max adsl imam vec duze vrijeme.. i zadovoljan sam... no zbilja mi nije jasno sto podrazumjevaju pod propusnost ??
no zamimljiva je izjava operaterke koja je izjavila najvecu glupost dana...
da... pricekajte trenutak..... alo... gospodine tu ste? ..da tu sam... gospodine mi vidimo da vi ne mozete aktivirati ni Max ADSL niti Max-TV uslugu... zao nam je... morat cete cekati...
u tom momentu nisam znao dal da joj odbrusim sve po spisku ili ne jer ja sam max adsl korisnik vec 2 godine..
... pa sam ipak zatrazio da me spoji sa tehnickom sluzbom
gospodin iz tehnicke sluzbe mi govori da sam stavljen na listu cekanja jer nemam dovoljnu propusnost...
pa ga pitam sto to znaci? koliko cekanja, sto je potrebno da bi propusnost bila valjana... tvrdi da ne zna ... pa tko zna ? nezna ni to...
pa dobro sto vi znate onda? neznam ja nista o tome...? ....???
pogledajte ovo... http://www.t-com.hr/privatni/televizija/maxtv/maxtvadsl.asp
dakle...
MAXtv uz ADSL pristup je idelan izbor za vas ukoliko u svom domu imate pristup MAXadsl superbrzom internetu, koji je jedini preduvjet za instalaciju MAXtv digitalne televizije.
Iskoristite prednosti online pristupnice provjerite dostupnost i na brz i jednostavan način postanite korisnik MAXtv usluge.
ovo sto ja vidim (reklame) i sto dozivljavam su dva razlicita pojma ...
sto se tice udaljenosti od centrale ... zivim u rijeci...zrakom gledano nema niti 100 metara pa sumnjam da bi se usudili reci kako u mom podrucju nije moguce imati max tv...
ima li jos netko ovakvih problema ?
.... ako netko zna u cemu je kvaka nek mi objasni .. jer ovi idioti od operatera neznaju ni razliku izmedju brzine interneta i PING-a ..njima je to isto...