Novi MAXTV reciver izdvojena tema

poruka: 2.031
|
čitano: 1.101.880
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
Re: Novi MAXTV reciver
Pozdrav,

dosad sam koristio samo MAXtv boxeve s klasičnim numeričkim daljincima.

Kako je kod Samsung Smart TV-a koji dolaze s malim „smart“ daljincem bez brojeva, a koristi se maxt app?

Znam da postoji onaj popup s numerikom, ali to je nespretno, pogotovo za starije.

Postoje li OEM Samsung daljinski s brojevima za te modele ili rade klasični univerzalci?

Hvala.
mag.inf
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Jesam, a ne znam do cega je. Istrazim
#HŽV
16 godina
Novi MAXTV reciver

Evo sam sve napravia, ali i dalje mi ista verzija bugovite aplikacije :( Je li meni šta promiče ovdje?

#HŽV
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Novi MAXTV reciver

Razlika je u OS-u. Kod tebe je Tizen 8.0, kod mene 6.0. Kod T-scuma je sve moguće, pa i to da nisu optimizirali verziju za novije verzije. Možeš samo čekati...Ako i nađeš negdje na net-u verziju za instalaciju putem sticka, nemaš koristi, ako nije optimizirana, a pitanje je da li bi se i mogla instalirati! Tizen OS je rak rana svih Samsunga!

Smetenjaci i smutljivci, mutikaše i bezglavnici, jalnuški diletanti i prodane duše! Crni vragovi, a i oni drugi, žuti i zeleni, ne samo da se nude, već bi i prodali dragu nam Hrvatsku za Judine škude!
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Novi MAXTV reciver

Još je dobro da Samsung ima max tv aplikaciju. Hisense i Philips ih recimo uopće nemaju. 

0 0 hvala 0
15 godina
Gale92 kaže...

Još je dobro da Samsung ima max tv aplikaciju. Hisense i Philips ih recimo uopće nemaju. 

Phillips ima do kad su koristili Android tv, sve ovo kasnije je go***no.

Svaki TV koji gura svoj OS zaobilazim. Npr. LG, uveli su novi OS i više nije bilo aplikacija za njega jer se sve počelo raditi za novi. To se ne može desiti s Androidom, a s ovim ti znaj kad će se oni sjetiti prelaziti na novi.

nemam za potpis
Poruka je uređivana zadnji put sri 24.9.2025 9:45 (tenac).
8 godina
philips je kineski TPV od 2012, znači nivo hisensa i niže
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
dejo74 kaže...
philips je kineski TPV od 2012, znači nivo hisensa i niže

i TCL je kineski pa im nije problem staviti Android (Google TV)

nemam za potpis
4 godine
Novi MAXTV reciver

Imate li vi problema s tim da vam daljinski od LG tv-a uključuje android receiver, a daljinski receivera mi uključi i Lg tv i soundbar.

Čim uključim tv, uključi se i receiver iako to ne želim, hoću na You Tube 

Gledao sam u postavkama daljinskog i na tv-u i na boxu nikakvih problema.

合気道 五段 Me, myself and I ...Radosław Tomasz Sikorski TOP 1 politike EU..
Moj PC  
0 0 hvala 0
8 godina
TCL je ozbiljna firma za sve ostale kineze
15 godina
Novi MAXTV reciver

Smiješno je da ni na Firesticku i dalje MaxTV ott nije dostupan iako je FireOS više manje Android i doslovno skineš app i učitaš, čak i sučelje izbaci i tv vodič samo je crna slika na kanalima.. dok A1 Xplore TV je na apsloutno svemu, i na hisense tvu i na fire sticku

LP
Poruka je uređivana zadnji put sri 24.9.2025 15:16 (zabbax21).
Moj PC  
2 0 hvala 0
8 godina
ja sam svoj 4k firestick prežalio odavno,prvenstveno je i kupljen za maxtv togo :(
16 godina
Novi MAXTV reciver

i meni taj firestick stoji u ladici ispod tv-a vec godinu i vise :D vise mi koristi chromecast

...potpis nije potreban...
Moj PC  
1 0 hvala 0
9 godina
Sramota od strane HTa

4 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Novi MAXTV reciver

imam android box od ht (stb hy4420) 

zanima me kako najjednostvnije napraviti da sa laptopa kad se na video datoteku ili sliku klikne desni klik i onda odabere "pošalji na" i da tad ima mogućnost slanja odnosno gledanja na tom tv preko tog android uređaja

Poruka je uređivana zadnji put ned 28.9.2025 16:09 (gorkix).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Novi MAXTV reciver

Dali tko od vas ima problema da zvuk ide par sekundi prije nego slika? 
Max Tv Android box... 

0 0 hvala 0
16 godina
Novi MAXTV reciver

To se T-scumu često događa! I na Tizenu zna biti takav problem, pa se popravi...

Smetenjaci i smutljivci, mutikaše i bezglavnici, jalnuški diletanti i prodane duše! Crni vragovi, a i oni drugi, žuti i zeleni, ne samo da se nude, već bi i prodali dragu nam Hrvatsku za Judine škude!
Moj PC  
1 0 hvala 0
8 godina
Novi MAXTV reciver

Pozdrav,

dobio sam od t-coma android box za max tv. Zanima me ima li taj box lag u odnosu na normalni signal (dvb-t) ili recimo stari "klasični" box od max-tv.a Koliko sam ja shvatio, riječ je o istoj aplikaciji koju imam i na svojem mobitelu na koje imam lag od ne znam, tridesetak sekundi (nisam mjerio).

Hvala

0 0 hvala 0
10 godina

Da, lag je prisutan, varira od opterećenja i da, kreće se u rasponu od 10 do 30 sekundi. Ide redom:

0. Live

1. DVB-T

2. MaxTV "stara" platforma preko STBa (Kaon, Samsung...)

3. MaxTV OTA (Android STB, MaxTV app na Android TV, mobiteli)

4. MaxTV satelit (on baš primjetno kasni, 30+ sekundi)

8 godina

Hvala na odgovoru. Pretpostavljam da se "stara platforma" više ne može dobiti od t-coma?

15 godina
gornjigrad kaže...

Hvala na odgovoru. Pretpostavljam da se "stara platforma" više ne može dobiti od t-coma?

može

nemam za potpis
11 mjeseci
Novi MAXTV reciver

Odnedavno koristim 5G i za sad sam zadovoljan s brzinom i slikom nema stekanja kao na bakru itd.
Jedino me nervira kašnjenje slike oko +30 sek. na MaxTv androidu a pogotovo kad su utakmice.

Pitanje - da li mogu koristiti stari STB (Koan, Samsung)od stare platforme.

Hvala na odgovoru.

0 0 hvala 0
15 godina
Matrikula kaže...

Odnedavno koristim 5G i za sad sam zadovoljan s brzinom i slikom nema stekanja kao na bakru itd.
Jedino me nervira kašnjenje slike oko +30 sek. na MaxTv androidu a pogotovo kad su utakmice.

Pitanje - da li mogu koristiti stari STB (Koan, Samsung)od stare platforme.

Hvala na odgovoru.

ne, stari STB ide samo preko kabla

nemam za potpis
11 mjeseci

Užas...trebacu zatvorit vrata i prozore za vrime utakmica...

Hvala na odgovoru.

13 godina
Novi MAXTV reciver

Imam optički priključak i Max tv preko STB, taj STB imam preko 10 godina i od nekog vremena počeli su naplačivati najam 2 € mjesečno.

To je srestvo kojim HT isporučuje uslugu i ne vidim razlog naplate, onda mogu očekivati da će u neko vrijeme početi naplačivati korištenje

routera i ont uređaja. Na LG tv koji je spojen mrežnim kablom mi je dostupna aplikacija pa me zanima ako izbacim stb i prebacim na aplikaciju da li

u slučaju da to ne radi kako treba se mogu vratiti na stb?

0 0 hvala 0
13 godina
Pa imaš app, imaš TV koji podržava app, isključi stb na 5 dana i stavi sa strane i vidi kako ti funkcionira app.

Radi, ali imaš kompromis u odnosu na stb sigurno.
15 godina
Samarzija kaže...
Pa imaš app, imaš TV koji podržava app, isključi stb na 5 dana i stavi sa strane i vidi kako ti funkcionira app.

Radi, ali imaš kompromis u odnosu na stb sigurno.

ni ne mora isključivati ništa, samo stavi aplikaciju i testira kako radi (može čak i na drugom tv-u)

nemam za potpis
16 godina
Novi MAXTV reciver

Za sve koji imaju problema sa aplikacijom na smart tv-u nek si nabave Xiaomi tv stick. Sve radi odlicno. Cijena je nekih 40-50 eura.

mihi
Moj PC  
0 0 hvala 0
9 godina
1nd ili 2nd gen?

0 0 hvala 0
14 godina
Doktor Rambaudi kaže...
1nd ili 2nd gen?

Uvijek je bolji odabir "aktualni" model odnosno 2nd gen (63€)

Ako postoji mogućnost za 75€ bolje gledati Xiaomi TV Box S (3rd Gen)

Poruka je uređivana zadnji put ned 2.11.2025 10:27 (Gale92).
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice