Futura je jedna od boljih trgovina !
Ok onda super, jos samo da mi je malo blize :(
Futura je jedna od boljih trgovina !
Ok onda super, jos samo da mi je malo blize :(
aa jel ima netko odgovor na moje pitanje u vezi onog BAD na ssd benchmarku i komentar na brzinu jel ona ok ili za sata 3?
aa jel ima netko odgovor na moje pitanje u vezi onog BAD na ssd benchmarku i komentar na brzinu jel ona ok ili za sata 3?
alignment particije ti nije dobar, kad ga popraviš, trebao bi vjerujem dobiti i bolje rezultate, upute ovdje
alignment particije ti nije dobar, kad ga popraviš, trebao bi vjerujem dobiti i bolje rezultate, upute ovdje
ahaa, hvala na odgovoru, ali nije mi jasno kako je došlo do toga, ubacio sam čisti novi neformatirani hdd, napravio dvije particije cca 30gb - 80gb i na prvu instal win i to je to...i šta sad je jedino riješenje opet formatirati te iste dvije particije, ali nekužim kako će to išta promjeniti, i kako da sprijećim da se to opet nedogodi prilikom neki slijedećih instaliranja win tj brisanja i pravljenja novih particija???
nekako mi se sve čini da je u pitanju tvoja instalacije 7-ce odnosno OS: win 7 Ultimate 64 bit ÜberTweaked edition by CROzoki & Ro-Pe, normalna instalacija 7-ce bi napravila na početku diska malu particiju od 100MB što kod tebe nije slučaj, preporučujem da instaliraš čistu 7-cu bez ikakvih tweakova
nekako mi se sve čini da je u pitanju tvoja instalacije 7-ce odnosno OS: win 7 Ultimate 64 bit ÜberTweaked edition by CROzoki & Ro-Pe, normalna instalacija 7-ce bi napravila na početku diska malu particiju od 100MB što kod tebe nije slučaj, preporučujem da instaliraš čistu 7-cu bez ikakvih tweakova
ma nemaju ti win ništa s time, win su pun gas, samo ja particiju nisam pravi s tim win nego sa active disk managerom jer nisam htio da mi j..eni win7 naprave malu particiju od je..nih 100mb nije mi jasno zasto to uopće naprave jel nemogu koristiti sistemsku particiju od 30gb i zato i nisam disk formatirao s win 7 instal cd upravo da bih to izbjegao jer mi je idiotski imati na disku particiju od 30gb 80gb i još tu malo od 100mb i za koji vrag ona uopće služi...
I meni na vertex 4 isto svaki put dodju drukciji rezultati,uvijek tu negdje ali nekad i totalno cudni a i nisam jedini kome je tako s tim programom.
ahaa, hvala na odgovoru, ali nije mi jasno kako je došlo do toga, ubacio sam čisti novi neformatirani hdd, napravio dvije particije cca 30gb - 80gb i na prvu instal win i to je to...i šta sad je jedino riješenje opet formatirati te iste dvije particije, ali nekužim kako će to išta promjeniti, i kako da sprijećim da se to opet nedogodi prilikom neki slijedećih instaliranja win tj brisanja i pravljenja novih particija???
Ne moraš ništa brisati. Skini si besplatni Partition Wizard i u njemu imaš mnoštvo opcija za rad s particijama, između ostalog i align partition. Meni je tako bilo s Vertexom 3 i poslije aligna nije bilo više problema. Za optimizaciju osnovnih stvari na SSD-u možeš koristiti SSD Fresh koji je isto free.
ok, hvala ti na info. sad sam na poslu, pa kad dodem kuci isprobati cu, ali mi ta particija od 100mb stvarno nije jasna, cemu sluzi i zasto se uopce napravi i dali se uopce moze bez nje a da si nenapravis taj bad partition alignment?!
ok, hvala ti na info. sad sam na poslu, pa kad dodem kuci isprobati cu, ali mi ta particija od 100mb stvarno nije jasna, cemu sluzi i zasto se uopce napravi i dali se uopce moze bez nje a da si nenapravis taj bad partition alignment?!
Ja mislim da je to neka sigurnosna particija za windowse i mislis da ju nebi trebalo micat, ali nemoj me drzat za rijec.
Pozdrav treba mi ssd do 1000 kn ¨! Hvala hitno je možete mi navesti dva tri koja su najbolja sad na tržištu i ne želim onaj di kad se popuni da gubi na brzini !
Pozdrav treba mi ssd do 1000 kn ¨! Hvala hitno je možete mi navesti dva tri koja su najbolja sad na tržištu i ne želim onaj di kad se popuni da gubi na brzini !
Zadnjih 30 stranica je svako malo pisano o tome
pa neda mi se listat može mi neko napisat sta da uzmem?=
pa neda mi se listat može mi neko napisat sta da uzmem?=
samsung 830 ,ocz vertex 4,kingstone hiperx
Da li je 860,00kn ok cijena za OCZ 256GB Agility 4 Series SATA III?
Znaci 40% jeftinije za hard koji vjerojatno nije stariji od godinu dana sto znaci da valjda ima i garanciju. Po meni to nije puno. Koju komponentu mozes kupit po takvim uvjetima?
No s obzirom da onaj ko pita nije naveo nista o tom disku, novi, polovni, garancija, zdrav 100%, star??? ispada ko kupovina macka u vreci i preporuka je da se prije kupovine provjeri (netko ko zna) health, kolicina zapisa, working time, performanse...
SSD je novi, zapakirani, nekorišten
SSD je novi, zapakirani, nekorišten
ne znam čemu onda pitanje dal se isplati kupiti jer bi mogel sam to zaključiti
Od viška savjeta glava ne boli
Od viška savjeta glava ne boli
Dobro kad bas zelis visak savjeta. Pitao si da li se isplati.
Isplati se ono sto u razumnom roku zaradi novac koji je u to ulozen. Da bi ti se SSD isplatio ti moras kroz neki kraci period sa svojim racunalom zaraditi, bar onoliko koliko taj SSD kosta, vise novca nego sto bi zaradio s tim racunalom bez tog SSD-a.
Sad ti vidi sam da li ti se isplati.
Ovako, znci sad se na kraju troumim izmedu ssd-a intel 520 i 330 serije te samsung 830. Ovaj samsung sam sad malo googlau i svi ga hvale pogotovo zbog kontrolera koji nije sandforce. Vecina cak kaze da su bolji od Intela. Sto vi mislite
Ja bih isao na Samsunga !
Pikni Samsunga i nemaš brige! ;)
Ja bih isao na Samsunga !
Pikni Samsunga i nemaš brige! ;)
Ok hvala decki. Mislim da cu sutra moj kompic pocastit jednim lijepim Samsung od 128gb.
Dečki recite mi jel mi se isplati uzet ssd
SSD Samsung 128GB 830 Series jel bolji od vertexa 4?
Dečki recite mi jel mi se isplati uzet ssd
SSD Samsung 128GB 830 Series jel bolji od vertexa 4?
O yebote.
Isto pitanje je postavljeno barem 80 puta u temi. Ne budi lijen nego prolistaj malo, receno je brdo stvari o oba.
pa dobro mate moš mi ti reć pošto sam gotovan :(