Što nadograditi? zaključana tema

poruka: 45
|
čitano: 4.616
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Što nadograditi?

A sad me lovis na rijec za iznos konfeNevinašce

Dolje u onom okviru za nadogradnje je pisalo da su isprobali 2x4850 s 370w napajanje(ja sam mislio da je 380 al dobro:)) i da je radilo bez problema.

Bila je rasprava o tome na forumu.

Zato bi tvoj corsair trebao bez problema to izdrzatiCool

...Scooter Tuning is not A Crime!!...

1 0 hvala 1
16 godina
neaktivan
RE: Što nadograditi?

imas dobar komp,ne znam zasto sad mijenjanje ,ali nema veze to je tvoja stvar

ontopic:ako bas mijenjas jabi preporucio ati 4890 imas za 1600 kn...prodas svoju i to je to....proc malo potegnes do 3.5 i sve 10....ne znam samo da li bi drzalo napajanje sve ovo....

17 godina
Što nadograditi?

pretjerujete.

clockaj procesor i grafičku,pogotovo procesor, stavi patch 1.0.3, stavi onaj car density na 30-40, sjene isključi(bolje je bez njih) i ostalo stavi na high i ići će bez problema.

MSN i e-mail - drazen016@net.hr
Moj PC  
1 0 hvala 1
16 godina
neaktivan
Hyperion kaže...

pretjerujete.

clockaj procesor i grafičku,pogotovo procesor, stavi patch 1.0.3, stavi onaj car density na 30-40, sjene isključi(bolje je bez njih) i ostalo stavi na high i ići će bez problema.

slazem se da ne mjenja komponente ali je uporan da promijeni

16 godina
neaktivan
Hyperion kaže...

pretjerujete.

sad mi je GPU Clock na 625 a Memory Clock 993...na kolko bi trebao stavit da ne pretjerujem ja sad, i na koliko bih mogao proc s time da imam stock cooler, i koji su cooleri dobri za moju grafu ovako od jeftinijih (što jeftiniji!)...?
17 godina
Fićo_CoD 5 kaže...
Hyperion kaže...

pretjerujete.

sad mi je GPU Clock na 625 a Memory Clock 993...na kolko bi trebao stavit da ne pretjerujem ja sad, i na koliko bih mogao proc s time da imam stock cooler, i koji su cooleri dobri za moju grafu ovako od jeftinijih (što jeftiniji!)...?
 Ako imaš referentni cooler nemoj clockat. Ja sam sebi kupio Zalman VF900 i clockao je kao Sapphireov Toxic model (675/1100)
92% tinejđera sluša turbo folk, pop, rap ili tehno. Ako si među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu rock i metal glazbu kopiraj si ovo u potpis.
16 godina
neaktivan
Što nadograditi?

Svatko ti daje svoje misljenje pa cu i ja. Nadam se da ce ti pomoc barem malo. Isprićavam se na ponavljanju savijeta*.

Ako budes išta još mijenjo, obavezno novo napajanje. Gledaj da ti ima dovoljno kablova za 12v ventilatore i ostale stvarčice. Preporučam neki kvalitetniji od 600w barem. Jer ako budes kasnije nadogradivo da ne moras opet napajanje kupovat. Instaliraj si XP x64 (ili nove windowse, ali neznam kako to ide kod njih) te si dodaj jos 4 gb rama za 500 kn tamam. Eto tolko.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Canassob kaže...
...

te si dodaj jos 4 gb rama za 500 kn tamam. Eto tolko.

Zašto bi mu trebalo 8GB RAM-a?
16 godina
neaktivan
crystal6 kaže...
Fićo_CoD 5 kaže...
Hyperion kaže...

pretjerujete.

Ako imaš referentni cooler nemoj clockat. Ja sam sebi kupio Zalman VF900 i clockao je kao Sapphireov Toxic model (675/1100)
 evo ovakvu grafu sa slike imam:
Sapphire Radeon HD4850 512 MB GDDR3 Sapphire Radeon HD4850 512 MB GDDR3
17 godina
Seky kaže...
Canassob kaže...
...

Nemaš pojma...da doda još 32 giga rama imao bi 4 frejma više u igri.
Pričekaj još koji mjesec i ugradi 8-jezgreni proc na "mrtnest" gigaherca.
Ajd zatvori ovu temu i kupi konačno cijeli novi komp za 30 000 kuna, pa ga nadograđuj krajem ljeta, do tada posluži.
Ima li život smisla,ako ne vraćaš kredit?
16 godina
neaktivan
torrente kaže...
Seky kaže...
Canassob kaže...
...

Nemaš pojma...da doda još 32 giga rama imao bi 4 frejma više u igri.
Pričekaj još koji mjesec i ugradi 8-jezgreni proc na "mrtnest" gigaherca.
Ajd zatvori ovu temu i kupi konačno cijeli novi komp za 30 000 kuna, pa ga nadograđuj krajem ljeta, do tada posluži.
 kakav 8-jezgreni proc??? =SS
17 godina
neaktivan
Fićo_CoD 5 kaže...
torrente kaže...
Seky kaže...
Canassob kaže...
...

kakav 8-jezgreni proc??? =SS
 To je bila šala jer je ovaj frajer pretejrao sa time da si uzmeš još 4 GB. To definitivno zanemari jer ćeš rijetko kada i ta 4 koristiti 100%.
17 godina
neaktivan
Što nadograditi?

Uzmi matičnu za radnu stanicu i stavi 2 Xeona.Smijeh

Don't worry Cartman. There are no stupid answers, just stupid people.
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Moljac kaže...

Uzmi matičnu za radnu stanicu i stavi 2 Xeona.Smijeh

ha?
17 godina
neaktivan
Što nadograditi?

Ma šalim se.

Don't worry Cartman. There are no stupid answers, just stupid people.
Moj PC  
0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice