Problem sa externim WD-om 160gb

poruka: 5
|
čitano: 1.157
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
pitanje

ovako. dao sam externi disk frendu i on kad mi ga je vratio ustekam ga ja u komp i pise da ga trebam ustekat u USB 2.0 port...ja ono gledam wtf ?? imam sve usb 2.0 portove! i jos je tu problem da kad krenem kopirat jedan film traje sat vremena...moze pomoc?

CPU-Q6600@2.4 MBO-EVGA nForce 750i SLI VGA- Gainward HD 4870 PSU-Fortron 650W RAM-2x2 GB Mushkin Redline Series Razer Krait, Benq 2200HD

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
autorov komentar

itko?

CPU-Q6600@2.4 MBO-EVGA nForce 750i SLI VGA- Gainward HD 4870 PSU-Fortron 650W RAM-2x2 GB Mushkin Redline Series Razer Krait, Benq 2200HD

0 0 hvala 0
16 godina
RE: Problem sa externim WD-om 160gb

nForce je imao problema s USBom, provjeri s novijim driverima, možda i bios...

USB-2.0 ili 2 priključka jer externi diskovi imaju dupli kabel zbog napajanja. Također neke ploče nedaju dovoljni napon.

Problem je i na starijim kućištima, jer im frontUSB nije za 2.0.. pokušaj sa stražnje strane na ploču..

A kopiranje jednog filea je relativan pojam, ako je to file od 8GB ili veći onda nije presporo..

C64/TurboModul-OpenSourceProject.org.cn.部分作品为网上收集整理,供开源爱好者学习使用
17 godina
neaktivan
autorov komentar
ihush kaže...

nForce je imao problema s USBom, provjeri s novijim driverima, možda i bios...

USB-2.0 ili 2 priključka jer externi diskovi imaju dupli kabel zbog napajanja. Također neke ploče nedaju dovoljni napon.

Problem je i na starijim kućištima, jer im frontUSB nije za 2.0.. pokušaj sa stražnje strane na ploču..

A kopiranje jednog filea je relativan pojam, ako je to file od 8GB ili veći onda nije presporo..

ma ne bi se ja zabrinjavo da se to dogodilo samo meni nego i kod frendova...jedan ima DFI x38 chipset i nista i da napomenem da mi je prije tjedan dana radio. bojim se da je neki mehanicki kvar jer hdd sam samo sto se ne odvoji od kucista...jel bi ga smio ja rastavit pa malo pogledat unutra ili se externi ne smije otvara?
16 godina

-(nove informacije...) -mehanički kvar.

Ovisi kakav si disk kupio i dali je još pod garancijom. -btw. fizička oštećenja nisu pod garancijom.

Tako da vjerojatno možeš otvoriti, provjeriti kontakte... ako je disk nezgodno pao, možda mora novi...

C64/TurboModul-OpenSourceProject.org.cn.部分作品为网上收集整理,供开源爱好者学习使用
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice