Koji televizor kupiti - vodič za odabir izdvojena tema

poruka: 50.656
|
čitano: 27.613.912
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
Re: Koji televizor kupiti - vodič za odabir

garfild ti stari nemas trunke srama i obraza, jos si otkriven sa nekoliko accounta i sto jos radis ovdje??? i dalje philips u prvom planu unbelievable

14 godina
protjeran
roby27 kaže...

garfild ti stari nemas trunke srama i obraza, jos si otkriven sa nekoliko accounta i sto jos radis ovdje??? i dalje philips u prvom planu unbelievable

Pa šta sam opet pogrešno napisao..? Samo kukaš, i imaš uvijek nekakve komentare na moje preporuke....Daj mu onda ti koju preporuku i napiši zašto baš taj model preporučaš:)

Pa svima je dozvoljeno davati preporuke..

Poruka je uređivana zadnji put sub 28.10.2017 19:02 (garfield1).
17 godina
neaktivan
garfield1 kaže...
roby27 kaže...

Pa šta sam opet pogrešno napisao..? Samo kukaš, i imaš uvijek nekakve komentare na moje preporuke....Daj mu onda ti koju preporuku i napiši zašto baš taj model preporučaš:)

Pa svima je dozvoljeno davati preporuke..

A zašto je taj phillips bolji od ovog TCL-a? A htio bi čuti i argument druge strane. Hvala

14 godina
protjeran
Koji televizor kupiti - vodič za odabir

@hrastro

TCL model ima bolji kontrast i prikaz crne, a u drugim parametrima je Philips bolji. Philips ima bolju svetilnost samog panela, ima bolju pokretnu resoluciju, ima veči razpon boja, ima bolju ostrinu slike u dinamiki, ima i bolji prikaz samih detalja. A sad odluči sam koji je bolji. A ovdje si pogledaj šta kažu ljudi. A mogu ti poslat i par slika, tog Philips modela.

http://www.mediamarkt.de/de/product/_philips-55pus6412-12-2240519.html#produktbewertungen

Poruka je uređivana zadnji put sub 28.10.2017 19:51 (garfield1).

0 1 hvala 0
8 godina
neaktivan

Znači ako je negdje neka akcija ili u konačnici žurba kao šta je meni, nema nekog smisla čekati black friday?!

0 0 hvala 0
8 godina
neaktivan

Fakespot google

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
garfield1 kaže...

@hrastro

TCL model ima bolji kontrast i prikaz crne, a u drugim parametrima je Philips bolji. Philips ima bolju svetilnost samog panela, ima bolju pokretnu resoluciju, ima veči razpon boja, ima bolju ostrinu slike u dinamiki, ima i bolji prikaz samih detalja. A sad odluči sam koji je bolji. A ovdje si pogledaj šta kažu ljudi. A mogu ti poslat i par slika, tog Philips modela.

http://www.mediamarkt.de/de/product/_philips-55pus6412-12-2240519.html#produktbewertungen

A što kaže drugi tabor? Hvala

Malo sam pročačkao direktne usporedbe, https://www.displayspecifications.com/en/comparison/e54f311f0

Philips u teoriji zgleda bolje. Ogromna je razlika u "static contrast". Tj. TCl ima 8000:1 vs philips 1300:1

Poruka je uređivana zadnji put ned 29.10.2017 9:29 (hrastro).
14 godina
protjeran

@hrastro

Ansi kontrast ti je za taj model izmeren oko 3500:1/4200:1.. A možeš si i ovdje pogledat testove. Boljeg televizora od tog Philips modela, u tom rangu i za takvu cjenu nečeš dobit:)) A ti vjeruj amaterima, šta sve , če ti napričat..

http://www.benchmark.pl/testy_i_recenzje/tcl-u55p6046-test.html

http://www.tvtest.pl/tcl-55p6046-test/

Poruka je uređivana zadnji put ned 29.10.2017 10:53 (garfield1).

0 0 hvala 0
13 godina
hrastro kaže...

A što kaže drugi tabor? Hvala

odi u trgovinu i sam pogledaj koji ti odgovara, to ti je najbolje

ovdje se već tisuću puta vodila rasprava i nikako na zelenu granu

pilips koristi komponente vrlo niske kvalitete radi čega bi svakom savjetovao da ih izbjegava, osim ako uspiješ dobiti 5g garancije

također, meni osobno pilips u usporedbi s poznatim brendovima poput panasonica, samsunga ili sonya ima naočigled lošiju sliku u sličnom cjenovnom razredu

18 godina
Jbt, ako ovaj lik sta spama sa philipsom ne dobiva lovu za svaki post, onda je to tuzno 😊
PSN: Muskarcina77
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
Baš to. Ove njegove priče uniformiranosti panela, oštrina u dinamici.... Koje su to lovačke priče.
Frajer je kao Jehovin svjedok.
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Što kažete na LG 49 UJ634V za 4600 kn i 5 godina jamstva?

0 0 hvala 0
14 godina
protjeran
8 godina
neaktivan

Kupujem tv 49"..........

Ne mogu se odluciti između Sony KD49XE8005BAEP i SAMSUNG LED TV UE49MU7002TXXH ........

Sto mislite  koji je bolji, zasto, ili ima koji drugi koji je cijenom tu negdje a bolji......

Hvala 

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Trebam preporuku za 32" TV 1080p do nekih ~1700 kn...
That is not dead which can eternal lie, and with strange aeons even death may die.
Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
protjeran
kikih kaže...

Kupujem tv 49"..........

Ne mogu se odluciti između Sony KD49XE8005BAEP i SAMSUNG LED TV UE49MU7002TXXH ........

Sto mislite  koji je bolji, zasto, ili ima koji drugi koji je cijenom tu negdje a bolji......

Hvala 

Ovdje si pročitaj, pa češ se možda lakše odlučit. A što se tiče drugih televizora, mislim, da baš za takve pare nemaš drugog izbora.

http://www.rtings.com/tv/reviews/sony/x800e

http://www.rtings.com/tv/reviews/samsung/mu7000

16 godina
neaktivan

Hvala ti na prijedlozima  Zaboravia san napisati da bi bilo poželjno i da ima 5 godina garancije. 

Gdje se mogu nabaviti ono koje si stavia sa rtings.com? gledao sam kod nas i u Alze, nema ništa...

That is not dead which can eternal lie, and with strange aeons even death may die.
Poruka je uređivana zadnji put ned 29.10.2017 19:11 (Jolckan).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
protjeran

0 0 hvala 1
18 godina

Ništa, zakomplicirala mi se malo financijska situacija oko kupnje televizora, planiranih 3500-4000 sada je palo na znatno manje pa da pitam - trebam preporulu televizora većeg od 32" (82cm) s satelitskim tunerom, najmanje FullHD i po mogućnosti s NetFlix aplikacijom za što manje novca, razmišljanje u rasponu 1500-2500 Kn s tim da je što manje to bolje. Prije mi je opcija bilo 4K UHD smart TV neki, no to mi se sada čini samo kao želja a ne ostvariv scenario. 

Twitter: @191x7
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

U Alze ima Philips za 200€ a u Elipsa Grunding za 2000kn ali sa 5 godina garancije (~mislim da mu nekad cijena zna pasti na oko 1800kn kad budu akcije). Sad čekati akciju za Grundinga ili uzeti Philipsa?

14 godina
protjeran

@Jolckan

Sam znaš, ako ti je bitna što duža garancija, onda uzmi Grundig. Ako ti nije toliko bitna, onda možeš uzet i Philips..

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
garfield1 kaže...

@Jolckan

Sam znaš, ako ti je bitna što duža garancija, onda uzmi Grundig. Ako ti nije toliko bitna, onda možeš uzet i Philips..

Razlika u kvaliteti slike vjerovatno nije velika pa onda ide kako stvari sada stoje Grundig. Ipak je 5 godina garancije

14 godina
protjeran
191x7 kaže...

Ništa, zakomplicirala mi se malo financijska situacija oko kupnje televizora, planiranih 3500-4000 sada je palo na znatno manje pa da pitam - trebam preporulu televizora većeg od 32" (82cm) s satelitskim tunerom, najmanje FullHD i po mogućnosti s NetFlix aplikacijom za što manje novca, razmišljanje u rasponu 1500-2500 Kn s tim da je što manje to bolje. Prije mi je opcija bilo 4K UHD smart TV neki, no to mi se sada čini samo kao želja a ne ostvariv scenario. 

Ovdje imaš.

https://www.ekupi.hr/PHILIPS-LED-TV-32PFS5362-FullHD-SMART-1172436.aspx?utm_source=nabava.net&utm_campaign=nabava.net&utm_medium=click

https://www.ronis.hr/tv-samsung-ue32k5102-led-dvb-t2c-200-pqi-81-cm/UE32K5102AKXXH/product/?utm_source=nabava.net&utm_campaign=nabava.net&utm_medium=click

https://www.nabava.net/televizori__240/lg-televizor-32lh6047-32-82-cm-led__22591881

14 godina
protjeran
Jolckan kaže...
garfield1 kaže...

@Jolckan

Razlika u kvaliteti slike vjerovatno nije velika pa onda ide kako stvari sada stoje Grundig. Ipak je 5 godina garancije

Pa naravno, jer u tim najnižem rangu su uglavnom ionako svi televizori jednaki, što se tiče kvalitet slike..

18 godina
garfield1 kaže...
191x7 kaže...

Ovdje imaš.

...

Prijatelju, nisi čitao, piše, citiram, "većeg od 32" (82cm)". Dakle, 32" ili manje ne dolazi u obzir.

Twitter: @191x7
14 godina

Imam specifičan slučaj trebam pregraditi jedan prostor a umjesto pregradnog zida stavio bi ovaj TV VIZIO Reference Series 120” Class Ultra HD Full‑Array LED Smart. U karakteristikama mu ne piše jačina okvira koja mi je bitna jer bi ga morao odozgo malo podzidati. A bio bi mi idealno kad bi s obje strane imao LED tako da u obje prostorije mogu gledati tv. Ako neko zna za takav tv neka da link ako ne morat ću ovog ugraditi!

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Neki tu spominju Black Friday. Koliki se popust očekuje kod nas? 

Nije mi 100% sila sada uzeti tj. mogu se strpiti još koji tjedan.

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
hrastro kaže...

Neki tu spominju Black Friday. Koliki se popust očekuje kod nas? 

Nije mi 100% sila sada uzeti tj. mogu se strpiti još koji tjedan.

slabi su popusti bili prosle godine u nasim ducanim, sramotno slabi... ne bi me iznenadilo da ne bude nista osim ovih standardnih akcija koje su dostupne i danas za televizore koji su na lageru...

15 godina
Naravno da će biti popusti na bf. Na skuplje modele će biti više, na ove srednje klase manje. Ja očekujem bar 20% na uređaje od 10000 kn. Ako ne uvjek se može uzeti sa Amazona.
Moj PC  
0 0 hvala 1
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice