požalit.

F1 ima 3x333GB ploče i znatno je sporiji od F3.

hm, samsung kao marka ne ostavlja na mene dobar dojam, pogotovo prjeći sa televizora i kućnih kina na kompjutersku opremu.....

ipak je wd već dugi niz godina u tome i dok nije kupio maxtora imao je jako žestoku konkurenciju, čak mogu reći i da je bila mu nedostižna

da imam love uzeo bi wd black od 2 tb

17 godina
neaktivan
hd22sb kaže...

hm, samsung kao marka ne ostavlja na mene dobar dojam, pogotovo prjeći sa televizora i kućnih kina na kompjutersku opremu.....

ipak je wd već dugi niz godina u tome i dok nije kupio maxtora imao je jako žestoku konkurenciju, čak mogu reći i da je bila mu nedostižna

Nije WD kupio Maxtor-a nego Seagate, a ime Maxtor je zadrzano za jedan dio diskova.

Ne znam za ove nove diskove od 1T, ali njihova serija od 160GB je bila vrlo problematična. Puno loših sektora i otkaza. A na neke modele je garancija išla samo jednu godinu.

17 godina
samsung nije los u tom segmentu, naprotiv vrlo su dobri pogotovo jer wd ima 3x333 dok samsung f3 2x500 ploce. Osobno imam black 1tb i prezadovolan sam ali da sad kupujem f3 bi mi bio prvi izbor.
http://www.hr-invites.com/register.php (torrenti i pozivnice)
15 godina
neaktivan
dragans kaže...

Nije WD kupio Maxtor-a nego Seagate, a ime Maxtor je zadrzano za jedan dio diskova.

Ne znam za ove nove diskove od 1T, ali njihova serija od 160GB je bila vrlo problematična. Puno loših sektora i otkaza. A na neke modele je garancija išla samo jednu godinu.

e da, my bad, prošlo je dosta godina od te kupnje, pa je malo isparilo

piše jamstvo 3 godine,valjd nije neki problematičan, još da mi pogubi ajd recimo terabajt pdataka, zbilja loše

15 godina
neaktivan
BORG kaže...
samsung nije los u tom segmentu, naprotiv vrlo su dobri pogotovo jer wd ima 3x333 dok samsung f3 2x500 ploce. Osobno imam black 1tb i prezadovolan sam ali da sad kupujem f3 bi mi bio prvi izbor.

razumijem da gustoča ploće igra jako veliku ulogu, ali ima tu i neki h drugih stvari koji igraju ulogu, primjerice wd u ovom koristi 2 procesora i sl, onaj od 2 tb ima još plus 2 glave po ploći plus buffer od 64 mb, što je potuklo konkurenciju debelo.

dakle ako može još par savjeta, jer sutra ili prekosutra pada novi hard

još jedan plus samsunga, skoro 100 kn je jeftiniji

lp

Poruka je uređivana zadnji put sri 17.2.2010 0:03 (hd22sb).
17 godina
hd22sb kaže...
BORG kaže...

razumijem da gustoča ploće igra jako veliku ulogu, ali ima tu i neki h drugih stvari koji igraju ulogu, primjerice wd u ovom koristi 2 procesora i sl, onaj od 2 tb ima još plus 2 glave po ploći plus buffer od 64 mb, što je potuklo konkurenciju debelo.

dakle ako može još par savjeta, jer sutra ili prekosutra pada novi hard

još jedan plus samsunga, skoro 100 kn je jeftiniji

lp

Evo ovdje ti je review samsunga F3 1TB vs velocioraptor, wd bleki 2TB, nekih seagate-ova itd.

MSN - drazen016@net.hr , e-mail novi - drazen018@email.t-com.hr
Poruka je uređivana zadnji put sri 17.2.2010 12:25 (Hyperion).
15 godina
neaktivan

ništa samsung pa kud puklo, u zadnjem broju buga nije bio brži od wd 2tb black, iako kod bi.tech.net ispada da je u većini brži samsung

ma kako bude, uglavnom ako bude loših iskustava pisat ću,a i pohvale ako ispuni barem dio očekivanja

hvala ljudi na svemu

lp

Poruka je uređivana zadnji put sri 17.2.2010 21:24 (hd22sb).
15 godina
protjeran

Pozdrav,,

Jel mi moze netko preporucit koja bi od ova tri modela bilo najbolje kupit i zanima me da li je wd caviar black od 2TB s 64mb cache nesto brzi od verzije s jednim TB s 64mb cache?

http://www.adm.hr/product_info.php?cPath=258_217_29_179&products_id=5911

http://www.adm.hr/product_info.php?cPath=258_217_29_179&products_id=8390

http://www.adm.hr/product_info.php?cPath=258_217_29_179&products_id=8344

0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice