Imam jedan poveći problem sa Maxtor diskom (model: Maxtor diamondmax plus 9 200gb sata/150). Problem je nastao tada kada sam izlizani molex konektor od svog ultra jeftinog napajanja (od cca 20 eur) bez gledanja kontra uštekao u HDD. I kao sto i sami možete zaključiti nakon paljenja PC-a iz kućišta se pojavio oblak dima popraćen mirisom zagorjele plastike. Nije mi dugo trebalo da skontam da je elektronika mog diska izgorjela zajedno sa mojom kolekcijom od oko 10.000 slika, stotinjak "bezobraznih filmova" i još morem narodnjaka (Mile, Ceca, Seka, Mara, Dara) :D .Eh sada, čitajući malo po forumima saznao sam da je tu samo do elektronike problem (mehanički dijelovi su uredu) tako da trebam samo da elektroniku od istog HDD-a nađem. Ali problem je što je to malo stariji disk i više se ne proizvodi i ne prodaje. Sada me zanima da li neko od vas forumaša ima isti model diska ali da su mehanički djelovi oštećeni tako da mi može poslati onu elektroniku (platio bi naravno)? Za kraj evo i slika diska sa elektronikom http://img.dbnawa.co.kr/src_photo/show_img.php?seq=1028400000019919&step=3&mode=detail&ext=jpg
Pozdrav svima!