Koji SSD? izdvojena tema

poruka: 11.201
|
čitano: 3.314.359
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
Re: Koji SSD?
Haf932 kaže...

Futura je jedna od boljih trgovina !

Ok onda super, jos samo da mi je malo blize :(

16 godina
neaktivan
Koji SSD?

aa jel ima netko odgovor na moje pitanje u vezi onog BAD na ssd benchmarku i komentar na brzinu jel ona ok ili za sata 3?

od svih stvari koje sam izgubio, pamet mi najviše fali...
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
McNEKONTROLIK kaže...

aa jel ima netko odgovor na moje pitanje u vezi onog BAD na ssd benchmarku i komentar na brzinu jel ona ok ili za sata 3?

alignment particije ti nije dobar, kad ga popraviš, trebao bi vjerujem dobiti i bolje rezultate, upute ovdje

16 godina
neaktivan
marko1972 kaže...
McNEKONTROLIK kaže...

alignment particije ti nije dobar, kad ga popraviš, trebao bi vjerujem dobiti i bolje rezultate, upute ovdje

ahaa, hvala na odgovoru, ali nije mi jasno kako je došlo do toga, ubacio sam čisti novi neformatirani hdd, napravio dvije particije cca 30gb - 80gb i na prvu instal win i to je to...i šta sad je jedino riješenje opet formatirati te iste dvije particije, ali nekužim kako će to išta promjeniti, i kako da sprijećim da se to opet nedogodi prilikom neki slijedećih instaliranja win tj brisanja i pravljenja novih particija???

13 godina
neaktivan
Koji SSD?

nekako mi se sve čini da je u pitanju tvoja instalacije 7-ce odnosno OS: win 7 Ultimate 64 bit ÜberTweaked edition by CROzoki & Ro-Pe, normalna instalacija 7-ce bi napravila na početku diska malu particiju od 100MB što kod tebe nije slučaj, preporučujem da instaliraš čistu 7-cu bez ikakvih tweakova

Poruka je uređivana zadnji put sri 21.11.2012 21:20 (marko1972).

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
marko1972 kaže...

nekako mi se sve čini da je u pitanju tvoja instalacije 7-ce odnosno OS: win 7 Ultimate 64 bit ÜberTweaked edition by CROzoki & Ro-Pe, normalna instalacija 7-ce bi napravila na početku diska malu particiju od 100MB što kod tebe nije slučaj, preporučujem da instaliraš čistu 7-cu bez ikakvih tweakova

ma nemaju ti win ništa s time, win su pun gas, samo ja particiju nisam pravi s tim win nego sa active disk managerom jer nisam htio da mi j..eni win7 naprave malu particiju od je..nih 100mb nije mi jasno zasto to uopće naprave jel nemogu koristiti sistemsku particiju od 30gb i zato i nisam disk formatirao s win 7 instal cd upravo da bih to izbjegao jer mi je idiotski imati na disku particiju od 30gb 80gb i još tu malo od 100mb i za koji vrag ona uopće služi...

14 godina
neaktivan
Koji SSD?

I meni na vertex 4 isto svaki put dodju drukciji rezultati,uvijek tu negdje ali nekad i totalno cudni a i nisam jedini kome je tako s tim programom.

Želim paranormalnu ženu(da ima para i da je normalna):)
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
McNEKONTROLIK kaže...

ahaa, hvala na odgovoru, ali nije mi jasno kako je došlo do toga, ubacio sam čisti novi neformatirani hdd, napravio dvije particije cca 30gb - 80gb i na prvu instal win i to je to...i šta sad je jedino riješenje opet formatirati te iste dvije particije, ali nekužim kako će to išta promjeniti, i kako da sprijećim da se to opet nedogodi prilikom neki slijedećih instaliranja win tj brisanja i pravljenja novih particija???

Ne moraš ništa brisati. Skini si besplatni Partition Wizard i u njemu imaš mnoštvo opcija za rad s particijama, između ostalog i align partition. Meni je tako bilo s Vertexom 3 i poslije aligna nije bilo više problema. Za optimizaciju osnovnih stvari na SSD-u možeš koristiti SSD Fresh koji je isto free.

Mali korak za čovjeka, velik za stonogu
16 godina
neaktivan
Koji SSD?

ok, hvala ti na info. sad sam na poslu, pa kad dodem kuci isprobati cu, ali mi ta particija od 100mb stvarno nije jasna, cemu sluzi i zasto se uopce napravi i dali se uopce moze bez nje a da si nenapravis taj bad partition alignment?!

Poruka je uređivana zadnji put čet 22.11.2012 8:42 (McNEKONTROLIK).
Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
McNEKONTROLIK kaže...

ok, hvala ti na info. sad sam na poslu, pa kad dodem kuci isprobati cu, ali mi ta particija od 100mb stvarno nije jasna, cemu sluzi i zasto se uopce napravi i dali se uopce moze bez nje a da si nenapravis taj bad partition alignment?!

Ja mislim da je to neka sigurnosna particija za windowse i mislis da ju nebi trebalo micat, ali nemoj me drzat za rijec.

14 godina
neaktivan
Koji SSD?

Pozdrav treba mi ssd do 1000 kn ¨! Hvala hitno je možete mi navesti dva tri koja su najbolja sad na tržištu i ne želim onaj di kad se popuni da gubi na brzini !

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Cervantes kaže...

Pozdrav treba mi ssd do 1000 kn ¨! Hvala hitno je možete mi navesti dva tri koja su najbolja sad na tržištu i ne želim onaj di kad se popuni da gubi na brzini !

Zadnjih 30 stranica je svako malo pisano o tome {#}

14 godina
neaktivan
Koji SSD?

pa neda mi se listat može mi neko napisat sta da uzmem?=

Moj PC  
0 1 hvala 0
13 godina
16 godina
Cervantes kaže...

pa neda mi se listat može mi neko napisat sta da uzmem?=

samsung 830 ,ocz vertex 4,kingstone hiperx

kradem mine iz minskog polja
Poruka je uređivana zadnji put čet 22.11.2012 15:08 (dery).
15 godina
neaktivan

Da li je 860,00kn ok cijena za OCZ 256GB Agility 4 Series SATA III?

http://www.facebook.com/centro.hr - webshop
15 godina
brzi i žestoki kaže...

Da li je 860,00kn ok cijena za OCZ 256GB Agility 4 Series SATA III?

Po meni da , jer se cijena novog krece od 1.500Kn !

Music As A Weapon !!
14 godina
neaktivan
Koji SSD?

Znaci 40% jeftinije za hard koji vjerojatno nije stariji od godinu dana sto znaci da valjda ima i garanciju. Po meni to nije puno. Koju komponentu mozes kupit po takvim uvjetima?

No s obzirom da onaj ko pita nije naveo nista o tom disku, novi, polovni, garancija, zdrav 100%, star??? ispada ko kupovina macka u vreci i preporuka je da se prije kupovine provjeri (netko ko zna) health, kolicina zapisa, working time, performanse...

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

SSD je novi, zapakirani, nekorišten

17 godina
neaktivan
brzi i žestoki kaže...

SSD je novi, zapakirani, nekorišten

ne znam čemu onda pitanje dal se isplati kupiti jer bi mogel sam to zaključiti{#}

Dok ne probam lava, svinja je za mene kralj životinja!
15 godina
neaktivan

Od viška savjeta glava ne boli

14 godina
neaktivan
brzi i žestoki kaže...

Od viška savjeta glava ne boli

Dobro kad bas zelis visak savjeta. Pitao si da li se isplati.

Isplati se ono sto u razumnom roku zaradi novac koji je u to ulozen. Da bi ti se SSD isplatio ti moras kroz neki kraci period sa svojim racunalom zaraditi, bar onoliko koliko taj SSD kosta,  vise novca nego sto bi zaradio s tim racunalom bez tog SSD-a.

Sad ti vidi sam da li ti se isplati.

Poruka je uređivana zadnji put pet 23.11.2012 13:21 (BlueMax).
14 godina
Koji SSD?

Ovako, znci sad se na kraju troumim izmedu ssd-a intel 520 i 330 serije te samsung 830. Ovaj samsung sam sad malo googlau i svi ga hvale pogotovo zbog kontrolera koji nije sandforce. Vecina cak kaze da su bolji od Intela. Sto vi mislite

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Koji SSD?

Ja bih isao na Samsunga !

Music As A Weapon !!
Moj PC  
2 0 hvala 0
16 godina

Pikni Samsunga i nemaš brige! ;)

www.damagehigh.com // Don't fix what ain't broken!
14 godina
Haf932 kaže...

Ja bih isao na Samsunga !

DamageHigh kaže...

Pikni Samsunga i nemaš brige! ;)

Ok hvala decki. Mislim da cu sutra moj kompic pocastit jednim lijepim Samsung od 128gb.

14 godina
neaktivan
Koji SSD?

Dečki recite mi jel mi se isplati uzet ssd

SSD Samsung 128GB 830 Series  jel bolji od vertexa 4?

Poruka je uređivana zadnji put sub 24.11.2012 17:39 (Cervantes).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Cervantes kaže...

O yebote.

Isto pitanje je postavljeno barem 80 puta u temi. Ne budi lijen nego prolistaj malo, receno je brdo stvari o oba.

clock2much
14 godina
neaktivan
Koji SSD?

pa dobro mate moš mi ti reć pošto sam gotovan :(

Moj PC  
0 2 hvala 0
15 godina
Cervantes kaže...

Da , isplati se uzet , pogotovo po OVOJ cijeni !

Music As A Weapon !!
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice