Muke s HDD

poruka: 8
|
čitano: 968
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Muke s HDD

Dakle disk seagate 250GB 8MB, star par mijeseci...problem je u tome što mi se hdd gasi..npr. dok instaliram on se ugasi, igram igrice on se ugasi(iako nekad mogu igrat po par sati, a nekad nemogu ni 5 min)..provjerio sam sata kabal se je ok, napajanje je isto ok...sve je dobro spojeno ali hdd se gasi...HD Tune-nije našao ni jednu grešku.....i da kad ga opteretim s hd tune on se ne gasi, također probao sam formatirat disk i particije nanovo ali ne pomaže..?!*

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Muke s HDD
Bana kaže...

Dakle disk seagate 250GB 8MB, star par mijeseci...problem je u tome što mi se hdd gasi..npr. dok instaliram on se ugasi, igram igrice on se ugasi(iako nekad mogu igrat po par sati, a nekad nemogu ni 5 min)..provjerio sam sata kabal se je ok, napajanje je isto ok...sve je dobro spojeno ali hdd se gasi...HD Tune-nije našao ni jednu grešku.....i da kad ga opteretim s hd tune on se ne gasi, također probao sam formatirat disk i particije nanovo ali ne pomaže..?!*

garancija.

potpis :D
16 godina
Muke s HDD

seagate diskovi sve gori,akoje pod garancijom zamjeni za wd disk

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Muke s HDD

7200.11????

kiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiill frenzy
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Muke s HDD

7200.barracuda.10, nije 11

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

Nekužim šta želiš reći i zašto si me citirao. Znam ja za 7200.11 zato ga i pitam jel ima taj :D

kiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiill frenzy
16 godina
neaktivan
Bana kaže...

A nista vrati ga kad je vec pod garancijom, ne vrijedi se zezati s tim.

Usput mozda imas opciju da malo nadoplatis pa si uzmi malo bolji disk

npr. serija 7200.12 ili wd blue,black, samsung f3, mislim diskove od 500gb

imas vec za 350kn....

All religions are the same: religion is basically guilt, with different holidays.
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice