Koji televizor kupiti - vodič za odabir izdvojena tema

poruka: 50.656
|
čitano: 27.613.907
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
protjeran
Re: Koji televizor kupiti - vodič za odabir
zeroname kaže...

Trebam jedan savjet. Kako prepoznati starije modele od novijih.  Često ova gamad od trgovaca u trgovačkim centrima drže izložene  prošlogodišnje televizore sa visokom cijenom a čak i one koji su stari 2-3 godine. Potovo sto se tice UHD tv. Bojim se da se ne zeznem i kupim neko smeće iz 2013-14 godine.

Za koje televizore te zanima.?

17 godina
neaktivan
garfield1 kaže...
zeroname kaže...

Trebam jedan savjet. Kako prepoznati starije modele od novijih.  Često ova gamad od trgovaca u trgovačkim centrima drže izložene  prošlogodišnje televizore sa visokom cijenom a čak i one koji su stari 2-3 godine. Potovo sto se tice UHD tv. Bojim se da se ne zeznem i kupim neko smeće iz 2013-14 godine.

Npr panasonic UHD. Kako da ja znam da to nije neki tv koji tamo stoji od 2013. Zanimaju me samo ovogodišnji modeli.

14 godina
protjeran
zeroname kaže...
garfield1 kaže...
zeroname kaže...

Npr panasonic UHD. Kako da ja znam da to nije neki tv koji tamo stoji od 2013. Zanimaju me samo ovogodišnji modeli.

UHD modeli:DX900,DX800,DX780,DX750,DX730,DX700,DX650,DX600

FULHD modeli: DS630,DS600,DS500,DS400

Poruka je uređivana zadnji put ned 12.6.2016 17:35 (garfield1).
18 godina
Malo guglas, neznam kako vi drugacije mogao znati. Panasonic tv 2016 i imas listu koje tv je izbacio 2016. Ja bih ti preporucio da odea malo na forum hdtelevizija da proucis malo modele.
www.panasonic.com/uk/consumer/viera-televisions/led.html

Danas je tesko biti glup jer je konkurencija prevelika!!!
18 godina
4mal kaže...

x700 vec roka 94% DCI-a  odlican line up 

17 godina
neaktivan
garfield1 kaže...
Adam44 kaže...
Trazim 40" TV do 4.500 kn. Zapeo mi je za oko Panasonic TX-40CX670E. Ima li tko iskustva sa spomenutim, kakav je taj Firefox OS?

Ima li sta bolje za te novce? Mora biti smart i HEVC dekodiranje.

I

Što se tiče slike dobar tv.A što se tiče Firefoxa si ovdje pročitaj.A možeš i uzet model DX650 2016 model, ima več novi Firefox verziju 2.5.

http://www.trustedreviews.com/panasonic-my-home-screen-2-0-firefox-smart-tv-system-review

Možeš mi reći u kojoj trgovini si našao DX650? Ne nalazim ga nigdje na netu, osim u extreme digitalu, ali njih bi zaobišao.

Poruka je uređivana zadnji put ned 12.6.2016 19:13 (Adam44).
18 godina
Koji televizor kupiti - vodič za odabir

Pozdrav boysi, imam Sony 32v4500, star je oko 8god.

Pošto mi je komp spojen na tv prek hdmia, primjetio sam dok pustim film prek kompa na tv, neke horizontalne linije, kao da titraju, onak se na prvu ne vidi, al uočljivije je kod svijetlijih scena, probao zamjenit kabel al ista stvar, uštekal na telki u drugi port, ista stvar...

Jel ko zna o čem bi tu moglo bit riječ?

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
protjeran
zvonac kaže...

Pošto mi je komp spojen na tv prek hdmia, primjetio sam dok pustim film prek kompa na tv, neke horizontalne linije, kao da titraju, onak se na prvu ne vidi, al uočljivije je kod svijetlijih scena, probao zamjenit kabel al ista stvar, uštekal na telki u drugi port, ista stvar...

Jel kod tv programa isto.?Ili samo preko kompa.

16 godina
zvonac kaže...

vjerojatno hdmi izlaz na kompu

Potpis!
18 godina

Hdmi je na maticnoj ploci, ne kuzim, da bi se to moglo samo tak taj port raspigat, posto rijetko kad hdmi otkapcam sa ploce..

Bum sutra probal prikopcat na drugu lcd telku, pa bum vidio dal bu isti problem bio..

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

LG 55UH661v

Philips PUS6501

Samsung UE55JU6871

Koji od ovih 3 je najbolji?

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
protjeran
cistamlaka kaže...

LG 55UH661v

Philips PUS6501

Samsung UE55JU6871

Koji od ovih 3 je najbolji?

Ja biti preporučio Philips ili Lg.Imata več HDR procesing,i sve što ti treba za u buduče.Philips ima Direkt led,dok ima Lg edge led.To je u glavnom razlika,a što se tiče kvalitet slike, sta oba dobra.

11 godina

0 0 hvala 0
12 godina

Pozdrav, trebala bi mi preporuka za neki best buy do 12k kn? Od spec. što veći ekran,4k... 

Hvala

Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina
zvonac kaže...

Hdmi je na maticnoj ploci, ne kuzim, da bi se to moglo samo tak taj port raspigat, posto rijetko kad hdmi otkapcam sa ploce..

Bum sutra probal prikopcat na drugu lcd telku, pa bum vidio dal bu isti problem bio..

Isprobao na drugoj lcd telki, Grunding, tam je sve ok, nema tih iritantnih titrajućih linija, izgleda da je problem do mog tva, kojeg očito nagrizaju godine..

Evo o čem se radi..

Poruka je uređivana zadnji put uto 14.6.2016 9:54 (zvonac).
16 godina
Ja bi uzeja Samsung 55ks 7000, mislim da mu je cjena taman tu negdi..
Zadar živi vječno!
16 godina
14 godina
protjeran
artyom kaže...

Pozdrav, trebala bi mi preporuka za neki best buy do 12k kn? Od spec. što veći ekran,4k... 

Hvala

Ovdje imaš.Odličan tv.

http://www.sancta-domenica.hr/led-tv-panasonic-tx-58dx750e-4k-uhd.aspx

16 godina
Ako može dati keku više onda je Panasonic bolji izbor samo zato što je veći za 3 inča..
Zadar živi vječno!
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Sad sam vidija da je na akciji... Onda Panasonic, bar bi ga ja uzeja..
Zadar živi vječno!
Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina

Uzeo danas philips 32PFT4100 i odmah pozalio.

Spojio i ukljucio. Pojavi se logo screen i tak stoji 20-30 sekundi pa zacrni ekran na 3-5 sekundi i onda opet logo screen. To ide u nedogled.

Nije neka velika cijena uredaja, al zalosti da novo ne radi.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
E da i panel na samsungu je 10 bit a na Panasonicu 8 bitni i na Panasonicu je os Firefox pa ne znam jel ti to igra ulogu..
Zadar živi vječno!
14 godina
protjeran
BlackDwarf kaže...

Uzeo danas philips 32PFT4100 i odmah pozalio.

Spojio i ukljucio. Pojavi se logo screen i tak stoji 20-30 sekundi pa zacrni ekran na 3-5 sekundi i onda opet logo screen. To ide u nedogled.

Nije neka velika cijena uredaja, al zalosti da novo ne radi.

Ovdje povuci Update za Softwer,pa ga inštaluj.

http://www.p4c.philips.com/cgi-bin/cpindex.pl?scy=HR&slg=EN&ctn=40PFT4100/12

12 godina

ma ne igra prvenstveno jer uzeo bi najradije Sony prvenstveno radi Androida. Ali mislim da ce ipak biti neka od ove dvije. Hvala na savjetima

16 godina
Sad kad vidim da je Samsung 10 bitni panel onda bi se ja na tvom mistu odlučija za Samsung jer se razlika najviše vidi, kako čitam po netu, kod upscaliranja sadržaja a pošto je samsung 4k i ima upscale, nema se dalje što za reć..
Zadar živi vječno!
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

0 0 hvala 0
17 godina
15 godina
neaktivan

Bok svima. Treba mi preporuka nekog TV-a, bitno da je 48''-50'', i da je 4K, ako je isplativo. Cijena do 5500 kn.

Poruka je uređivana zadnji put čet 16.6.2016 14:19 (karlo95).

0 0 hvala 0
14 godina
protjeran
18 godina
Od ova 3 gore koji bi po tebi bio najbolji ako se trazi tv sa najboljim prikazom slike?
Mozes napisat i listu.
Npr.
1.Panasonic
2.LG
3...
http://av-gurus.blogspot.com/ | http://www.facebook.com/antivirusna.ekipa | http://www.youtube.com/user/TheDjigibao/videos
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice