Jel me vuku za nos

poruka: 35
|
čitano: 4.655
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Jel me vuku za nos
autorov komentar

Moze li mi samo reci netko ili potvrditi da mi on uopce nije niti trebao davati disk iz izloga, jer mi je dao disk koji je bio u izlogu, bio je otvoren..nema jumpera... mislim on nije niti trebao taj izlozbeni primjerak davati trebao mi je dati proizvod s lagera zar ne??

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: Jel me vuku za nos

Ako sve radi kak treba onda nemas frke ne trebas se zabrinjavat, a i garancija je tu Osmijeh, hm ali nikad bas nikad ne uzimaj iz izloga i jos otvoreno to je ko da u ducanu uzmes otvorenu konzervu, otvoreni chips, otvorenu bocu vina/piva..... mislim da to nikad neces uzet/kupit. Kaj ne?

17 godina
neaktivan
Jel me vuku za nos
autorov komentar

Nakon natezanja ipak su se povukli i rekli da ce mi reklamirati taj očito polovni disk. Znači bez ikakvog testiranja ce mi na licu mjesta zamjeniti, kako kazu - što mi znači da sam imao pravo kad sam sumnjao da je taj otvoreni izlozbeni disk kojem fali jumper zapravo disk koji je netko vratio pa su ga pokusali prodati...

Što se sve događa danas u poslovanju...nitko nema nimalo srama. Nazalost ovo mi nije niti prva niti zadnja ovakva situacija.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
moderator

Pa ja sam ti fino rekao da s hddlife provjeris uptime tog diska, a ti otisao provjeravati neke druge diskove, a ovdje jos bacas grah, da li je neko to koristio ili ne.

Jedno je prodati nesto iz izloga, a drugo je podvaliti polovnu robu kao novu.

16 godina
neaktivan

Ha ne trebas se ti bojat, uvali ce oni taj disk bez problema u konfiguraciju. Tako se to radi, to je ipak samo trgovina :)

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice