Dakle disk seagate 250GB 8MB, star par mijeseci...problem je u tome što mi se hdd gasi..npr. dok instaliram on se ugasi, igram igrice on se ugasi(iako nekad mogu igrat po par sati, a nekad nemogu ni 5 min)..provjerio sam sata kabal se je ok, napajanje je isto ok...sve je dobro spojeno ali hdd se gasi...HD Tune-nije našao ni jednu grešku.....i da kad ga opteretim s hd tune on se ne gasi, također probao sam formatirat disk i particije nanovo ali ne pomaže..?!*
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Dakle disk seagate 250GB 8MB, star par mijeseci...problem je u tome što mi se hdd gasi..npr. dok instaliram on se ugasi, igram igrice on se ugasi(iako nekad mogu igrat po par sati, a nekad nemogu ni 5 min)..provjerio sam sata kabal se je ok, napajanje je isto ok...sve je dobro spojeno ali hdd se gasi...HD Tune-nije našao ni jednu grešku.....i da kad ga opteretim s hd tune on se ne gasi, također probao sam formatirat disk i particije nanovo ali ne pomaže..?!*
garancija.
seagate diskovi sve gori,akoje pod garancijom zamjeni za wd disk
7200.11????
7200.11????
http://www.bug.hr/forum/topic/komentari-it-vijesti/pomor-ostatka-barracudi/15581.aspx
http://www.bug.hr/forum/topic/komentari-it-vijesti/pomor-barracudi/15301.aspx
7200.barracuda.10, nije 11
Nekužim šta želiš reći i zašto si me citirao. Znam ja za 7200.11 zato ga i pitam jel ima taj :D
A nista vrati ga kad je vec pod garancijom, ne vrijedi se zezati s tim.
Usput mozda imas opciju da malo nadoplatis pa si uzmi malo bolji disk
npr. serija 7200.12 ili wd blue,black, samsung f3, mislim diskove od 500gb
imas vec za 350kn....