Infinity 6000T USB PVR snimanje

poruka: 5
|
čitano: 4.901
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
INFINITY 6000T USB PVR snimanje

Pozdrav, kako da snimam neke serije ili filmove koje želim na nekom programu na gore navedenom uređaju???? {#}

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Re: INFINITY 6000T USB PVR snimanje

Pa, ubodeš USB stick ili vanjski HDD u USB utor na receiveru i stisneš na daljincu tipku "Rec"?

13 godina

Hvala, ali kad npr. nisam kod kuće i hoću snimit neki film... kak onda??? Znam da nešta ide sa "EPG" tipkom ali se tamo pogubim...

15 godina
valjo98 kaže...

Hvala, ali kad npr. nisam kod kuće i hoću snimit neki film... kak onda??? Znam da nešta ide sa "EPG" tipkom ali se tamo pogubim...

Ja mislin da ne možeš snimat kad nisi kod kuće... Jedino ako možda on ima ono da namistiš kad će ti počet skidat, za 1h, 2h...

Jel mi neko može reć kako prominit onu podlogu sivu na titlovima, ili boju titlova....

I jel izašla novi software za infinity-a, noviji od 1.7 ?

I još zašto ne mogu gledat .avi filmove, a skinia san 1.7 software, stavia u PVR mapu, i opet neće ??

Poruka je uređivana zadnji put čet 26.7.2012 11:17 (Coder256).
15 godina
Infinity 6000T USB PVR snimanje

Kod mene je na megacyu Menu- Napredni Timer. Odabereš vrijeme pošetka i vrijeme završetka, odabereš Mode: Snimanje, ostaviš USB u receiveru i sam će snimit.

Drugačije možeš ući u EPG, odabrati vrijeme(emisiju, film, seriju...) i pritisneš Rezerviraj (kod mene je crvena tipka). Pod Način odabereš snimanje i uživaj.

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice