Dali ovaj Hard valja?

poruka: 13
|
čitano: 2.413
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Dali ovaj Hard valja?

Zanima me dali ovaj hard valja jel je od 1TB a cjena mu je poprilično niska.PLZ bez preporuka kao: nemoj taj uzmi ovaj. Hvala unapred.

[url=http://profile.xfire.com/bigbadborna][img]http://miniprofile.xfire.com/bg/sh/type/0/bigbadborna.png[/img][/url]

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Dali ovaj Hard valja?
BornaKLC kaže...

Zanima me dali ovaj hard valja jel je od 1TB a cjena mu je poprilično niska.PLZ bez preporuka kao: nemoj taj uzmi ovaj. Hvala unapred.

odlican je...samo ga uzmi, za takve pare nemos dobit nista bolje
Q6600 @ 3.0 GHZ, 1.28V 2x2 GB Redline Mushkin 1000 mhz (5-5-5@15) Gainward HD 4870 512 MB Western Digital Caviar 640 GB Fortron 650w Spire Fourier IV
17 godina
neaktivan

Ima i jeftinijih LINK

Hakiranje je umjetnost a ne zločin.
16 godina
neaktivan
Dali ovaj Hard valja?

Znam da ima al ja imam losa iskustva sa svima osim WD.

[url=http://profile.xfire.com/bigbadborna][img]http://miniprofile.xfire.com/bg/sh/type/0/bigbadborna.png[/img][/url]

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Dali ovaj Hard valja?

neznam bas koliko je to kvalitetno, da se mene pita rade bi uzeo dva od 500gb ali kako hoces tvoja odluka uostalom ako se pokvari imas garanciju

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
m4k1 kaže...

neznam bas koliko je to kvalitetno, da se mene pita rade bi uzeo dva od 500gb ali kako hoces tvoja odluka uostalom ako se pokvari imas garanciju

**bes garanciju! nije to graficka ili procesor. na disku cuvas podatke i najgore je kad ih izgubis... onda ti garancija nista ne vrijedi.
16 godina
neaktivan
Dali ovaj Hard valja?

znam (to se meni dogodilo) pa zato mu kazem da to nije sigurna varijanta ali ako je vec odlucio...

0 0 hvala 0
16 godina

Ima nisku potrošnju,nečujan rad,najniže zagrijavanje od 47C .Sve to jer se vrti na 5400 okretaja uz vrlo dobre performanse na sintetičkim testovima,čak odlične s obzirom na brzinu vrtnje.To ti je test iz bug-a.Taj iz testa je ima 16 mb cache i 5400 okretaja,znači ovi bi moga i bolje.

doktor za grafe i ludosti
Poruka je uređivana zadnji put čet 5.2.2009 19:49 (dery).
17 godina
BornaKLC kaže...

Znam da ima al ja imam losa iskustva sa svima osim WD.

Ista stvar... svaki me iznevjerio osim WD.
Kublach
16 godina
protjeran
Dali ovaj Hard valja?

Ne piše se "dail" nego "Da li"

"Tako je"-povikaše seljaci i složno glavama razbiše zid.

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

ja znam o tome... slusaj bolje ti je da si kupis dva po 500 jer ako ti jedan ode manja steta... mislim ti odluci ali ja bi to napravil :D

16 godina
neaktivan
mihax kaže...

ja znam o tome... slusaj bolje ti je da si kupis dva po 500 jer ako ti jedan ode manja steta... mislim ti odluci ali ja bi to napravil :D

Slažem se. Jedini pametan prijedlog. A tko ima kakovih iskustava sa hdd-ima su izvan ove teme. Ovaj drugi ne mora ni uključivati i spajati, dok prvog ne nafila u potpunosti. Jedino ako već nema jednoga, a čini mi se da ima jer ga ne bi bilo na forumu da ga nema. Jedino ak je skoknul do prijateljice pa od znje zatražil naš savjet.
17 godina
neaktivan
BornaKLC kaže...

Solidan disk. Namjenjen čisto za storage jer radi na 5400rpm, tako da ako gledaš za sistemski disk gledaj neki drugi.
Nemoj slučajno popušit foru i ić šparat 10kn na disku, pa uzet sličan model EACS, jer taj ima 4 ploče. (za razliku od EADS kojeg si ti linkao, i koji ima 3 ploče)

I sve ove fore, "joj nemoj ovo, uzmi 2 od 500, pa šta ćeš ako krepa". Tome ti služi backup :)
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice