Dajte preporuku za TV 48-50 inca, da ima dobru i jasnu sliku (to mi je najvaznije) ,gledace se sadrzaj sa kablovske, posebno sport. da je smart (youtube uglavnom), sa stika poneki film i to je to.Do 5500 kuna.
Hvala.
Dajte preporuku za TV 48-50 inca, da ima dobru i jasnu sliku (to mi je najvaznije) ,gledace se sadrzaj sa kablovske, posebno sport. da je smart (youtube uglavnom), sa stika poneki film i to je to.Do 5500 kuna.
Hvala.
Ne izgleda loše ali imo sam grundig telefon koji se pokvario nakon mjesec dana, tako da ne znam baš.
Ima li igdje ovog za kupit? http://www.philips.hr/c-p/32PFS6401_12/6000-series-izuzetno-tanki-fhd-tv-sa-sustavom-androidtm-s-tehnologijama-ambilight-s-2-strane-i-pixel-plus-hd/specifications
Hvala.
Ovdje imaš veoma dobar model.Veoma dobar kvalitet slike, veoma dobar za gledanje sporta itd..
https://www.jeftinije.hr/Proizvod/5106710/audio-video/televizori/lcd-led-tv/philips-led-tv-49pus6501
Ili ovaj model Samsunga ili Sonya.
Molim Vas za preporuku tv-a
Da ima: 32", DVB-T2 + HEVC, 1080p, WiFi
Ovdje imaš.
https://www.nabava.net/televizori__240/lg-3d-televizor-32lh6047-32-82-cm-47-119-cm-led__22591881
VenAtoR#2231
pa zar nije 8 kao i 9 samo je ova zakrivljena ili se varam kolko me foto.pamcenje sluzi 
pa zar nije 8 kao i 9 samo je ova zakrivljena ili se varam kolko me foto.pamcenje sluzi 
Pa neznam....vidim vani ima i ravnih 9 serija.... nevjerujem da bi bas samo odjelili 8 i 9 da je razlika ravan il zakrivljen...
ako je vani onda ok jer u SD-u nema ravnog 9-ke bzvz
od sad idem direkt na samsung.hr da se informiram jer ne ponude bas sve iako
su usko spcijalzirani za top brandove 
Što se tiče Samsung KS9000, je ravan za Ameriško tržišče, a ukrivljen je za Evropsko tržišče.
nabijem ih ! jer je 9-ka fantastican ! a 0 bodova za curve
imao priliku uzet 2k14 uzet 9 liniju ali bas zbog toga sam uzeo 7-cu 
jer ima nedostataka kod curve-a i uvijek cu odabrat flat eod.
nabijem ih ! jer je 9-ka fantastican ! a 0 bodova za curve
imao priliku uzet 2k14 uzet 9 liniju ali bas zbog toga sam uzeo 7-cu 
da to me je malo bunilo jer sam oso na UK i tamo isto nema flat... a bas steta...ovo je super prilika najjaca serija za 12500 milja je odlicna cijena....
panasonic ti je dobar ovaj 900x serija ali jos uvijek pre pre skup no 800 i 700 linija nije za bacit 
panasonic ti je dobar ovaj 900x serija ali jos uvijek pre pre skup no 800 i 700 linija nije za bacit 
Istina i najljepsi mi je...ali nema nikakav app za iptv... da je makar android...ili ko tizen pa da ima smart iptv, nebi se razmisljo niti sekunde....ali ovako mislim da taj firefox nema buducnost.... steta da tako dobar proizvodac tako fula sa OS-om.... ponasaju se kao Nokia s Symbian-om....
kome ne smeta velicina ekrana odlicna cijena za jedan SUHD!
https://www.svijet-medija.hr/art/televizor-samsung-ue49ks7002-led-suhd-4k-tv-t2s2/73494 
no brainer za sve 
VenAtoR#2231
znam al ovdje mozes i na rate pa je skuplje u startu neznam za abrakdabru kak oni karticno posluju...
VenAtoR#2231
kome ne smeta velicina ekrana odlicna cijena za jedan SUHD!
https://www.svijet-medija.hr/art/televizor-samsung-ue49ks7002-led-suhd-4k-tv-t2s2/73494 
no brainer za sve 
Nije baš da je odlična cijena, 49ks7002 je u emmezeti na božićnoj akciji sa tabletom vrijednosti 1000 kuna koštao 7500 kuna. Znači realnih 6500. Ova cijena je daleko od povoljne, za tu love se nađe i 55'' istog modela.
Ne vrijedi te pare (10500) po mom mišljenju, ni blizu. Za cifru na kojoj je bio na akciji bi se dalo pričati.
e jebiga to je bilo onda, ja pricam koliko je sad u odnsosu na druge sto se tice kvalitete high end panela
a za ovo prije koje jamio, jamio je
Svejedno, 10500 kuna za 49'' je previše, pogotovo što je model iz 2016-te. Novi modeli će na tržište kraj 4-og ili početak petog tako da će se brzo i za manje pare moć kupiti bolje, i veća dijagonala.
http://www.sancta-domenica.hr/led-tv-samsung-ue55ks7002-suhd.aspx?utm_source=nabava.net&utm_campaign=nabava.net&utm_medium=click
ovo uz kupon kod SPLITSKA10 košta 11000, znači skoro kao i taj 49ks7002. A veća dijagonala.
vidio sam ima masu dobrih modela 
ja pucam na neki qled vidjet cemo sve oko ljeta.
Ja na OLED, ali sve je to još preskupo u 4k i HDR. Čekajmo da prorade velike tvornice panela koje se otvaraju krajem godine, pa će do sp2018 valjda bit dobrih modela po normalnijim cijenama.
A sta vi gledate kaj se tice 4K i HDR sadrzaja da vam trebaju takvi skupi televizori? Jel stvarno ima gdje kvalitetan filmski i serijski sadrzaj ili bacate drkicu na promo 4K materijale sa YT-a...
Koliko vidim Kodi bas i nema 4K i HDR sadrzaja, Netflix me ne zanima dokle god ne bude sadrzaj kao i u US...
Bacamo drkicu da se ti čudiš.
4k hevc 10bit i raw format bilo usb 3.0 ili plex preko pro-a
4k gaming na pc-u koji traje skorom 3 godine i ulupano podosta para
4k PS4 pro gaming koji nije jos na razini pc-a ali se trudi sa patcevima
4k netflix ima podosta sadrzaja u HDR-u iako nije US
4k Amazon US preko VPN-a ima i HDR-a vise nego na Netflixu
4k US hulu isto kao i amazon
4k YT ali preko telke jer podrzava VP9
a uskoro dolaze i jeftiniji od xbox s-a 4k bd playera
p.s boli me rac za TV programe bilo kakvog sadrzaja vec dulje vrijeme iako ima IPTV od T-coma kojeg
palim 1.tj a nekad sam bio lud za satelitskom sprehom sa decoderima ,card share-ingom dok je jos bio u povojima
i posebnim hardwerom za satelitsku opremu ali me to sve proslo...
zadovoljan 
A sta vi gledate kaj se tice 4K i HDR sadrzaja da vam trebaju takvi skupi televizori? Jel stvarno ima gdje kvalitetan filmski i serijski sadrzaj ili bacate drkicu na promo 4K materijale sa YT-a...
Koliko vidim Kodi bas i nema 4K i HDR sadrzaja, Netflix me ne zanima dokle god ne bude sadrzaj kao i u US...
Problem je šta Full HD tv isto drži cijenu, recimo Sony 55W755C (toga sam planirao uzeti, ali ću odustati najvjerojatnije) košta više od Samsunga UE55KU6072 (koji se stvarno isplati kupiti za oko 5500kn na akciji), a Sony je model iz 2015. čini mi se.
Naravno, proizvođači forsiraju veću rezoluciju jer im je problem raditi na kvalitetnijoj slici (koja bolje izgleda u mraku, ima bolju crnu itd.). Koji je smisao Phillipsovog ambilighta? Neka ugrade i mini fontane u televiziju onda.
joj pazi da te kolega garfield1 ne cuje 

joj pazi da te kolega garfield1 ne cuje 

Sreča kaj Bandić ne čita forum