Imam Western Digital Caviar Green 750GB SATA i ne mogu snimi ti više windows na njega ni 7 ni XP
Disk je kupljen u 7. mjesecu prošle godine ima garanciju 36 mjeseci..kada sam ga kupio spojio sam ga normalno sve snimio win7 x64..sve do prije tjedan dana je normalno funkcioniralo...odjednom je komp zablokirao, nakon što sam ga resetirao više nije htio uči u windowse..probao sam popravljati sa DVD-om od windowsa, ali nije uspjelo
Sve datoteke koje su mi trebale sam izvukao sa Kaspersky rescue disk i snimio na stick..stavio DVD od win7 i išao ponovno sve snimiti...obrisao sam particije (bile su samo system reserved i ona na koju sam snimio win7) napravio sam ponovno particiju i stavio formatirati disk, ali nije htio nikako...stavio sam stari disk od 80GB i na njega snimio windows 7 pa sam ga uspio formatirati iz windowsa..ponovno stavio win7 DVD i pokušao instalirati na njega...napravio sam particiju i formatirao ju, ali je tokom instalacije napisao neki jbni error
Sada mi neče podići windowse na ovom disku dok je spojen taj koji ima problem...stane na windows starting i tako stoji
Neznam više što da radim