Novi SSD kingstone problem

poruka: 7
|
čitano: 1.062
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan

Pozdrav!

Ovako imao sam Corsair Force 3 GT od 90GB i koristio ga nekih 6mj i onda je crko boot time je bio cca 20-25sec najvise do desktopa!

Kako sam ga dao na garanciju dobio sam nazad Kingstone SSDNOW 200v+ i instaliro windowse na njega ali kod boot-a treba 3 MINUTE!!!

Ok odem pogledat malo po netu al ne dolazim do nikakvog riješenja!

Ploča mi je XFX780i koja nema AHCI iako i taj ahci nije nešto uber gledo sam testove za jedan ssd AHCI enabled read 250mb/174mb a na IDE je 234/174!

Tako da je to bull da toliko sporije na IDE mode...

probo sam već 3 puta reinstalirat i po biosu i drivere i i i itd...

Kakvo je ovo smeće od tih ssd-ova nije mi jasno... Ima neko neku soluciju ili sličnu situaciju da je riješio?

Btw promjenio sam sve sata portove i 2 kabela...

LP

"99% igra nije optimizirano da iskoriste više od dvije jezgre procesora... ( to ti je kao da imas 4 radnika koji tovare ugljen, a od njih 2 rade, a druga dvojca ih gledaju)" (mtopol)

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Re: Novi SSD kingstone problem

Edit: novi error dpc watchdog violation kada instaliram windows 8.... boota tu i tamo... cudna stvar je da se gubi internet! Wlan spojen nema.odspajanja ali nece odjednom otvarat, stoji google waiting... probam na laptopu mobu i ipadu odjednom u to vrijeme 3 razlicite stranice sve otvara! Zatvorim chrome ili explorer i probam opet pa proradi... ok moze bit wlan, disable stavim na karticu i ukljucim galaxy s3 thether mode i preko usba i sve radi i odjednom i to crkne nakon 10 minuta!!?? na svim drugim uredjajima sve radi kako treba? ne mogu shvatit sta se desava!

Za sada glavni osumljičenik je ploča?

Stavio sam ssd sada u acer6530g laptop i instaliro windows 8 i sve radi kako treba sada cu probati sve drivere stavit da vidim dali je ssd stvarno kriv?

"99% igra nije optimizirano da iskoriste više od dvije jezgre procesora... ( to ti je kao da imas 4 radnika koji tovare ugljen, a od njih 2 rade, a druga dvojca ih gledaju)" (mtopol)
Poruka je uređivana zadnji put sri 23.1.2013 12:45 (sale666).
14 godina

Ako si uspio instalirat windowse na SSD koji je sada u laptopu i sve radi onda je SSD ispravan, možda ti je problem u matičnoj ploči, tko zna možda ti je onaj prvi SSD bio ispravan isto, a problem se krije drugdje, ovi na garanciji ga možda nisu ni testirali nego su ti odmah dali drugi.

Valentin

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

probaj flashat friware

16 godina
neaktivan
Da ssd je ok izgleda ne razumijem u cemu je onda problem? Na ploci sam flasho i novi bios i sve! A onaj stari je bas crko jer ga nije ni laptop vidio u biosu! Stalno dobivam taj error watchdog nesto i moze bit da ne pase driver od ploce tj controller marvel ili intel koji gid ukljucim!
14 godina
neaktivan

___ hebga, sad vidim da maticna nema AHCI.

Poruka je uređivana zadnji put čet 24.1.2013 0:02 (BlueMax).

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Laptop ima i kad je na ahci radi probleme :/
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice