Upravo sam si slozio novi komp,tj drugi su mi ga slozili,ja sam platio,ali nepitajte koliko! Sa ovim bih volio da zapocme natjecanje tko ima najjaci,komp naravno,ako netko ima doma,znaci ne u nekoj firmi ili slicno jacu pilu od ove moje neka se javi.Da komponente su mi pod moj pc.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Upravo sam si slozio novi komp,tj drugi su mi ga slozili,ja sam platio,ali nepitajte koliko! Sa ovim bih volio da zapocme natjecanje tko ima najjaci,komp naravno,ako netko ima doma,znaci ne u nekoj firmi ili slicno jacu pilu od ove moje neka se javi.Da komponente su mi pod moj pc.
PERFORMANCE TEST nam napravi!
Daj ajd ne vjerujem 
Ajd mi frajeru objasni kako si stavio 3 grafe na matičnu koja ima 2 x PCIe 2.0 x16 (at x16 / x16 mode)?
Kad već lažeš, mogao si staviti onda bar ASUS RAMPAGE II matičnu koja ima toliko utora.
Daj lockajte to, samo spam.
Imam i ja Alienwarea.... gluposti.
edit: link od matične pa se uvjerite

Ajd mi frajeru objasni kako si stavio 3 grafe na matičnu koja ima 2 x PCIe 2.0 x16 (at x16 / x16 mode)?
Kad već lažeš, mogao si staviti onda bar ASUS RAMPAGE II matičnu koja ima toliko utora.
Daj lockajte to, samo spam.
Imam i ja Alienwarea.... gluposti.
edit: link od matične pa se uvjerite
Znao sam,zato sam i trazio PT...
Buuuuuuuuu buuuuuuuuuuuuuu za autora teme buuuuuuuuu kako lažemooooooo hahahahaha dećko mogo bi ti popušit jednog žuću šta kažeš? a i tema bi mogla popušit lock??
Ae evo moe konfe:
Proc:Intel Core 2 Duo E6420 2.13ghz
Ram:4gb ddr2 800 kingmax i transcend
HDD:WD 500gb 7200rpm
Mbo:Gigabyte P965 775
Grafa:nVidia WinFast PX8600GT TDH 256 mb gddr3 128 bit
napajanje:no name 400w
monitor:AGM 19" 1280x1024
3 Svjetleća venta:2x120mm i 1x60mm
Optika:1 lg light scribe pržilica i 1 bez light scribe-a
ostale kartice: wireless 802.11g PCI Card,Smart Vision dig satelicka,TV tuner.
USB:Volan:Logitech Formuls Vibration Feedbach Wheel,DVB-T,čitač memorijskih kartica,Web kamera:CNR-WCAM43.
Pa možda ju je naknadno zaljepio super-ljepilom ili nečim ;P
E a kak si spojio te 3 grafe? CF ili SLI ????? kaži ti nama i ako je istina da to što ti piše pod moj pc da imaš onda postaj slike konfe kak izgleda!
Tip se ufuro za ovu temu oces se boriti tvoje " 3 grafe nvidia mx400 protiv moje" daj jebote od kud ti para lazes ko keric
ajmo se natjecati ajmo to je bas zakon ko ima bolje racuunalo ko ko
u bome ti je malen ja imam manji
Da, isti imam i ja, samo sam 4 procesora i7 stavio i overclockao sve.
Sad mogu pričat s kompom, pametan je i ima dobar smisao za humor. Rekao mi je da sereš.
Matsonic MBO, dual processor
CPU1: Core i7 975
CPU2: AMD phenom 965
SLI+CF, dakle dvije GTX395 i dvije HD5970
1GB DDR ram
2x 1TB Caviar Black
Motorna pila Husqvarna 570
3x CRT Monitor ADI microscan 15" za eyefinity

Matsonic MBO, dual processor
CPU1: Core i7 975
CPU2: AMD phenom 965
SLI+CF, dakle dvije GTX395 i dvije HD5970
1GB DDR ram
2x 1TB Caviar Black
Motorna pila Husqvarna 570
3x CRT Monitor ADI microscan 15" za eyefinity

Hahahaha ova ti je dobra čak imaš i Intel i AMD na win 98 s 2 hdd-a od 1 tere i 4 grafe na 3 crt-a od 15 inća hahahaha
Spamate... odite u nespavalice, pa se tamo hvalite...