SSD ili HDD

poruka: 63
|
čitano: 30.337
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
Re: SSD ili HDD
Idealist kaže...

pozz

ovak, posto nisam iz zagreba jedina najbliza informaticka trgovina je u zaboku (15 km). danas bio i pitao da li imaju ssd. kazu da u cetvrtak dolazi i ako zelim da do sutra do 2 sata javim da li ocu ssd. preporucio je adata iz serije 500 (ako sam ga dobro shvatio). kosta 750 kn, 60 gb, 3 god garancije, R/W cca 500 MB itd... sad je pitanje za one koji imaju ssd, da li se isplati dati 800 kn za takvo nesto (oce li padati cijena?). puno surfam i gledam filmove, skidam torrente... da li se isplati dati 800 kn za ubrzanje racunala (koliko ce ubrzanje biti, ne znam posto nikad nisam radio na ssd-u)

kratno i jasno DA, isplati se, za bilo kakvog korisnika ssd ce donit dobit.

Nikad te necemo zaboraviti. RIP EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
16 godina
athlon64 kaže...
Idealist kaže...

pozz

ovak, posto nisam iz zagreba jedina najbliza informaticka trgovina je u zaboku (15 km). danas bio i pitao da li imaju ssd. kazu da u cetvrtak dolazi i ako zelim da do sutra do 2 sata javim da li ocu ssd. preporucio je adata iz serije 500 (ako sam ga dobro shvatio). kosta 750 kn, 60 gb, 3 god garancije, R/W cca 500 MB itd... sad je pitanje za one koji imaju ssd, da li se isplati dati 800 kn za takvo nesto (oce li padati cijena?). puno surfam i gledam filmove, skidam torrente... da li se isplati dati 800 kn za ubrzanje racunala (koliko ce ubrzanje biti, ne znam posto nikad nisam radio na ssd-u)

SSD je isplativ,a i nije,za ove stvari za koje si ti naveo da ti treba ,je skroz neisplativ.

x
15 godina
zzz kaže...
athlon64 kaže...
Idealist kaže...

pozz

SSD je isplativ,a i nije,za ove stvari za koje si ti naveo da ti treba ,je skroz neisplativ.

a ono, surfat ce brze, a sad koliko mu je isplativ to je njegova procjena, ovisi koliko sjedi za racunalom  i koliko su mu preformanse pc-a bitne.

Nikad te necemo zaboraviti. RIP EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice