Garancija kod vađenja diska iz kučišta?

poruka: 5
|
čitano: 1.493
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina

ako se disk izvadi iz eksternog kučišta dali se gubi garancija?

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Da ako primijete na reklamaciji da je otvaran.

clock2much

0 0 hvala 0
16 godina

isto malo glupo , po meni ako otvoriš kutiju gubiš na nju garanciju tj. ako nešto crkne na kutiji sam si kriv ... ako crkne 3.5 disk unutra kakve veze ima sto si ti otvorio kutiju disk je disk ili radi ili ne , nebitno u kompu ili kutiji .... vise se isplati onda kupiti disk novi i kupiti za 5 eura kutiju na ebayu , nego kupiti eksterni disk je cisto bacanje para ...

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Re: Garancija kod vađenja diska iz kučišta?
Soniccro kaže...

isto malo glupo , po meni ako otvoriš kutiju gubiš na nju garanciju tj. ako nešto crkne na kutiji sam si kriv ... ako crkne 3.5 disk unutra kakve veze ima sto si ti otvorio kutiju disk je disk ili radi ili ne , nebitno u kompu ili kutiji .... vise se isplati onda kupiti disk novi i kupiti za 5 eura kutiju na ebayu , nego kupiti eksterni disk je cisto bacanje para ...

jel znas mozda gdje ima takva kutija za kupit?

17 godina
neaktivan
Re: Garancija kod vađenja diska iz kučišta?
Soniccro kaže...

Kutija se prodaje kao celina na kojoj vazi garancija zajedno sa "iznutricama"

Kada otvoris kutiju (rodila se mana) gubis garanciju. Razumijem sto zelis reci no eto...to su pravila

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice