Ekipa bok.
Razmišljam si kupiti neki tablet, cijenom do 2500kn, no za neki best buy mogu i nešto više.
Glavna svrha korištenja bi bila multimedia (filmovi, serije), čitanje knjiga, surfanje i sl, prvenstveno kao zamjena za laptop na putovanjima koji može biti dosta nezgrapan. Obično putujem s curom pa imajte i to u vidu, htio bi nešto na čemu možemo oboje gledati filmove, a da ne oslijepimo od premalih titlova :)
Ne pratim uopće što se nudi, vidim da je na prošloj stranici netko predložio PiPO P1 9.7", a gledao sam i Lenovo Yoga 2 od 10" koji se čini zgodan i baterija izgleda brutalno. Pa eto, otvoren sam za sve preporuke :)
Hvala

Origin ID:Draksides,Steam ID:drakul101,Xfire-Darksides
, i trajanje baterije koja iako izdrži cijeli dan surfanja ne bi škodilo da je malo veći kapacitet. Android skoro da i ne palim, već sam 90% vremena na Windowsima, a ležanje na krevetu i surfanje je neprocjenjivo. Nisam se još susreo ni sa čim što bi predstavljalo prezahtjevan zadatak za Intelov procesor. Otvaranje worda, igara, surfanje, gledanje filmova, youtube totalno besprijekorno skoro da i ne koristim više komp za svakodnevne gluposti. Nisam još probao spojiti tablet na televeziju pošto čekam miniHDMi na HDMI adapter sa ebaya tako da tu ne mogu ništa reći. Sve u svemu ja prezadovoljan i za malo manje od 800kn mislim da se ne može naći bolji tablet. Naravno u međuvremu je izašao Hi8, međutim dotični nema hdmi izlaz, ali je zato zvučnik puno, puno bolji, te malo bolji procesor čije se performanse ipak lošije nego na prethodniku zbog full hd rezolucije.