Zanima me dali ovaj hard valja jel je od 1TB a cjena mu je poprilično niska.PLZ bez preporuka kao: nemoj taj uzmi ovaj. Hvala unapred.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Zanima me dali ovaj hard valja jel je od 1TB a cjena mu je poprilično niska.PLZ bez preporuka kao: nemoj taj uzmi ovaj. Hvala unapred.
Ima i jeftinijih LINK
Znam da ima al ja imam losa iskustva sa svima osim WD.
neznam bas koliko je to kvalitetno, da se mene pita rade bi uzeo dva od 500gb ali kako hoces tvoja odluka uostalom ako se pokvari imas garanciju
neznam bas koliko je to kvalitetno, da se mene pita rade bi uzeo dva od 500gb ali kako hoces tvoja odluka uostalom ako se pokvari imas garanciju
znam (to se meni dogodilo) pa zato mu kazem da to nije sigurna varijanta ali ako je vec odlucio...
Ima nisku potrošnju,nečujan rad,najniže zagrijavanje od 47C .Sve to jer se vrti na 5400 okretaja uz vrlo dobre performanse na sintetičkim testovima,čak odlične s obzirom na brzinu vrtnje.To ti je test iz bug-a.Taj iz testa je ima 16 mb cache i 5400 okretaja,znači ovi bi moga i bolje.
Znam da ima al ja imam losa iskustva sa svima osim WD.
Ne piše se "dail" nego "Da li"
ja znam o tome... slusaj bolje ti je da si kupis dva po 500 jer ako ti jedan ode manja steta... mislim ti odluci ali ja bi to napravil :D
ja znam o tome... slusaj bolje ti je da si kupis dva po 500 jer ako ti jedan ode manja steta... mislim ti odluci ali ja bi to napravil :D