DVD RW ne očitava DVD-ove

poruka: 38
|
čitano: 24.402
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Vidi u My Computer da li ti se nalazi DVD drive... ako se ne nalazi uklonio si uređaj deamon toolsom ili ti DVD rom ne radi ili autoplay neradi isto...

0 0 hvala 0
15 godina
RE: DVD RW ne očitava DVD-ove

odgovor za sve ove probleme može biti da je laserska glava prljava-rakija i štapić za uši i malo protrljajte laser

dovoljan mi je jedan uređaj sa os u sebi
16 godina
neaktivan
mojsije1234 kaže...

ISUSE JA CU POLUDIt, MOLIM VAS JEL MI MOZE OVO NEKO objasnit kaj da napravim:

kupio sam novi komp prije 2 tjedna,przi dobro ali nije stvar u tome.....

ja sprzim npr crazies film (KOJI MI INACE ODLICNO RADI NA KOMPU I ZVUK I SLIKA ) i ubacim ga u dvd i onda mi se ucitaju oni sponzori npr Warner bros itd... prode 25 sec i stane i sam izbaci na glavni izbornik da stisnem opet play!!!!!!

POMOC!!!!!!

imam  vivax dvd palyer,format  filma je XVID ( mpeg4 koji podrzava moj dvd ) inace sam przio ovakve formate i radili su ,tj. 4 nisu (  gotovo isti problem )

P.S. :

NEMOJTE MI SLATI KOMENTARE TIPA OVIH:

1) jel ti dvd cd ispravan ,jel izgreban,jel ima dosta memorije.....

2) skini novi program za przenje [iam nero 10 koji ce mi kur** drugi ]

3) kupi novu przilicu ( zas bi kupio novu ako kad ubacim film  na frendovom kompu koji sam sprzio na svom kompu radi,ali na njegovom DVDplayeru isto ne radi!!!!!!! )

i takve slicne...

ocu direktne upute treba a ne nagadanja nekih budala koji sam bezveze odgovaraju na teme.... nek onaj ko zna tocno sta treba ili bar priblizno,napise!!!!!!

HVALA!!!!!!!!!

Kao što si naveo da imaš Neru za prženje ali očigledno da taj program pravi probleme. Preporučam da se obrišeš Neru i instaliraj besplatni programom Ashampoo Burning Studio 2010 ili imašBUG-ovd DVD br 211. koji je za mene odlično odrađuje svoj posao. A na stranici možeš besplatno registrirat i dobiš key. Na tom program ima hrvatski sučelja. Provjereno, ja sam snjim zadovoljan.

A sad sam odlučiš,na koju češ dalje uradit.I

Mi ovdje pomažemo koliko moguće i zato nemoj bezveze koju nečeš slušat od nas koji ti rado daju savjete.Svaki savjet vrijedi pokušat makar je to teško napravit. I nakraju dali ti je CD/DVD pržilica ispravna? Probaj par CD i DVD kako se ponaša u očitavanju? Ako se probaš sa CD i DVD probaš na drugog DVD čitaču i ako tamo sve uredno očitava onda je prethodno tvoj DVD čitač/pržilicu možda je neispravna ili je problem u kabel. A u kabel obično pomaže ištekati i uštekat jer stime može popravit stanje. Ako je ostao isti problem jedino jest da kupiš novi DVD pržilicu. Danas nisu skupi. Toliko od mene.

Nenad
17 godina
neaktivan

Ne koristiti CAPS. nikako!

Inace nema veze sto je film xvid..mozda ganeki lik kodirao na nacin koji tvoj Vivax ne voli (dimenzija, bitrate i tako to) desava se i meni ponekad. Oladi malo i pokusaj sa drugim filmom

Bruce Willis and explosions have a long history of friendly cooperation
14 godina
neaktivan

@NELLO

A STA SAM JA NAVEO  POD BROJ 3 

PRZILICA MI JE NOVA I U REDU JE!!!!!!!!

isuse ovo je samo doakz koliko citate postove....

uglavnom mogu ja prziti samo sta je ponekad video u dobroj kvaliteti na kompu a u losoj na DVD palyeru ili  na kompu ne steka onda sprzi mpa malo na dvdu steka malo ne

i to je moj oproblem 

to mse zaniam kako riejst to stekanje filma ,+ ponekad se zan pojavti neki zeleni pixeli na filmu [ na dvdu ,ne na kompu ] ´

zna ko sta je to ?????

HVALAAAAAAA!!!

Poruka je uređivana zadnji put uto 8.2.2011 21:41 (mojsije1234).
17 godina
protjeran
logic kaže...

Ma sve je to isti drek. Ne bi me zacudilo da se svi stancaju na jednoj traci i samo prednje maske mijenjaju.

:d

Ma nije tako tad ne bi bilo konkurencije i bio bi ociti sukob interesa i monopolisticko udruzivanje. Srecom firme koje stancaju te uredaje nisu u nas jer bi onda sve prethodno navedeno bilo puno lakse moguce.

14 godina
neaktivan

Imam problem sa DVD/CD-ROM pogonom.

Po umetanju CD-a sa multimadijalnim sadržajem trebao bi da mi izbaci sadržaj diska na web browser (radi se u edu. materijalu). Duže vrijeme je tako bilo ,ali danas neće.

Po ubacivanju takvog CD-a uopće ne izbacuje tipično obavještenje na radnu površinu, a kad udjem u izbornik i kliknem 'računalo' i pokušam odatle otvoriti sadržaj, pojave mi se datoteke koje disk sadrži ,a to prije nije bio slučaj.

Kako i što uraditi da vratim nazad staro stanje?

peki2able

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
blackalbum kaže...

odgovor za sve ove probleme može biti da je laserska glava prljava-rakija i štapić za uši i malo protrljajte laser

meni przilica ucita cd i dvd puni al nakon 20-30 min ucitavanja ,a prazan cd il dvd'r +r sve zive cd-ove i dvd-ove sam probo ubacit i nista , i tako vec dvje godine i sad sam se sjetio potrazit i eto vidio sam ovaj komentar od blackalbuma i napravio sam to sto je napiso, i sve sad radi , za 5 sekundi ucita sve cd-ove dvd-ove :D :D :D :D :D :D :D

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice