WD Caviar Blue 1TB (Advanced format drive)

poruka: 4
|
čitano: 1.504
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan

Evo kupio sam novi HDD. Još je u ambalaži. Našao sam jednu zanimljivu informaciju: to je 4k advanced format disk koji je optimiziran za instalaciju novih OS-ova tipa 7-mice.

OVDJE je sve objašnjeno:

New drives from WD are optimized for operation with Windows 7, Windows Vista and Mac OS X Tiger, Leopard, Snow Leopard. If you are attempting a clean install of an Advanced Format hard drive into a system running one of the Operating Systems listed above the installation process follows standard procedure.

Ali što je s ovim? For Intel chipset, use the latest Intel driver version 9.6 or later. Please visit Intel for the latest driver downloads at http://www.intel.com/support/chipsets/imsm/sb/CS-031502.htm

A ovo: If your system has a supported AHCI controller, you do not need to load the Intel RST driver during the operating system. If you choose to manually load the driver, load Intel RST version 9.6.

Dakle, imam Intel chipset, AHCI i stavio bih Windows 7 64-bit. Moram li ja stavljati te Intel RST drivere ili ne?

Poruka je uređivana zadnji put sri 5.12.2012 19:16 (diskDEfragmenter).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Re: WD Caviar Blue 1TB (Advanced format drive)

Kao što piše na istoj stranici ti driveri idu samo ukoliko ima problema pri instalaciji OS-a. Ako problema nema driveri nisu potrebni.

To sam ja- sigurno JA
15 godina
neaktivan

Hvala! Malo sam zbunjen sa svim tim informacijama. Ovo mi je prvi disk ove vrste, pa onda sve pitam iz opreza. Bacam se na posao.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Evo samo da pitam je li ovo sve u redu dolje na slikama?

Moj PC  
1 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice