Novi windows-nema slika

poruka: 7
|
čitano: 1.124
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
Novi windows-nema slika

Molim moderatore da mi ne zamjenre,jer ima ovakvih tema.

Instalirao sam novi windows i sad slike sam stavio na usb,ali usb-a nema.(opro se)

I sad me zanima jel ikako moguće vratiti te slike?

Meni su jako važne

Neznam se potpisat..xDD
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Novi windows-nema slika

Si osusio USB ?

Music As A Weapon !!
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Re: Novi windows-nema slika

Da ne daje znakove života(Pokojni)

Zar nitko ne zna

Neznam se potpisat..xDD
15 godina
Novi windows-nema slika

A onda je vjerojatno mrtav ! Eventualno ga mozes jos probat piknut u drugi USB utor !

Music As A Weapon !!
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Znam da je USB Mrtav u smeću je,ali zna li tko jel se mogu slike kako vratiti nakon instalacije novog windowsa

Neznam se potpisat..xDD
17 godina
protjeran
IMVK kaže...

Instalirao sam novi windows i sad slike sam stavio na usb,ali usb-a nema.(opro se)
I sad me zanima jel ikako moguće vratiti te slike? Meni su jako važne

IMVK kaže...

Znam da je USB Mrtav u smeću je,ali zna li tko jel se mogu slike kako vratiti nakon instalacije novog windowsa

Šaljivo zvuci posljedni post. No ako nemas odvojene particije nego samo sistemsku od slika bi dobio samo dzuimbus (ostecene slike jel) tako da ti je cak jednostavnije vracat slike s mrtvog USB.

Nego na koji si nacin ubio USB Flash, kako nema napajanja u perilici ga nisi mogao srediti jedino ako ga nisi rstavio i osusio vec direktno ustekao. No ak su ti podatci (slike toliko bile vazne lakse bi ih se dalo ratiti popravkom usba (valjda ima neki tko se bavi povrato osim podataka s hdda ... no da bi kostalo bi)

14 godina
neaktivan
gljinoliga kaže...
IMVK kaže...

I sad me zanima jel ikako moguće vratiti te slike? Meni su jako važne

IMVK kaže...

Šaljivo zvuci posljedni post. No ako nemas odvojene particije nego samo sistemsku od slika bi dobio samo dzuimbus (ostecene slike jel) tako da ti je cak jednostavnije vracat slike s mrtvog USB.

Nego na koji si nacin ubio USB Flash, kako nema napajanja u perilici ga nisi mogao srediti jedino ako ga nisi rstavio i osusio vec direktno ustekao. No ak su ti podatci (slike toliko bile vazne lakse bi ih se dalo ratiti popravkom usba (valjda ima neki tko se bavi povrato osim podataka s hdda ... no da bi kostalo bi)

Ma ispresan je već ahaha..

Bacio sam ga...

Pa jel se može vratiti ikako?

Usb je bacit.

Jel se može sa HDD

Neznam se potpisat..xDD
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice