ovako. dao sam externi disk frendu i on kad mi ga je vratio ustekam ga ja u komp i pise da ga trebam ustekat u USB 2.0 port...ja ono gledam wtf ?? imam sve usb 2.0 portove! i jos je tu problem da kad krenem kopirat jedan film traje sat vremena...moze pomoc?
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
itko?
nForce je imao problema s USBom, provjeri s novijim driverima, možda i bios...
USB-2.0 ili 2 priključka jer externi diskovi imaju dupli kabel zbog napajanja. Također neke ploče nedaju dovoljni napon.
Problem je i na starijim kućištima, jer im frontUSB nije za 2.0.. pokušaj sa stražnje strane na ploču..
A kopiranje jednog filea je relativan pojam, ako je to file od 8GB ili veći onda nije presporo..
nForce je imao problema s USBom, provjeri s novijim driverima, možda i bios...
USB-2.0 ili 2 priključka jer externi diskovi imaju dupli kabel zbog napajanja. Također neke ploče nedaju dovoljni napon.
Problem je i na starijim kućištima, jer im frontUSB nije za 2.0.. pokušaj sa stražnje strane na ploču..
A kopiranje jednog filea je relativan pojam, ako je to file od 8GB ili veći onda nije presporo..
-(nove informacije...) -mehanički kvar.
Ovisi kakav si disk kupio i dali je još pod garancijom. -btw. fizička oštećenja nisu pod garancijom.
Tako da vjerojatno možeš otvoriti, provjeriti kontakte... ako je disk nezgodno pao, možda mora novi...