Koji televizor kupiti - vodič za odabir izdvojena tema

poruka: 50.655
|
čitano: 27.572.624
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
9 godina
neaktivan
Koji televizor kupiti - vodič za odabir

Dajte preporuku za TV 48-50 inca, da ima dobru i jasnu sliku (to mi je najvaznije) ,gledace se sadrzaj sa kablovske, posebno sport. da je smart (youtube uglavnom), sa stika poneki film i to je to.Do 5500 kuna.

Hvala.

Dane

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Re: Koji televizor kupiti - vodič za odabir

Ne izgleda loše ali imo sam grundig telefon koji se pokvario nakon mjesec dana, tako da ne znam baš.

Ima li igdje ovog za kupit? http://www.philips.hr/c-p/32PFS6401_12/6000-series-izuzetno-tanki-fhd-tv-sa-sustavom-androidtm-s-tehnologijama-ambilight-s-2-strane-i-pixel-plus-hd/specifications

9 godina
protjeran
Tog modela Philipsa nema na našem tržištu ako se ne varam.
Ovaj Grundigov model nudi puno s obzirom na cijenu.
I dolazi sa pet godina garancije.
14 godina
protjeran
danilovic kaže...

Dajte preporuku za TV 48-50 inca, da ima dobru i jasnu sliku (to mi je najvaznije) ,gledace se sadrzaj sa kablovske, posebno sport. da je smart (youtube uglavnom), sa stika poneki film i to je to.Do 5500 kuna.

Hvala.

Ovdje imaš veoma dobar model.Veoma dobar kvalitet slike, veoma dobar za gledanje sporta itd..

https://www.jeftinije.hr/Proizvod/5106710/audio-video/televizori/lcd-led-tv/philips-led-tv-49pus6501

Ili ovaj model Samsunga ili Sonya.

https://www.jeftinije.hr/Proizvod/5186174/audio-video/televizori/lcd-led-tv/samsung-led-televizor-ue50ku6072

https://www.nabava.net/televizori__240/sony-3d-televizor-kd-49xd7005baep-40-102-cm-49-125-cm-lcd-led__24956451

14 godina
protjeran
FeeDzOR kaže...

Molim Vas za preporuku tv-a

Da ima: 32", DVB-T2 + HEVC, 1080p, WiFi

Ovdje imaš.

https://www.nabava.net/televizori__240/lg-3d-televizor-32lh6047-32-82-cm-47-119-cm-led__22591881

16 godina
Na Abrakadabri serija 9 55" zakrivljena jeftinija od serije 8... 12500 kuna....samo da je flat i odlicno bi bilo...
VenAtoR#2231
Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina

pa zar nije 8 kao i  9 samo je ova zakrivljena ili se varam kolko me foto.pamcenje sluzi 

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
4mal kaže...

pa zar nije 8 kao i  9 samo je ova zakrivljena ili se varam kolko me foto.pamcenje sluzi 

Pa neznam....vidim vani ima i ravnih 9 serija.... nevjerujem da bi bas samo odjelili 8 i 9 da je razlika ravan il zakrivljen...

VenAtoR#2231
18 godina

ako je vani onda ok jer u SD-u nema ravnog 9-ke bzvz 

od sad idem direkt na samsung.hr da se informiram jer ne ponude bas sve iako 

su usko spcijalzirani za top brandove 

Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
protjeran

Što se tiče Samsung KS9000, je ravan za Ameriško tržišče, a ukrivljen je za Evropsko tržišče.

0 0 hvala 0
18 godina

nabijem ih ! jer je 9-ka fantastican ! a 0 bodova za curve 

imao priliku uzet 2k14 uzet 9 liniju ali bas zbog toga sam uzeo 7-cu 

jer ima nedostataka kod curve-a i uvijek cu odabrat flat eod.

Poruka je uređivana zadnji put uto 14.2.2017 13:21 (4mal).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
4mal kaže...

nabijem ih ! jer je 9-ka fantastican ! a 0 bodova za curve 

imao priliku uzet 2k14 uzet 9 liniju ali bas zbog toga sam uzeo 7-cu 

da to me je malo bunilo jer sam oso na UK i tamo isto nema flat... a bas steta...ovo je super prilika najjaca serija za 12500 milja je odlicna cijena....

VenAtoR#2231
18 godina

panasonic ti je dobar ovaj 900x serija ali jos uvijek pre pre skup no 800 i 700 linija nije za bacit 

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
4mal kaže...

panasonic ti je dobar ovaj 900x serija ali jos uvijek pre pre skup no 800 i 700 linija nije za bacit 

Istina i najljepsi mi je...ali nema nikakav app za iptv... da je makar android...ili ko tizen pa da ima smart iptv, nebi se razmisljo niti sekunde....ali ovako mislim da taj firefox nema buducnost.... steta da tako dobar proizvodac tako fula sa OS-om.... ponasaju se kao Nokia s Symbian-om....

VenAtoR#2231
18 godina

kome ne smeta velicina ekrana odlicna cijena za jedan SUHD!

https://www.svijet-medija.hr/art/televizor-samsung-ue49ks7002-led-suhd-4k-tv-t2s2/73494 

no brainer za sve 

Poruka je uređivana zadnji put uto 14.2.2017 15:39 (4mal).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Na abrakadabri je 55" 9600 mislim...
VenAtoR#2231
18 godina

znam al ovdje mozes i na rate pa je skuplje u startu neznam za abrakdabru kak oni karticno posluju...

Poruka je uređivana zadnji put uto 14.2.2017 16:53 (4mal).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Odlicno...preko weba na rate ide 12 mj... primaju sve kartice... uzeo sam laptop kod njih.. sve ok doslo...
VenAtoR#2231
9 godina
neaktivan
pozz..mozes li napisati koju rijec kakav je tv nakon malo koristenja...kakav je na sd programima..hvala
9 godina
4mal kaže...

kome ne smeta velicina ekrana odlicna cijena za jedan SUHD!

https://www.svijet-medija.hr/art/televizor-samsung-ue49ks7002-led-suhd-4k-tv-t2s2/73494 

no brainer za sve 

Nije baš da je odlična cijena, 49ks7002 je u emmezeti na božićnoj akciji sa tabletom vrijednosti 1000 kuna koštao 7500 kuna. Znači realnih 6500. Ova cijena je daleko od povoljne, za tu love se nađe i 55'' istog modela.

Ne vrijedi te pare (10500) po mom mišljenju, ni blizu. Za cifru na kojoj je bio na akciji bi se dalo pričati.

Poruka je uređivana zadnji put uto 14.2.2017 17:48 (Doktor Rambaudi).
18 godina

e jebiga to je bilo onda, ja pricam koliko je sad u odnsosu na druge sto se tice kvalitete high end panela

a za ovo prije koje jamio, jamio je  

Moj PC  
0 0 hvala 0
9 godina

Svejedno, 10500 kuna za 49'' je previše, pogotovo što je model iz 2016-te. Novi modeli će na tržište kraj 4-og ili početak petog tako da će se brzo i za manje pare moć kupiti bolje, i veća dijagonala.

http://www.sancta-domenica.hr/led-tv-samsung-ue55ks7002-suhd.aspx?utm_source=nabava.net&utm_campaign=nabava.net&utm_medium=click

ovo uz kupon kod SPLITSKA10 košta 11000, znači skoro kao i taj 49ks7002. A  veća dijagonala.

Poruka je uređivana zadnji put uto 14.2.2017 18:29 (Doktor Rambaudi).

0 0 hvala 0
18 godina

vidio sam ima masu dobrih modela 

ja pucam na neki qled  vidjet cemo sve oko ljeta.

Moj PC  
0 0 hvala 0
9 godina

Ja na OLED, ali sve je to još preskupo u 4k i HDR. Čekajmo da prorade velike tvornice panela koje se otvaraju krajem godine, pa će do sp2018 valjda bit dobrih modela po normalnijim cijenama. 

3 0 hvala 0
13 godina

A sta vi gledate kaj se tice 4K i HDR sadrzaja da vam trebaju takvi skupi televizori? Jel stvarno ima gdje kvalitetan filmski i serijski sadrzaj ili bacate drkicu na promo 4K materijale sa YT-a...

Koliko vidim Kodi bas i nema 4K i HDR sadrzaja, Netflix me ne zanima dokle god ne bude sadrzaj kao i u US...

9 godina

Bacamo drkicu da se ti čudiš.

2 0 hvala 1
18 godina

4k hevc 10bit i raw format bilo usb 3.0 ili plex preko pro-a

4k gaming na pc-u koji traje skorom 3 godine i ulupano podosta para

4k PS4 pro gaming koji nije jos na razini pc-a ali se trudi sa patcevima 

4k netflix ima podosta sadrzaja u HDR-u iako nije US 

4k Amazon US preko VPN-a ima i HDR-a vise nego na Netflixu

4k US hulu isto kao i amazon 

4k YT ali preko telke jer podrzava VP9

a uskoro dolaze i jeftiniji od xbox s-a 4k bd playera

p.s boli me rac za TV programe bilo kakvog sadrzaja vec dulje vrijeme iako ima IPTV od T-coma kojeg

palim 1.tj a nekad sam bio lud za satelitskom sprehom sa decoderima ,card share-ingom dok je jos bio u povojima

i posebnim hardwerom za satelitsku opremu ali me to sve proslo...

zadovoljan 

Poruka je uređivana zadnji put uto 14.2.2017 23:14 (4mal).
Moj PC  
2 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
roby27 kaže...

A sta vi gledate kaj se tice 4K i HDR sadrzaja da vam trebaju takvi skupi televizori? Jel stvarno ima gdje kvalitetan filmski i serijski sadrzaj ili bacate drkicu na promo 4K materijale sa YT-a...

Koliko vidim Kodi bas i nema 4K i HDR sadrzaja, Netflix me ne zanima dokle god ne bude sadrzaj kao i u US...

Problem je šta Full HD tv isto drži cijenu, recimo Sony 55W755C (toga sam planirao uzeti, ali ću odustati najvjerojatnije) košta više od Samsunga UE55KU6072 (koji se stvarno isplati kupiti za oko 5500kn na akciji), a Sony je model iz 2015. čini mi se.  

Naravno, proizvođači forsiraju veću rezoluciju jer im je problem raditi na kvalitetnijoj slici (koja bolje izgleda u mraku, ima bolju crnu itd.).  Koji je smisao Phillipsovog ambilighta? Neka ugrade i mini fontane u televiziju onda. 

18 godina
Mate604 kaže...
  Koji je smisao Phillipsovog ambilighta? Neka ugrade i mini fontane u televiziju onda. 

joj pazi da te kolega garfield1 ne cuje 

17 godina
neaktivan
4mal kaže...
Mate604 kaže...
  Koji je smisao Phillipsovog ambilighta? Neka ugrade i mini fontane u televiziju onda. 

joj pazi da te kolega garfield1 ne cuje 

Sreča kaj Bandić ne čita forum  

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice