Znači trebam pomoć, kupio sam HDD enclosure te sam imao stari 2.5' HDD od 80 GB. Ulaz je IDE. Spojio sam HDD sa enclosurom i provjerio je li sve dobro 'sjelo'. Uključio sam ga u USB ali se ništa nije dogodilo. Probao sam više puta ali se ništa nije događalo. Molim pomoć?
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Znači trebam pomoć, kupio sam HDD enclosure te sam imao stari 2.5' HDD od 80 GB. Ulaz je IDE. Spojio sam HDD sa enclosurom i provjerio je li sve dobro 'sjelo'. Uključio sam ga u USB ali se ništa nije dogodilo. Probao sam više puta ali se ništa nije događalo. Molim pomoć?
Ako disk spajaš na stolni PC onda ga spajaj na zadnje panele (ne vrijedi kod laptopa), ako ne proradi onda to kućište koje si kupio je neispravno ili ti je disk neispravan.
Ako ga spajas u samo 1 USB moguce da ne dobiva dovoljno struje da se pokrene. Imas li onaj Y kabel, ja sam svoj 2,5" disk uvijek spajao istodobno u 2 USB utora.
On meni počne blicat i sve i čujem kako se vrti, uhvati ga kad ga ustekam u stražnji panel. Ali kad odem u disk managment odnostno upravljanje kaže da ga nemogu inicijalizirati?
Ne bih znao nesto vise o tome, jesi siguran da je disk ok? Jesi ga probao staviti u laptop mozda?
Ako hoces posudim ti ja svoje kuciste da probas u njemu disk (jedino sam ja u ZG a vidim da je tebi lokacija Karlovac). Također imam i zenin laptop u koji idu 2,5" pata diskovi pa se moze pogledat jel ocitava disk ili ne.