Spajanje MAX-tv na monitor

poruka: 8
|
čitano: 10.275
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
narucio sam si max tv i htio bi ga spojit na samsung monitor 2232bw. monitor ima dvi i vga ulaze, kolko sam skuzio treba mi hdmi kabel, vidio sam da postoje adapteri za pretvaranje signala, dakle trebao bi nesto kao hdmi-to-dvi adapter.
e, sad, sa grafickom sam dobio adaptercic koji se spoji na dvi izlaz na grafickoj i koji dalje salje signal u hdmi... pa me zanima dali mogu iskoristit taj ili moram nes drugo kupovat.
taj adapter je hdmi zenski, dvi muski, a na monitoru imam dvi zenski....
e, da, neznam kak rjesiti zvuk, na monitoru nemam zvucnika, jedino da spojim neke druge zvucnike, a pri ruci imam jedino pc zvucnike, valjda mogu njih preko nekog adaptera spojit na maxtv receiver...
oprostite kaj kompliciram, ali jednostavno tv mi je na takvom polozaju da prakticki ne mogu doc do njega kabelom jer mi je na skroz drugom kraju stana, a mislio sam si to sredit prek monitora koji je niti pol metra od adsl routera...
zahvaljujem

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: Spajanje MAX-tv na monitor

si dobio jedan plavi kabel koj na jednoj strani ide u maxtv na na drugoj je usb?

spoji to na komp i rijeseno. gledat ces preko ekrana od kompa.

Poruka je uređivana zadnji put čet 19.3.2009 22:10 (Escudo).
17 godina
Escudo kaže...

si dobio jedan plavi kabel koj na jednoj strani ide u maxtv na na drugoj je usb?

Ja nisam dobio taj kabel.
Q6600 OC @ 3.0Ghz, 4GB 1066Mhz Corsair, HD4870 512MB OC 780 1000, Gigabyte EP35-DS3, TT Soprano, Logitech Wave + MX 518, Z-4 MSI Wind U90x : Atom 1.6, 1Gb DDRII, Intel® 945GS, 80 GB, XP home
Poruka je uređivana zadnji put čet 19.3.2009 22:36 (BORG).
16 godina
neaktivan

nisam nista dobio...  za to nisam znao da se moze... makar sam htio direktno spojit na monitor, da ne moram za svako palit komp... al ovo je puuuuno jednostavnije

16 godina
neaktivan

idi u t-com reklamiraj.

16 godina
neaktivan

to sigurno... znaci, spojim usb na komp i to radi? jel trebam kakav program il nekaj? si siguran da to radi?

16 godina
neaktivan
Escudo kaže...

kakav je to kabel, i jer to radi opce, 

btw kada smo vec kod toga kako da spojim maxtv na samsung 2333sw, dvi mi je zauzet a jel moguce da ide na vga 

15 godina
neaktivan

ajde ljudi  pomagajte!!!kako ću spojiti maxtv na monitor???

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice