Nevidljiv disk

poruka: 7
|
čitano: 1.936
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Nevidljiv disk

Pomoć ?

Instalirao sam windows 8 i problem je što mi se nevidi stari disk od 1 TB, pod device manager je vidljiv ali u my computer ga nema, što napravit ?

0 0 hvala 0
14 godina
Re: Nevidljiv disk
korg11 kaže...

- Uđi u disk managment, slikaj ga s Snipping tool alatom, stavi sliku na forum.

---------- Drži se majstore, moje misli su uz tebe. ---------- Sva pitanja, nejasnoće, prigovore molim na PM. :D
16 godina
neaktivan
Nevidljiv disk

Ja imam isti problem sa Windows 7.

Particije C i D su od prvog diska koji je OK, a drugi nakon šta san ga priključia na PC je nevidljiv u My Computer, a u Computer Management je vidljiv.

Evo slika.

Slika Slika
Processor: Intel Core 2 Quad Q6600 4×3.2GHz 8MB, Cooler Scythe Mugen, MBO: MB Gigabyte EP45-DS3 RAM: DDR2 8GB PC6400 (800MHz), Kingmax Monitor: Samsung SM 2232BW,

0 0 hvala 0
13 godina
protjeran
Nevidljiv disk

pa sta nebi trebali oticu u "disk managment" i tamo oznaciti particiju/hard-a kojeg "nema" desni klik na njega i odabrati "mark partition as active"???

koliko vidim to je dosta cest slucaj na win8, neki dan takoder kod frenda cijeli hard od 1tb nije proradio nakon prelaska s win7 na 8,1!

Intel Core™ i7 ----- Battlelog: SoldierStippy, Xfire; 2fu2L :)LP
Poruka je uređivana zadnji put pet 28.3.2014 13:34 (Stjepanj).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Re: Nevidljiv disk
Hirrens boot...vjerujem da tam ima dost alata za diskove...
14 godina
Nevidljiv disk

desni klik na computer -> manage -> disk management -> sad ako postoji particija onda na nju desni klik i mark partition as active ... ako nema onda s desne strane na desni klik na disk (ne na prticiju, nego cijeli disk) i kliknut import foreign disks...

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Nevidljiv disk

Ja imam Win XP i nabavio sam novu matičnu i čip te ih instalirao u komp no Windowsi se nisu htjeli bootati pa sam vratio staru matičnu (tako da bude sve kako je bilo) no sada nemam ovog drugog hard diska u windowsima iako tjekom paljenja piše da je tu. Kad odem u "Disk Menagment" piše mi za taj sekundarni hard da je "unreadable".

Što da radim?

EDIT uspio sam ga dobiti online i dodjeliti mi slovo no kada kliknem na njega u Win Ecploreru dobijem poruku "The disk drive K is not formatted. Do you want to format it now?" kako da to izbjegnem?

Poruka je uređivana zadnji put ned 6.4.2014 14:28 (Sjekirica).

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice