Koji televizor kupiti - vodič za odabir izdvojena tema

poruka: 50.466
|
čitano: 25.893.925
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
Re: Koji televizor kupiti - vodič za odabir

Iste su dijagonale 50 inča.

5 godina
neaktivan
Koji televizor kupiti - vodič za odabir

Što je trenutno best buy u rangu do max. 4000kn, veličina 50"? Kao drugi TV u kući, za gledanje IPTV...

0 0 hvala 0
16 godina

Na nabavi philips707 65 oled 8800kn

R33mba#2892
Moj PC  
3 0 hvala 0
16 godina

Odlična cijena...

Poruka je uređivana zadnji put uto 8.11.2022 15:23 (Ico007).
16 godina
R3nchi kaže...

Na nabavi philips707 65 oled 8800kn

Može link?

Hvala

17 godina

Dobra večer forume.Na poklon ću dobit ovih dana 55LGC1 pa me zanima kako ste zadovoljni svjetlinom slike općenito,a posebno nogometa.More li mi netko poslat postavke svoje slike ili uputit di vidit postavke.Na internetu ima puno videa namištanja slike , koja bi stranica bila dobra za vidit podešavanje.Fala.

0 0 hvala 0
12 godina

imaš settingse na RTINGS-u

13 godina
oliol kaže...

Dobra večer forume.Na poklon ću dobit ovih dana 55LGC1 pa me zanima kako ste zadovoljni svjetlinom slike općenito,a posebno nogometa.More li mi netko poslat postavke svoje slike ili uputit di vidit postavke.Na internetu ima puno videa namištanja slike , koja bi stranica bila dobra za vidit podešavanje.Fala.

Bit ces super zadovoljan svakim aspektom slike kada se naviknes na taj realniji prikaz boja i slike opcenito.

Sto se tice postelavanja imas niz tutoriala na YT ali u konacnici ce to ovisit o tvojim preferencijama.

14 godina
neaktivan
Kaj velite na ovaj Sony XR-55X93. Trenutno imam KD-55XG8596 a treba jos jedna telka. Kakva preporuka do 70000 kn 55 ili 65 al samo sony dolazi u obzir
PSN:Dacho_223
Poruka je uređivana zadnji put sri 9.11.2022 10:20 (Dacho223).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Spike1983 kaže...
millo kaže...
Kako sam želio obnoviti "tv Iskustvo" stari LG CX zamjenio sam sa A95K.
Kako god bilo, i na toj kvaliteti slike kakvu je imao LG, vidi se razlika i promjena na bolje.
Slika na Netflix-u je na Sony-u daleko smirenija i nekako prirodnija dok su boje nekako izraženije a ne radi se o tome da su napadne. 
LG je definitivno po mojoj ocjeni u kvaliteti slike bio 8/10, ali Sony je ipak još bolji.
Ko ima mogućnosti, moja definitivna preporuka što se prikaza tiče. O ostalim manjkavostima samog uređaja što se tehničkih ograničenja tiće, svi već ionako znaju dovoljno.Barem oni koji su mislili ići na ovaj model.

Opa, najs, koji si kupio 55 il 65"?  

edit: e da, daj mi reci jel zvuk iz njega tako dobar kao što pricaju? A90J su jako nahvalili prošle godine da ima najbolji zvuk od bilokojeg TV-a na tržištu.

Samo "jadnih" 55 sam kupio :)

E sad, za zvuk ne mogu puno reći je li dobar ili loš.

Zvuk sa TV-a unatrag barem 15 godina spuštam na pojačalo, pa na sustav zvučnika, pa je tako i sada složeno.

A te se dvije situacije ipak ne mogu nikako usporediti.

15 godina
Dacho223 kaže...
Kaj velite na ovaj Sony XR-55X93. Trenutno imam KD-55XG8596 a treba jos jedna telka. Kakva preporuka do 70000 kn 55 ili 65 al samo sony dolazi u obzir

Sony 55A83J u Elipsu za 7600. Ako previše onda taj X93

16 godina
zuper kaže...
Dacho223 kaže...

Sony 55A83J u Elipsu za 7600. Ako previše onda taj X93

Di će bit 7600 previše kad je rekao da može do 70 000 kn.

Poruka je uređivana zadnji put sri 9.11.2022 11:34 (miki1981).
14 godina
neaktivan
Pobjegla jedna nula 😀
PSN:Dacho_223
Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Ljudi preporuka 65 inch tva? Gledao sam ovo SONY XR-65X93J za 8999kn u Svijet Medija i raspolozivo mi je gdje bi isao po nju. Ima sta bolje s napomenom da kupujem u Elipsu ili Svijet medija i to danas u Istri :D 

Real Estate Investing - Istra / Apple FRIENDLY

0 0 hvala 0
17 godina
Bash kaže...

Ljudi preporuka 65 inch tva? Gledao sam ovo SONY XR-65X93J za 8999kn u Svijet Medija i raspolozivo mi je gdje bi isao po nju. Ima sta bolje s napomenom da kupujem u Elipsu ili Svijet medija i to danas u Istri :D 

U tom budžetu ja bih bacio oko i na https://www.elipso.hr/audio__video/televizori/PHI-65OLED707-12/

On another topic:
Dvoumim se između Hisense 65U7HQ i TCL 65C735. Tu su negdje 5.5k ako dodam 3 godine garancije na Hisensea. Na papiru mi oba izgledaju više manje jednaka, nažalost nema ih izloženih u dućanima kojima sam bio.

Naginjete li nekom od ta dva, i zašto?

6 godina

i ja sam u toj nedoumici. Tcl ili Hisense do 5-6k kn.

Cak me i ovaj Philips Oled za 8k kn privlaci.

Ili dodati jos toliko pa kupiti c1.

Dolazim sa 14god stare plazme panasonic, pa ne znam koliko cu ja primjetiti taj juddering i tearing jer citam da je na TCL-u to izrazeno? Koliko laiku to moze smetati.

1 0 hvala 1
14 godina
z1k4 kaže...

On another topic:
Dvoumim se između Hisense 65U7HQ i TCL 65C735. Tu su negdje 5.5k ako dodam 3 godine garancije na Hisensea. Na papiru mi oba izgledaju više manje jednaka, nažalost nema ih izloženih u dućanima kojima sam bio.

Naginjete li nekom od ta dva, i zašto?

Sve i da ima izložen u dućanu, u tim uvjetima kakvi su u dućanima i kako su TV-ovi podešeni, ne možeš zaključiti ništa. Jedino možeš zaključiti što se tiče estetike nešto te položaja konektora i slično. A koji je bolji po pitanju "slike", ništa pametno ne možeš zaključiti.

17 godina

A mislim, nešto ipak možeš, prvenstveno kako se slika mijenja s porastom kuta gledanja. U Pevexu npr se na nekima vrte i tv programi pa se da i upscaling malo analizirat.

14 godina
neaktivan

Kupljen, slozen i jednostavno uzivam u ovom TVu za ono sta meni treba. Osobno uvijek sam za Sony, ali ovo je super zasad!

Real Estate Investing - Istra / Apple FRIENDLY
16 godina
neaktivan

Pozdrav ekipa :)

Planiram si kupiti LG C2, pa imam par pitanja oko tog modela.

(Sve cijene pišem bez popusta)

Nije mi jasno koja je razlika između OLED65C22LB i OLED65C21LA modela, dok je razlika u cijeni velika:

TV LG OLED65C22LB (centar-tehnike.hr) 14999kn

TV LG OLED65C21LA (centar-tehnike.hr) 17999kn

Dok npr. u Sancte Domenice OLED65C26LD košta 14999kn (TV 65" LG OLED 65C2 (sancta-domenica.hr))

S treće strane Elipso nudi za OLED65C21LA 12999kn (LG OLED65C21LA.AEU (elipso.hr))

Kod Elipsa mi je još manje jasno što se navodi webos 6.0, dok na ostalim modelima (a i službeno) piše webos 22

Eto, ako bi mi netko mogao malo pripomoći, bio bih jako zahvalan.

Poruka je uređivana zadnji put sri 9.11.2022 20:18 (wrathchild).

0 0 hvala 0
12 godina

sve ti je to ista telka, kupi najjeftiniji

11 godina
wrathchild kaže...

Nije mi jasno koja je razlika između OLED65C22LB i OLED65C21LA modela, dok je razlika u cijeni velika:

Dok npr. u Sancte Domenice OLED65C26LD košta 14999kn (TV 65" LG OLED 65C2 (sancta-domenica.hr))

S treće strane Elipso nudi za OLED65C21LA 12999kn (LG OLED65C21LA.AEU (elipso.hr))

Kod Elipsa mi je još manje jasno što se navodi webos 6.0, dok na ostalim modelima (a i službeno) piše webos 22

Googlaj slike pod "LG OLED65C22LB" i "LG OLED65C21LA" i vidjet ćeš da je razlika u boji. Jedan je bijeli, drugi crn.

11 godina
neaktivan

Mislim dq imas u elipsu za 8000tisica kuna

11 godina
neaktivan

Zelim preporuku za neki hisens 65incha do 5000kn. Vidim da se nudi 65u7hq. Ima li ga itko mozda

0 0 hvala 0
16 godina

Pozdrav, ozbiljno uzimam telku i trebao bih preporuku za 65" u okviru 7500 kuna. Hvala

edit: zaboravite, uzeo sam TCL c835, pa ćemo vidjeti jel čemu

Poruka je uređivana zadnji put čet 10.11.2022 10:10 (pastorrr).

4 0 hvala 0
17 godina
abraxas kaže...
Drago mi je čuti da su bili korektni i da si dobio C2 po toj odličnoj cijeni.

Na žalost to ne rješava problem Dinersa i njihove aplikacije. Zar stvarno nemaju mogućnost ručno ti odobriti e-identifikaciju ako im recimo pošalješ fotografiju osobne?

Pitam jer im upravo šaljem mail na tu temu, očekujem da to nekako riješe. Nemam aktivnu narudžbu (kartica je danas stigla), ali ako bude novih Diners popusta online plaćanje mora funkcionirati.

Ako slučano nisi vidio, stigao update prije dva dana za nove osobne.

16 godina
neaktivan
hudibitek kaže...
wrathchild kaže...

Googlaj slike pod "LG OLED65C22LB" i "LG OLED65C21LA" i vidjet ćeš da je razlika u boji. Jedan je bijeli, drugi crn.

Okej hvala na odgovoru. Malo mi je čudno da je bijeli 3000kn jeftiniji, dok je sve ostalo isto :D 

Kakva su iskustva sa 65" (zbog težina) na zidnim nosacima, ako je zid od dvostrukog knauffa, bez ojačanja? Znam da mi trebaju prave tiple za knauff, no je li to dovoljno, mogu biti miran?

Poruka je uređivana zadnji put čet 10.11.2022 13:03 (wrathchild).
15 godina
wrathchild kaže...
hudibitek kaže...
wrathchild kaže...

Okej hvala na odgovoru. Malo mi je čudno da je bijeli 3000kn jeftiniji, dok je sve ostalo isto :D 

Kakva su iskustva sa 65" (zbog težina) na zidnim nosacima, ako je zid od dvostrukog knauffa, bez ojačanja? Znam da mi trebaju prave tiple za knauff, no je li to dovoljno, mogu biti miran?

Ja vec par godina imam 65" TV na zidu na knaufu. Nema nikakvih ojačanja i nije dupli. Kupio sam ove tipe/sarafe stavio ih 8 komada. Zivim 15Km od epicentra Petrinjskog potresa i sve je ostalo na mjestu 

15 godina
wrathchild kaže...
hudibitek kaže...
wrathchild kaže...

tv ima 20 kila ... stajat ce i da ga oho ljepilom nakacis...

21,22 su EU modeli, 26 je DE model ... sta god im to znacilo :)

bijeli sam ja uzeo na akciji nedavno za 1500€ u MM ... mozda su se rh trgovci opskrbili pa je jeftiniji 

tv je super...

15 godina
neaktivan

Kad bude moguče,prvi dojmovi za mini led.

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice